Novinka od Astor - riasenka z kolekcie Seduction Codes

14:37

Nedávno sa mi podarilo vyhrať najnovšiu riasenku od Astoru, 50 testeriek malo šancu získať ju a skúsiť :) Veľmi som sa na ňu tešila, pretože doma som už jednu Astorku (ako im ja hovorím) mala a stala sa mojím obľúbencom. Hoci v posledných dňoch nechodím pravidelne do školy alebo do práce, každé ráno sa upravím, použijem BB krém, riasenku, očné tiene a doma pozorujem, ako dlho vydržia, teda testujem popri písaní, učení, varení, žehlení a podobne :) Vďaka tomu som dala šancu niektorým produktom, ktoré mesiace stáli v poličke a teraz som im konečne prišla na chuť. Najnovšiemu prírastku z rady Seduction Codes som prišla na chuť hneď.

Seduction Codes





O riasenke som si môžete prečítať:

  • hodvábne zloženie s kolagénom a keratínom pre zvodný objem
  • tvarujúci kartáčik pre perfektné oddelenie rias jednu po druhé
  • až 16 h dlhotrvajúcej intenzívnej farby
  • nezlepuje riasy a netvorí žmolky
  • čierna
  • doporučená maloobchodná cena 7,49 eur  (informácie mám z informačných papierov, ktoré prišli spolu s riasenkou)
Ako prvé neskutočne zaujme obal. Je krásny! Zlatý, s mriežkovým vzorom, vďaka čomu vyzerá veľmi luxusne a pútavo. Naviac je aj veľká a ťažšia, ale na kráse jej to neuberá. Pôsobí masívne, veľko, úplne inak ako špirály, ktoré mám teraz v kúpeľni. Akoby ich zatienila :) Aj kefka je dosť veľká. Najprv som z nej bola nadšená, ale potom som si uvedomila, ako ťažko sa mi dostáva do kútika bez toho, aby som si maskaru neotlačila na viečko. Hoci je pre mňa trošku väčší, riasy pekne tvaruje. Chce to cvik, ale nejako mi to stále nejde. Nevadí, mám iné triky :) Je dostupná v čiernej farbe, čo mi veľmi vyhovuje, lebo farebné špirály ma ani trochu nelákajú. Farba je intenzívna čierna, taká, akú mám najradšej. To by boli tie technické infošky. Ako som s maskarou spokojná? Ako som už spomenula, pre mňa je kartáčik trochu veľký a chvíľu mi trvá, kým sa nalíčim podľa svojich predstáv. Ale to je vec cviku, čím dlhšie ju používam, tým lepšie mi to ide. Riasenka sľubuje zvodný objem. Súhlasím, hoci ich veľmi nepredĺži (čo ani nesľubuje), dodá im krásny objem. Sľubuje nezlepené riasy. Takto, prvá vrstva naozaj nezlepila riasy a vďaka kartáčiku sa mi ich podarilo krásne oddeliť. Druhá a nasledujúce vrstvy sú už trochu problémové a potrebujem suchý kartáčik (odkladám si tie dobré, ktorými potom rozčešem riasy). Žmolky netvorí a neopadáva. Vydrží naozaj dlho, sľubuje 16 hodinovú výdrž a myslím, že toľko ozaj vydrží. Nerozmazáva sa, neotiera sa. Oči krásne zvýrazní a počas dňa sa nemusím báť toho, že by sa rozmazala.

Plusy:
  • nádherný obal
  • intenzívna čierna farba
  • riasam dodá krásny objem
  • vydrží dlho bez jedinej zmeny, neotiera sa, nerozmazáva sa, nežmolkuje sa
Mínusy:
  • prvú vrstvu riasy nezlepuje, pri druhej, prípadne tretej už potrebujem suchý kartáčik
Aj keď je kartáčik pre mňa väčší a chvíľku mi trvalo, kým som sa s ním naučila pracovať, s riasenkou som spokojná. Spĺňa to, čo sľubuje a vyzerá krásne :) Odporúčaná cena je 7,49.

Skúsili by ste riasenku, keby ju vidíte v obchode? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Lucka riasenky "Astorky a Lorealky" u mna vedu. Kupujem si na striedacku jednu alebo druhu znacku podla toho co je prave v akcii. Na druhej strane ja od riasenky nikdy nejaky mimoriadny efekt neočakávam. Žiadne zahustenie, natočenie, predĺženie. Mne stačí ak mi riasy začierni a tým mi vlastne zvýrazní oči. Voči všetkým tým vyššie uvedeným zázračným funkciám riaseniek som skeptická. Mojim kritériom je aby mi nedráždila oči, nerozmazávala sa a neotláčala na horné viečko. Riasenka ktoru si recenzovala vyzera dobre, ked bude v obchode za dobru cenu urcite si ju zadovazim. Aj teraz pouzivam nejaku astroku a mam aj nejaku este neotvorenu, ktoru som kupila lebo bola v akcii za 3 ecka :DD Takze asi tolko ja a riasenky ;o)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď nič neočakávaš, nemôžeš byť sklamaná, takže tento prístup je super :) Ja mám jednu od Max Factor, ktorá riasy nádherne predĺži, tak musím povedať, že niektoré riasenky majú ozaj super výsledný efekt :)

      Odstrániť
  2. recenzia dobra, ale asi by som si ju nekupila, pravdupovediac, nijak ma nezaujala

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som si od Astoru kúpila nejakú inú, s iným kartáčikom :)

      Odstrániť
  3. Pravdu povediac, nekúpila, pretože som zvyknutá na moje essencky :DDDD (inšpirovala si ma ) Ja za riasenku toľko nedám, pretože moje riasy sú sami o sebe dĺhe , takže nepotrebujem nejaký zázrak :) ale tak, nedávno som si kúpila od maybelline keď bola vo výpredaji, takže uvidím či sa oplatí investovať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja nemám veľmi rada Essence riasenky :) Mám pekné, husté mihálnice, ale potrebujem ich predĺžiť a to ony nedokážu. Preto radšej investujem :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe