Čistenie pleti, tentokrát s Oriflame

16:10

Oriflame som používala roky. Maminkina kolegyňa s ním začala robiť a ja som bola medzi jej prvými zákazníkmi. V každej kampani som si našla niečo nové, pútavé a vždy som si niečo objednala. Časom som prešla na Avon, s ktorým som zasa pracovala ja, ale vždy som si prelistovala aj Oriflame katalóg, aby som videla, čo je nové. Preferovala som dekoratívnu kozmetiku, najmä rúže a laky na nechty, a kozmetiku na čistenie pleti, peelingy, gély a pleťové vody. Dnes mám doma ešte pár kúskov, ktoré chcem konečne minúť. V tomto príspevku vám poviem niečo o peelingovom čistiacom kréme a odličovacích obrúskoch. 




O výrobku si môžete prečítať:

     "Pílingový krém odstraňuje nečistoty, odumreté pleťové bunky a odhaľuje žiarivú pleť. Obohatený o multivitamínový komplex a pílingovými čiastočkami. Vhodný na všetky typy pleti. 100 ml"

Minula som ho už dávnejšie, ale až teraz som upratovala poličku a našla takmer prázdny obal. Rozstrihla som ho, aby som mohla minúť aj zvyšky peelingu. Balenie má 100 ml, je menšie a celkom praktické, nezaberie veľa miesta. Peeling je v tube, z ktorej sa vytláča. Vonia veľmi príjemne, sladšie. Vôňa mi veľmi pripomenula vôňu teplého sladkého mlieka. Konzistencia je redšia, skôr krémová. Obsahuje jemné peelingové čiastočky. K pleti je jemný, nedráždi ju. Používala som ho ako prvý krok v čistení pleti. Po odlíčení som naniesla peeling, potom gél a nakoniec pleťovú vodu. Pleť pekne, jemne čistí, zbavuje ju odumretých buniek, pokožka je po jeho použití jemná, pružná, čistá a žiarivá. To je tá super časť. Horšia je tá druhá. Oriflame je vraj prírodná švédska kozmetika. Preto sme si ju domov kupovali bez obáv. Ale hneď tri parabény? No fuj... A ešte je to výrobok na denné použitie, takže je to denný prísun parabénov. Je to škoda, lebo peeling je vynikajúci, pleť je po ňom naozaj krásna. Ale zloženie je nesympatické.

Plusy:
  • praktické balenie
  • krásna, jemná vôňa
  • pleť jemne čistí, po jeho použití je čistá, jemná, žiarivá
Mínusy:
  • parabény
Cena peelingu je 5 eur.




O obrúskoch si môžete prečítať:

     "Osviežujúce obrúsky, určené špeciálne na mastný typ pleti. Dôkladne odstraňujú nečistoty, mejkap a nadmerný lesk pleti. S obsahom prečisťujúceho čajovníkového a rozmarínového oleja. Prejdite obrúskom po tvári. Vyhnite sa okoliu očí. Používajte podľa potreby. 25 kusov

AQUA, PHENOXYETHANOL, OLUS OIL, GLYCERIN, LAURYL GLUCOSIDE, POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, CITRIC ACID, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PARFUM, SODIUM CITRATE, BENZOIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, ALLANTOIN, DICAPRYLYL CARBONATE, GLYCERYL OLEATE, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL, LIMONENE"

Tieto obrúsky boli veľmi milým prekvapením. Škoda, že som neurobila detailnejšiu fotu, ale už mám len prázdny obal, tak je to bezpredmetné :) Balenie obsahuje 25 obrúskov, taký štandard. Tiež majú odlepovaciu časť, ktorá pekne držala počas celej doby, kedy som ich používala, neodlepovala sa, s týmto som bola veľmi spokojná. Teraz mám totiž iné a tam tá lepka nedrží, vždy to musím zaťažiť, aby nevyschli. Obrúsky krásne voňajú! Vôňa čajovníka nie je silná, je príjemná, pretkaná vôňou rozmarínu. Je to jemné a naozaj nosu lahodiace :) Obrúsky sú pevné, netrhajú sa. Sú dobre vlhčené, ľahko odstraňujú make up a poradia si aj s riasenkou a linkou. Ak som mala pocit, že treba trochu vlhkejší obrúsok, pridala som trochu micelárnej vody. Neštípali ani na pleti, ani v očiach. Pleť neostávala lepkavá, ale veľmi príjemná na dotyk. Pri týchto obrúskoch je zloženie omnoho lepšie ako pri peelingu, preto som ich používala naozaj veľmi rada.

Plusy:
  • obrúskov je 25, balenie je pomerne veľké
  • lepiaca časť drží dobre, neodlepuje sa
  • krásne voňajú
  • sú pevné
  • pekne odlíčia make up, riasenku, očné tiene aj linku
  • neštípu na pleti ani v očiach, pleť neostáva lepkavá, ale príjemne jemná na dotyk
Mínusy:
  • nenašla som, bola som s nimi veľmi spokojná. 
Obrúsky stoja 6 eur.

Máte v Oriflame svojho obľúbenca? :)

You Might Also Like

13 Vaše komentáre

  1. Peeling jsem nezkoušela, ale mám doma myslím mycí gel nebo něco takového :)) Ještě jsem ho nezkoušela :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tie obrúsky mám, som spokojná :) okrem nich mám doma všetko z tej rady - čistiaci gél, olejček, pleťový krém, roztok aj korekčnú tyčinku, na moju pleť je to najlepšie čo som kedy skúšala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tuná jedna z mojich prvých minimalistických recenzií :)
    http://saveonbeautyblog.blogspot.sk/2013/11/oriflame-essentials-daily-scrub.html
    Teraz by som ho už zvrzala asi viac! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D že zvrzala :D mne nevadilo, že čiastočky sú väčšie, predsa, mojej mastnej pleti to skorej pomohlo... ale to zloženie je zlééé

      Odstrániť
  4. Máš pravdu, ale zas na druhú stranu, peeling nepoužívaš zas tak často a okrem toho ho zmyješ... Ja mám pleť skôr suchšiu a citlivú, takže preto som ho trochu zvrzať musela ;), ale je pravda, že pleť som mala po ňom jemnú...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám presný opak :) Preto používam peeling častejšie, ale myslím si, že tento nie je najlepší na denné používanie, neviem. Pleť bola po jeho použití krásna, to áno, ale zasa, koľko chémie sa mi do nej dostalo.

      Odstrániť
  5. u tych obruskov je mínus cena.mne to jednoducho pride pridrahé.z rady esencials som mala odličovacie mlieko.bolo na figu.štípalo ma na tvári a odlíčilo tak polovicu čo malo.inak rada s čajovníkom je už roky moja sos pomoc na tvar.učinne,jemne,lacné.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Essentials ma nejako neoslovilo, len tento peeling, ale obrúsky sa oplatia len ak sú v akcii, ja som ich kúpila, keď stáli okolo troch eur.

      Odstrániť
  6. ja použivam momentalne krem na tvar od essentials ale tento piling by sami tiež mohol hodiť a tak parabeny síce sa stym nejako extra nezaoberam ked je napisane niekde na obale že nie su tak je fajn inak to neberem akotragediu ani neviem čoto je:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Parabény sú chemické látky, ktoré sa používajú v kozmetickom priemysle. Tieto konzervačné látky sa získavajú z ropy a pomáhajú zachovať čerstvosť a neporušenosť výrobku. Môžu prispieť k rakovine prsníka a narušenia endokrinného, hormonálneho systému.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe