Pleťová maska s ružovým maslom

19:36

Ziaja mi poslala na testovanie dve masky. O maske s kozím mliečkom si môžete prečítať v tomto článku. Maska bola vynikajúca a už som si ju bola aj kúpiť. Druhá maska obsahuje ružové maslo. Keď som si o nej čítala, dočítala som sa, že je pre vekovú kategóriu 30+ a má redukovať vrásky a hydratovať pleť. Pôvodne som ju chcela dať mamine, ale potom prišla choroba, antibiotiká, teploty, mala som piť veľa, ale nedostala som do seba takmer nič - výsledok? Moja pleť bola smädná, suchá a celkom stratila jas. Preto som si povedala, že maska by mohla byť tým, čo mojej pleti pomôže.





O maske si môžete prečítať:

     "Krémová maska na tvár pre ženy 30+. Vhodná na všetky typy pleti.
Redukuje vrásky, zlepšuje pevnosť a pružnosť pleti.
Aktívne zložky:
ružové maslo, kyselina hyaluronová, hydroxyprolín, olivový a palmový olej, triglyceridy kyseliny kaprilovej a kyseliny kaprinovej, ECO certifikovaný kanolový olej, vitamíny E, C, B3, B5, B6
Použitie:
Aplikujte 1-2 krát týždenne na tvár a krk. Po 10-15 minútach vmasírujte nadbytok masky do pokožky alebo ho odstráňte navlhčeným odličovacím tampónom.
pH neutrálne pre pokožku
Dermatologicky a alergologicky testované"

Maska má 7 ml. Najskôr som mala pocit, že jej je málo, ale nakoniec mi ešte zvýšilo. V tenkej vrstve pokryje celú tvár. Veľmi sa mi páči obal. Je biely a na ňom len červené písmo a polovica kvetu. Je to celkom jednoduché, obyčajné, a pritom veľmi pekné. Vôňa je veľmi príjemná. Priznám sa, čakala som typickú vôňu ruží, ale táto je iná. Pekná, jemná, sladká. Aj mi bolo ľúto, že ju po nanesení nie je cítiť :) Konzistencia je krémová a naozaj máte pocit, že si na pleť nanášate krém. Masku som si naniesla na vyčistenú pleť a nechala som ju pôsobiť 15 minút. Medzitým som behala po izbe, upratovala, aj som zabudla, že mám niečo na tvári. Žiadne pálenie, svrbenie, štípanie, nič! Pri pohľade do zrkadla ma čakali dve prekvapenia. Maska sa takmer celkom vpila do pokožky, len na nose, kde som mala hrubšiu vrstvu, ostal malý ostrovček bielej masky. Väčšinou masky uschnú a ťažko sa z pleti odstraňujú ( teda, ťažko bez hubky, ja hubku používam vždy a maska ide dolu hneď), tu takmer nebolo čo odstrániť :) Druhá vec, čo ma šokovala: pleť bola úplne, ale úplne vyhladená. Zmizla aj moja jediná hlbšia vráska z čela, jemné linky zmizli a pleť bola hladká ako decká prdelka. Nepotrebovala som ani hydratačný krém. 

Plusy:
  • pekná, jemná vôňa
  • maska je ako hustý krém
  • maska sa takmer všetko vpije do pokožky, zbytky stačí odstrániť navlhčeným tampónom
  • pekne vyhladí vrásky a linky, napne pokožku, pleť je žiarivá, jemná, hydratovaná
  • cena
Mínusy:
  • nenašla som
Som veľmi spokojná s výsledkom. Masku kúpite v drogérii a stojí okolo 70 centov.

Akú masku doprajete pleti, keď je smädná? :)

You Might Also Like

7 Vaše komentáre

  1. ako mínusy by som dala parabény :/ vyhľadávam kozmetiku už bez nich

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja sa snažím vyhľadávať kozmetiku bez nich, ale ešte stále mám doma zásoby kozmetiky, ktoré ich obsahujú. A priznám sa, že toto zloženie som asi neštudovala pozorne, lebo som ich prehliadla.

      Odstrániť
    2. Na margo parabénov. Nech si každý urobí svoj názor, tu sú aj vyjadrenia odborníkov.

      Zaujímavý článok: http://www.pluska.sk/zena/zdravie/bojite-parabenov-kremoch.html

      Odstrániť
  2. Ziaja je fajn, mám od nich peeling na tvár, ktorý som síce ešte nemala kedy ani vyskúšať ale strašne sa naň teším. Inak mám rada od ziaja telové maslá, tie kupujem pravidelne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som mala zatiaľ len pleťovú kozmetiku, ale som spokojná :)

      Odstrániť
  3. Tahle by s ehodila :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe