Keď je kúpeľ pôžitkom

19:08

Sú dni, kedy mám čas len na rýchlu sprchu. Prídem, namydlím, zmyjem, hotovo. V poslednej dobe je takých dní viac a viac, lebo cez deň sa snažím veľa stihnúť, veľa napísať, veľa sa naučiť, veľa upratať, uvariť, byť spoločenským tvorom medzi ľuďmi, čítať, pozrieť si svoj obľúbený seriál. Večer som polomŕtva od únavy a nič sa mi nechce. Oveľa radšej mám pokojné kúpele, kedy si môžem vychutnať soľ do kúpeľa alebo nejaké šumivé gule, nemusím sa ponáhľať a doslova nasávam všetky tie krásne vône, ktoré povzbudia myseľ. Dnes vám poviem niečo o sprchových géloch Boemi, ktoré každé sprchovanie zmenia na malú, voňavú fantáziu.










O sprchovom gély si môžete prečítať:

     "Hydratačný sprchovací gél s vôňou višní a mandlí. Obsahuje pravý biely jogurt. 

240 ml"

Okrem plného balenia, ktoré má 240 ml, som dostala dva testery po 100 ml. Plné balenie je naozaj v krásnom obale. Okrem nevšedného tvaru má aj krásnu etiketu a k hrdlu fľaše je pridaný popis výrobku. Celkovo to pôsobí veľmi elegantne, s nádychom akýchsi starších čias, keď staré mamy odkladali do komôr rôzne voňavé, farebné elixíry, dobroty a označovali ich peknými etiketami, aby vždy vedeli, aký poklad ukrýva tá či oná fľaša. Vôňa je vskutku úžasná. Je veľmi prirodzená, ani stopy po umelej vôni, naopak, máte pocit, akoby ste si skôr privoňali k ovociu a nie ku kozmetike. Najviac som bola zvedavá na kombináciu dula a hruška, lebo som si ju nevedela predstaviť, ale teraz by som vám naozaj nevedela povedať, ktorý gél vonia najkrajšie. Krásne sú všetky. Konzistencia je zaujímavá. Nie je klasicky gélová, naozaj je jogurtová, riedka (trochu stekajú, nie raz som ich už naháňala po vani). Gél nevytvára hustú, bohatú penu, ktorú som ako malé decko zbožňovala, lebo som sa hrala, že z tej peny mám utkané princeznovské šaty a musím jej mať veľa, aby boli dlhé :) Vytvára akýsi povlak, ktorý kde tu urobí bublinu či bublinku. Pokožku zahalí do voňavého oblaku a presne tak prevonia aj vzduch v kúpeľni. Ten okamih zbožňujem, lebo sa rozplýva hnev, stres či zlá únava a aspoň na malú chvíľu zabúdam na všetky povinnosti, ktoré ma čakajú. Jeho výhodou je, že nevysušuje pokožku, naopak, hydratuje ju, zjemňuje ju. Keď som veľmi lenivá, nepotrebujem sa ani nakrémovať a nemusím sa báť, že by som sa zobudila so suchou pokožkou. 

Plusy:
  • veľmi pekné balenie
  • krásna vôňa
  • gél umýva, hydratuje, zjemňuje pokožku, nepotrebujem ani telový krém
Mínusy:
  • ak vám neprekáža redšia konzistencia, nemáte mu čo vyčítať :)
Sprchový gél kúpite na stránke http://obchod.boemikozmetika.sk/, kde stojí 4,90.

Máte svoj obľúbený sprchový gél? :)


You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Hned bych si dala vanu :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krásne balenia.za tú cenu,celkom dobrá kupa.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na sprchový gél sú to trochu vyššie ceny, ale s drogériovými sa nedajú porovnať. Krásna vôňa je úplne prirodzená, pokožku nevysušujú.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe