Arganový pleťový peeling

14:45

Ešte pred časom som bola jediná, kto doma používal peelingy. Akékoľvek :) Telové, pleťové, scruby na pery - to všetko je neodmysliteľnou súčasťou môjho kozmetického rituálu. No potom som naučila moju sestru, aby ich používala. Je mladšia ako ja, jej pleť je ešte poznačená akné, ktorým v puberte netrpela, až teraz ju nejako chytilo. Najskôr hovorila, že je to zbytočné a zaberá jej to len viac času. Potom skúsila. A odvtedy na ne nadá dopustiť :) Telové peelingy používa celé ženské osadenstvo nášho domu, lebo sú krásne na pohľad, voňajú a s pokožkou robia divy. A divy s pleťou u mňa dokázal aj arganový peeling od Marilou Bio.

Peeling má 75 ml


Obal je krásny


O peelingu si môžete  prečítať:

     "Peeling odporúčame použiť 2-3x za týždeň, aby ste dosiahli odstránenie odumretých buniek pleti. Jemné čiastočky zjemnia a rozžiaria pleť. Argánový olej je bohatý na esenciálne mastné kyseliny a vitamín E. Peeling naneste na vlhkú tvár a opakovanými krúživými pohybmi masírujte tvár a krk. Vyhnite sa očnému okoliu. Umyte tvár čistou vodou a vysušte. 
Účinné zložky: Argánový olej, Aloe vera, Silika
99.40% zo všetkých zložiek je prírodných
22.00% zo všetkých zložiek pochádza z ekologického poľnohospodárstva
Zloženie: Aqua (Water), Octyldodecanol, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Caprylic/capric Triglyceride, Stearic Acid, Cetearyl Glucoside, Argania Spinosa Kernel Oil, Sodium Benzoate, Silica, Levulinic Acid, Xanthan Gum, Sodium Levulinate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Sodium Phytate, Palmitic Acid, Cera Alba (Beeswax)*, Parfum (Fragrance), Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Alcohol, Citric Acid, Sodium Hydroxide. * zložky pochádzajú z ekologického poľnohospodárstva"

Arganovému oleju sa hovorí marocké zlato a to bolo to, čo ma ako prvé napadlo pri pohľade na krásny obal. Je na ňom zlatý strom s krásnou, košatou korunou. Pôsobí exoticky, ako prísľub niečoho zvláštneho a tajuplného :) Radosť pozerať sa. Otvorila som ho, zvedavá, ako vonia. Nevoňal. Myslela som si, že pri umývaní sa to zmení, ale nezmenilo, preto tento peeling poteší všetkých, ktorí neradi používajú príliš voňavé výrobky. Ja ich preferujem, ale len z mojej ženskej márnivosti, lebo chcem všetko ovoniavať :) Má výbornú konzistenciu. Hustú, nerozteká sa. Dokonca máte chvíľami pocit, akoby ste si na tvár nanášali krém, aj tak vyzerá. Ale keď ho začnete rozotierať po tvári, pocítite jemné peelingové čiastočky. Nie sú veľké, ale aj napriek tomu ich je veľmi dobre cítiť. Jemne obrusujú pokožku, bez podráždenia. Výsledok ma veľmi milo prekvapil, z viacerých hľadísk. Hoci s čiernymi bodkami si veľmi neporadil, pleť pekne očistil. Ale ako ju rozjasnil! Neviem, či to poznáte, ja mávam pleť mdlú, lebo niekedy veľmi málo spím a strašne sa naháňam, nemám čas sa najesť, poriadne piť. A to sa na pleti odrazí. Po použití peelingu je pleť krásne jasná, žiarivá a oddýchnutá a... hydratovaná. Neverila som, keď som pri pohľade do zrkadla zbadala vyhladené jemné linky, ktoré mávam na čele a okolo úst (smiech lieči!) Nepotrebovala som ani hydratačný krém, dala som si len pár kvapiek séra a pokožka bola ráno krásna. Používam ho každý druhý deň, rovnako aj mamina, ktorá má zrelšiu pleť.

Plusy:
  • krásny obal
  • takmer nevonia, čo ocenia milovníci nie veľmi voňavej kozmetiky :)
  • má výbornú, hustú, krémovú konzistenciu, nerozteká sa
  • obsahuje jemné peelingové čiastočky
  • pleť jemne čistí, rozjasní, hydratuje
Mínusy:
  • s čiernymi bodkami si veľmi neporadil
Tohto šikovného krásavca kúpite v eshope http://www.biokrasa.sk/, kde stojí 5,9.

Ako ste na tom s peelingami? Používate ich? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. buď domáce vyrobené pílingy, ale zrovna včera som použila od Avonu granatové jablko a nemám čo vyčítať, pleť som mala ráno ako bábatko :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Prírodné peelingy si kupujem bez obáv, len doma mám ešte nejaké z drogérie, tam sa bojím zloženia. Avon mal a aj má veľmi dobré peelingy :)

      Odstrániť
  2. Má nádherný obal :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe