Ošetrujúci balzam na pery, ktorý nahradil aj rúže

13:31

ELF ma fascinuje už asi druhý rok :) Presne si nepamätám kedy som prvý raz nakúpila, ale odvtedy sa moja zbierka rozrástla o desiatky nových produktov. Najradšej kupujem produkty Studio a Minerals, ktoré sú podľa mňa veľmi pekné a kvalitné. Pred niekoľkými mesiacmi som si kúpila dva ošetrujúce balzamy Studio, ktoré sú tak dobre pigmentované, že som ich používala ako balzam, keď som bola doma a ako rúž, keď som išla niekam von. Celkom vtipné je, že balzamy sú v obale ako korektor :) A ja som si ich dala vedľa seba. Keď som si išla doma natrieť pery, siahla som po tom korektore. Bol iný, ako balzam, ale nejako som to neriešila... kým som sa nepozrela do zrkadla a nezľakla sa :) Odvtedy nedávam dva podobne balené výrobky vedľa seba. Pre istotu. 




O balzame si môžete prečítať:


     "Tento balzam na pery z línie Studio chráni Vaše pery pred škodlivým UV žiarením vďaka ochrannému faktoru SPF 15.
Zjemní a ošetruje aj popraskené a vysušené pery, pričom nezanecháva mastný pocit. 
Zloženie: 


Polyisobutene, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Ceresin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cera Camauba (Camauba Wax), Microcrystalline Wax (Cera Microcristallina), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tocopherol. May Contain: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Manganese Violet (CI 77742), Mica (CI 77019), Red No.7 Lake (CI 15850), Red No.27 Lake (CI 45410), Red No.6 Lake (CI 15850), Blue No.1 Lake (CI 42090), Yellow No.5 Lake (CI 19140), Yellow No.6 Lake (CI 15985) "




Keď som si ich kupovala, netušila som, aké budú, ale dnes ich považujem za jeden z najlepších výrobkov od Elf-u. Obal je jednoduchý, čierny, s nádychom elegancie. Balzamy nie sú veľké, skôr by som povedala, že tenké a nezaberajú veľa miesta ani v kabelke, ani v kúpeľni. Za to má u mňa veľké plusy, napchám ho aj tam, kde sa mi už skoro nič nevmestí :) Jednou z vlastností, pre ktoré som si ho obľúbila, je vôňa. A chuť. Vonia veľmi príjemne, mentolovo a presne tak aj chutí. Je to jeden z tých kúskov, ktoré v ústach nevytvoria nepríjemnú chuť, naopak, potešia aj chuťové poháriky. Okrem toho tesne po nanesení príjemne chladí, čo bolo fajn najmä v lete :) Vtedy som s ním chodila asi všade. Navyše má SPF 15, takže chránil pery aj pred škodlivými slnečnými lúčmi. Pigmentácia je, ako som už spomenula, na balzam vynikajúca. Odtieň Pink bol skôr jemný, chladný ružový odtieň, pery zafarbil jemnejšie, dal im pekný, ružový nádych. Druhý balzam s odtieňom Nude bol pre mňa ako rúž. Pery krásne zafarbí, je výraznejší a naozaj pekný, hnedý. Výdrž je celkom dobrá, lebo aj keď som pila kávu či vodu, na pohári neostal výrazný otlačok. Je výborný na popraskané pery, hydratuje ich, vyživuje, chráni pred slnečným žiarením. Sú jemnejšie a krajšie.

Plusy:
  • pekné balenie
  • príjemná mentolová vôňa aj chuť
  • po nanesení príjemne chladí
  • dobre pigmentovaný, pery pekne zafarbí
  • hydratuje, vyživvuje, chráni pery, ktoré sú jemnejšie
Mínusy:
  • nenašla som
V ponuke je 6 odtieňov, jeden z nich je priesvitný, ideálny pod akýkoľvek rúž alebo lesk, ktoré majú tendenciu pery skôr vysušovať. Kúpite ho na stránke http://www.elf-kozmetika.eu/sk, kde stojí  4,50. Prvý raz sa mi cena zdala vyššia, ale potom som zistila, že balzam pomerne dlho vydrží aj pri dennom používaní, preto som si kúpila aj druhý a rozhodne nebol posledný. Oba som už minula, preto plánujem nákup ďalšieho.

Ktorá rada od ELF-u vám najviac vyhovuje? Minerals, Studio alebo Essentials? :)


You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. Mohla by si dávať viac fotiek napr. aké su na ruke, na perách

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Väčinou ich fotím aspoň na ruke, ale tieto fotky vznikli dávnejšie, keď mi balzamy prišli a teraz ich už neodfotím, lebo sú minuté :) Nabudúce to napravím :)

      Odstrániť
  2. Jeej niečo takéto som hľadala a ako pozerám majú aj veľmi dobré ceny :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ELF má pestrú ponuku a cenovo je to tiež prijateľné :) Najkvalitnejšie výrobky sú Minerals a Studio, tie môžem len odporúčať :)

      Odstrániť
  3. Odpovede
    1. V týchto dňoch som ich domíňala, už som ani nemala čo vyškriabať, preto som nemohla urobbiť fotku :)

      Odstrániť
  4. Krásné odstíny :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sú, mrzí ma, že som ich neodfotila, aspoň na ruke. Ale myslím, že som si vybrala ozaj krásne farby :)

      Odstrániť
  5. Ahojte! Prepáčte mi vopred ale na toto musím jednoducho reagovať! Na stránke e.l.f. píšu k zloženiu toto: "Hydratačná farba na pery Minerals bude rozmaznávať Vaše pery!
    Obsahuje shea maslo, jojobový a kokosový olej a vitamín E, vďaka ktorým zvláčňuje a vyživuje pery. Vďaka ochrannému faktoru SPF 8 chráni pred škodlivými UV lúčmi. Pomáha aj v boji proti drobným vráskam v okolí pier.
    Má 100%-ne minerálny základ bez parabénov, chemických konzervantov a umelých farbív" a tvoje ozajstné zloženie, ktoré si uviedla ty je úplne iné! :( Ak si napísala ako to je uvedené na obale výrobku je to nechutné klamstvo z ich strany!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Rita, na stránke si môžeš pod popisom výrobku pozrieť aj zloženie (v malom šedom rámiku), ja ho z výrobkov neopisujem, lebo sa zväčša jedná o maličké písmenká a veľmi dlho mi to trvá. Preto uvádzam zloženie výrobkov priamo zo stránky.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe