O guličkovom balzame na pery

19:28

Veľmi rada skúšam nové produkty. Ale to už o mne viete :) Balzamy na pery idú u mňa doslova na dračku a vždy ich mám doma v zásobe niekoľko. Nielen pre seba, ale pre celú rodinu. Mamina i sestra majú svoj balzam a v okamihu, ako sa im minie, idú za mnou, aby som im niečo dala. Pri mojom prvom nákupe na Maxcare.sk som narazila na medový balzam na pery a v zátvorke bolo napísané gulička. Zvedavosť bola silnejšia ako fakt, že doma mám neotvoreých balzamov niekoľko a jeden som si na skúšku vzala. A nová, zaujímavá skúsenosť na seba nenechala dlho čakať :)






O balzame si môžete prečítať:

     "Medový balzám na pery gulička -tekutý 5 g
- používa sa na ochranu pier pred nepriaznivými vplyvmi počasia (hydratačné, regeneračné a protizápalové účinky), na suché a popraskané pery, ktoré pomáha hojiť taktiež za pomoci medu, extraktu z Aloe a harmančeka. Obsahuje UV filter. Pri používaní sú pery vláčne a jemné
Zloženie: Pentaerythrityl Tetraisostearate, Hydrogenated Polyisobutene, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Oleyl Erucate, Triisostearin, Diisostearyl Dimer Dilinoleate, Lanolin, Methoxydibenzoylmethan, Bisabolol, Glycerin, Honey, Aloe Barbadensis Extrakt, Propylparaben, Parfum" ( uvádzam zloženie, vždy tvrdím, že je dobré ho vedieť)

Balzam bol zabalený v malej krabičke, takej typickej pre Plevu - ladenej do žlta. Je naozaj maličký, šikovný do ruky, do kabelky, do kozmetickej taštičky i do kúta poličky v kúpeľni. Hoci má len 5 gramov, míňa sa veľmi pomaličky. Dno je priesvitné a vidno, že balzam je bledožltý, o niečo hustejší ako voda. Na aplikáciu slúži kovová gulička, ktorá sa otáča a tým nanáša  balzam na pery. Je to rýchle a ľahké, stačí raz prejsť a pery sú natreté. Vďaka tomu sa balzam míňa pomaličky. Navyše, je to celkom príjemné. Gulička chladí. Ak mám popraskané alebo od vetra ošľahané pery, upokojuje ich a akoby potom menej boleli. Naozaj je to veľmi dobre vymyslené a prijala by som takých balzamov viac. Celkom som sa nestotožnila s vôňou a chuťou. Čakala som, že budú medové, sladké. Jeho vôňa je ťažšia a veľmi zvláštna, aj tak chutí. Mňa to nenadchlo, ale sestra si ho vzala pozdáva sa jej. Preto nemôžem povedať, že je zlá alebo škaredá, je to len o tom, či sa zapáči alebo nie :) Keby si ho nevzala, asi by stál v poličke, čo by bola vzhľadom na jeho účinky škoda. Ako som už spomenula, nanášanie balzamu je príjemné, lebo kovová gulička chladí. Ak sú pery popraskané, ošľahané vetrom, upokokuje ich bolia menej. Postupne ich hojí, hydratuje a regeneruje, vďaka čomu sú vláčne a jemné. Aj na začervenanú pokožku okolo pier je vhodný, tiež ju upokojí a prestáva páliť a bolieť. 

Plusy:
  • maličké balnie
  • na aplikáciu slúži kovová gulička, ktorá príjemne chladí
  • pomaly sa míňa
  • pery hojí, upokojuje, regeneruje, hydratuje, zjemňuje
Mínusy:
  • mne veľmi nevonia a ani nechutí
Balzam som kúpila na stránke  http://www.maxcare.sk/, kde stojí 2, 59.

Mali ste už podobný guličkový balzam na pery? :)

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. Guličkový nie, ale medový áno (od Vitalosu) a neskutočne krásne voňal..:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To nepoznám, musím vypátrať!

      Odstrániť
    2. Ale určite poznáš! Taká balzamová maniačka by nepoznala toto? ;D http://www.vitalos.sk/p/7/64/68/vitalos-products/klasicke-modely-balzamov-na-pery/balzam-med-uv5

      :)

      Odstrániť
    3. Vitalis poznám, ale v medovom prevedení nie :) Nemám tie balzamy veľmi rada, mne prídu mazľavé a v lete sa mi roztiekol ten, čo som mala.

      Odstrániť
  2. nie vzdy vsetko co je ucinne je aj chutne :) aneb dokonalost neexistuje, ci??

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To netvrdím :) Nič nie je dokonalé :) Ale ak mi chuť veľmi prekáža, neprinútim sa to používať. Pri balzamoch teda.

      Odstrániť
  3. Tak toto je pre mňa novinka, nevidela som ešte balzam s guličkou :) teraz mám oblúbený nivea lip butter vanikový

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj Blistex má taký guličkový balzam, ten je úžasný :)

      Odstrániť
  4. chcem sa opytať je skor taky olejovity? alebo tuhšie zloženie? voňa alebo chuť by mi určite nevadila

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skôr olejovitý, aj keď som ho otčila hore dnom, videla som, že je to tekuté.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe