Regeneračný krém na ruky

16:35

Rokmi sa objem mojej kabelky neuveriteľne zväčšil. Stačil mi mobil, kľúče, peňaženka  a vreckovky. Svet bol gombička a kabelka ľahká ako pierko. Dnes je to trochu iné :) Pribudla malá taštička s make upom, antibakteriálny gél, peňaženka, pero, poznámkový blog, milión ďalších drobností a v posledných mesiacoch aj krém na ruky. Neviem, kedy a kde sa stala chyba, ale mám stále vysušené a popraskané ruky. Ak si ich pravidelne nenatriem, nespoznávam ich. Tak som si začala pravidelne brávať krém so sebou všade. Mini verzie mám v zime v kabáte, väčšie v kabelke, najväčšie na stole. Keď sme išli s Riškom na pár dní do Prahy, tak som nejako zabudla na telové mlieko. Jeden krém na ruky zastúpil aj krém na nohy. A viete, kto vyhral ocenenie za flexibilného pomocníka s úžasnými vlastnosťami? Ten od Dulcie.







O regeneračnom kréme na ruky si môžete prečítať:

     "Ľahký a príjemne voňavý krém vďaka obsahu vzácnych prírodných ingrediencií pokožku rúk hydratuje, zjemňuje jej stvrdnuté časti a dodáva rukám príjemný pocit pohodlia.
Krém ochraňuje pokožku rúk pred nepriaznivými vplyvmi prostredia ako je kontakt s vodou, čistiace prostriedky. Kakaové maslo v spojení so vzácnou ružovou vodou pokožku zvláčňujú, udržiavajú jej prirodzenú vlhkosť, čím zvyšujú jej elasticitu.
Svojou ľahkou konzistenciou sa krém rýchlo vstrebáva, nezanecháva pocit mastnoty, ale jeho ochranný film je cítiť ešte dlho po nanesení.
Použitie: Malé množstvo krému naniesť na čistú pokožku rúk a jemne vmasírovať. Môže sa použiť niekoľkokrát denne podľa potreby.
Zloženie:
100 % PRÍRODNÝ PRODUKT BEZ KONZERVANTOV
93,1 % ZLOŽIEK JE Z BIOPRODUKCIE
Zloženie: Rosa Damascena Flower Water, Calendula Officinalis-Helianthus Annuus Seed Oil, Theobroma Cacao Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter, Cera flava, Cetyl Alcohol, Lecithin, Mel & Maltodextrin, Glyceryl Caprylate (and) Glyceryl Undecylenate, Citrid Acid, Santalum Album Wood Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil
Obsah balenia 75 ml"

Už dávno som pochopila, že o ruky sa treba starať. Lebo ich je vidno. Lebo si to zaslúžia. S dobrým krémom to ani nie je problém. A ten od Dulcie sa k tým dobrým naozaj radí. Tubička so 75 ml je väčšia, ale do kabelky je stále dobré, lebo nie je ťažká. Ako som zvyknutá, je krásne ozdobená. Pri pohľade na ňu si vždy poviem, aké je to krásne slovenské. Krém obsahuje nechtíkový olej, kakaové maslo, bambucké maslo a med. Táto kombinácia je zárukou bohatej hydratácie a regenerácie pokožky, aj tej namáhanej, popraskanej a boľavej. Vonia slabšie. Teda, nie veľmi výrazne. Len taký závan po ňom ostane. Mne sa vôňa nechtíka veľmi páči, preto sa mi zapáčila aj vôňa krému. Ľahká vôňa by nemala prekážať ani mužom, keďže nie je sladká a výrazná. Môj Richard ho používal aj ako telové mlieko a ani raz sa nesťažoval. Naopak. Krém je hustý, výživný a hoci sprvu pôsobí, že je mastný, do pokožky sa krém vsiakne dobre, bez mastného filmu. Nie je to okamžite, chvíľku treba počkať, aby sa dôkladne vstrebal, ale výsledok na seba nenechá dlho čakať. Pokožku vynikajúco hydratuje. Ostane jemná, vyhladená a viditeľne hydratovaná. Po niekoľkých dňoch sa zaceľujú aj prasknuté miesta a miznú suché, drsné ruky. Veľmi dobre pomáha aj s hojením záderov okolo nechtov. Najskôr pomôže urýchliť hojenie a potom zabráni vzniku nových, lebo pokožka nie je suchá. Skvelý je na suché lakte, ktoré tiež vyhladí a teraz, keď sú tu krátke rukávy, pokožka krajšie vyzerá. Hydratácia vydrží takmer celý deň, pokožka je o niečo odolnejšia voči všetkému, čo na ňu číha. Či leto, či zima, tento krém sa doma nestratí. A využijú ho všetci.

Plusy:
  • Pekná tuba
  • Šikovná veľkosť aj do kabelky
  • Hustý, ale dobre sa rozotiera a vsiakne bez mastného pocitu
  • Ostáva akýsi ochranný film
  • Hydratuje, vyživuje, zjemňuje, urýchľuje hojenie, zaceľuje prasknutú pokožku, pomáha predchádzať vzniku nových záderov
  • Ostáva skvelý pocit jemnosti

Mínusy:
  • Nenašla som


Krém stojí 12,90 eur a nájdete ho v eshope Dulcie alebo v partnerských predajniach.


Patrí krém na ruky k vašej povinnej výbave? 

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe