Vygumuj nečistotu z pleti

14:36

Bioderma nám nedávno priniesla veľmi zaujímavú novinku - masku z rady Sébium s gumujúcim efektom. Bola som na ňu ozaj zvedavá, lebo s ničím podobným som ešte nestrela. Masiek som už mala požehnane. Skúsila som klasické, ktoré sa nanesú, nechajú pôsobiť a zmyjú sa. Mala som zahrievacie masky, ktoré naozaj príjemne hriali a čas s maskou na pleti bol príjemným relaxom. Zlupovacie masky ma nijako nenadchli, lebo mne sa do nich vždy pripletie obočie alebo ofina, nezaschnú mi všade rovnako, prípadne nejdú zlúpnuť. Mala som aj nezmývaciu masku, len sa naniesla a nechala sa úplne vstrebať. A nesmiem zabudnúť ani na gázové masky, ktoré sa mne podarí na tvár uložiť asi po stom pokuse, kedy je každá dierka na svojom mieste. Teraz prišiel čas aj na masku, ktorá gumuje nedokonalosti :)









O maske si môžete prečítať:

      "Maska odstraňuje nečistoty a reguluje prebytok kožného mazu. Vytvára okamžitý zmatňujúci efekt a príjemný pocit sviežosti. Exkluzívny patent Fluidactiv prirodzene reguluje kvalitu kožného mazu a neupcháva póry. Vďaka obsahu kaolínu a antibakteriálnych látok, SébiumMaska pokožku čistí a zabraňuje vzniku nedokonalosti. Gumujúci efekt spojený s jemnou textúrou odstraňuje nečistoty, zjemňuje a zmatňuje pokožku.
Naneste vrstvu na očistenú pleť a nechajte 5 minúty pôsobiť. Potom jemnými krúživými pohybmi odstránte z pokožky. Pleť dôkladne opláchnite a osušte. Masku používajte 1-2x týždenne. Vyhnite sa kontaktu s očami.
Zloženie: AQUA (WATER) EAU, CELLULOSE, KAOLIN, CETERYL ALCOHOL, BUTYLENE, GLYCOL, CYCLOPENTASILOXANE, YCLOHEXASILOXANE, FOMES OFFICINALIS (MUSHROOM) EXTRACT, GLYCERIN, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, GINGO BILOBA LEAF EXTRACT, DODECYL GALLATE, ZINC SULFATE, DIPROPYLENE GLYCOL, SODIUM CETERAYL SULFATE, SODIUM LAURYL SULFATE, PROPYLENE GLYCOL, 10-HYDROXYDECANOIC ACID, SEBACIC ACID, 1,10-DECANEDIOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SODIUM HYDROXIDE, PENTYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC, ACID, FRAGRANCE (PARFUM), (BI 603"

Rada Sébium je moja obľúbená, mám z nej veľa produktov a som rada, že aj maska sa zaradila k obľúbeným produktom. Začiatky boli rozpačité, ale potom som našla spôsob, ako ju účinne používať :) Obsah masky je  40 ml, je to štíhla tuba, ktorá nezaberie veľa miesta.  Obal je klasický, biodermovský :) Biely a bledozelený, ako celá rada Sébium. Maska príjemne vonia. Je to jemná, nevtieravá vôňa, ktorú neviem nejako bližšie špecifikovať. Mám ju rada. Konzistencia je zaujímavá, hutnejšia, ale dobre sa rozotiera. Pri mojom prvom použití som sa riadila pokynmi, že treba naniesť hrubšiu vrstvu rovnomerne na tvár, počkať 5 minút a potom krúživými pohybmi odstrániť. Poslúchla som, ale tam, kde maska bola hrubšia a nestihla uschnúť, sa mi nielen že nedala zošúchať, ale len som ju rozmazala po tvári a nedalo sa mi to dať dolu nijak, len hubkou. Hm, fajn, druhý pokus bol lepší. Masku som naniesla len v tenkej vrstve na tvár, nechala som ju na nej 5 minút a vtedy som konečne dosiahla ten gumujúci efekt. Krúživými pohybmi odstraňujete masku, ktorá tvorí žmolky a pekne opadá z tváre. Určite však neprekročte 5 minút. Maska veľmi uschne a potom ju odstráni len hubka, čím sa stratí gumujúci efekt. Výsledok je badateľný hneď: pleť je čistejšia ( i keď čierne bodky sa takmer nepohli), naozaj je krásna matná a maska pomáha predchádzať vzniku nedokonalostí. 

Plusy:
  • menšie, štíhle balenie
  • jemná, pekná vôňa
  • dobrá konzistencia
  • ľahké odstránenie
  • maska pleť čistí, zmatňuje, pomáha predchádzať vzniku nedokonalostí
Mínusy:
  • určite nenanášať v hrubej vrstve a presiahnuť čas, lebo keď maska veľmi uschne, nedá sa vygumovať
Masku kúpite v kamenných lekárňach alebo na internete, cena sa pohybuje okolo 12 eur.

Máte skúsenosti s touto maskou? :)

You Might Also Like

1 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe