Overená klasika - peeling od Biodermy

18:36

V dnešnom príspevku vám predstavím peeling, ktorý je v mojej kúpeľni stálica. Mám otvorené šieste balenie a jedno odložené pre prípad núdze :) Vždy, keď vypĺňam vernostnú kartičku, mám v nej minimálne dva peelingy. Začala som ho používať už dávnejšie, dva, tri roky sú to určite a vždy som vedela, že keď sa moja pleť zblázni a vráti do puberty, tento peeling mi pomôže. Spomínam si, že raz som ho objednávala z internetu a polovicu objednávky tvorili len peelingy. A hoci som ich už skúsila veľa a mnohé sú tiež skvelé, k tomuto sa pravidelne vraciam. 





O peelingu si môžete prečítať:

    "Sébium Peelingový gél je zložený z čistiacich zložiek, ktoré sú známe svojou jemnosťou a účinnosťou.Účinné aktívne zložky majú mechanický účinok na vyrážky a uhry. Urýchľujú odstránenie nečistôt, čím podporujú obnovu buniek. Patentovaný komplex Fluidactiv® reguluje kvalitu kožného mazu. Textúra pokožky sa stáva jemnejšia, póry sa sťahujú a pleť sa prežiari. Sébium Peelingový gél nenarúša rovnováhu pokožky a je dobrou prípravou na použitie ochranného krému. Sébium Peelingový gél nespôsobuje tvorbu komedónov. Naneste Sébium Peelingový gél na mierne zvlhčenú tvár, vyhnite sa pritom očnému okoliu. Krúživými pohybmi masírujte 1 alebo 2 minúty. Dôkladne opláchnite a šetrne osušte. Nanášajte raz, alebo dvakrát do týždňa, striedajte s penivým gélom Sébium Moussant, alebo pleťovou vodou Sébium H2O. 
Zloženie
WATER (AQUA), POLYETHYLENE, SODIUM LAURETH SULFATE, XANTHAN GUM, LAURYL GLUCOSIDE, GINKGO BILOBA EXTRACT, GLYCOLIC ACID, MANNITOL, RHAMNOSE, XYLITOL, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, PRO PYLENE GLYCOL, TRIDECYL SALICYLATE, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, FRAGRANCE (PARFUM)."

K peelingu som sa dostala krátko na to, ako som začala používať aj pleťovú vodu Sebium H2O. Všimla som si viditeľné zlepšenie, preto som sa rozhodla kúpiť si aj gél a peeling. Ten je v tube s obsahom 100 ml. Je to celkom šikovné balenie, nie je veľmi veľké, nezaberie veľa miesta v kúpeľni ani v cestovnej taške. Mne vždy veľa miesta zaberie len voda, pretože si kupujem pollitrové balenie :) Vôňa je jemná, príjemná, nevtieravá. Pri používaní ju takmer nie je cítiť. Konzistencia je redšia, trošku sa rozteká a ak si nedáte pozor, razom ho naháňate, v tom lepšom prípade, po umývadle :) Mne sa to stáva bežne, ale to aj s inými produktami, takže v mojom prípade škoda reči. Obsahuje jemné peelingové čiastočky, ktoré nie sú ostré, ale pritom šetrne a efektívne odstraňujú odumreté bunky a nečistoty z pleti. Používam ho rada, lebo nedráždi pleť a ak je aj boľavá a zapálená, nepodráždi ju ešte väčšmi. Používam ho raz, občas dva razy do týždňa, keď mám tzv. veľký očistný deň, kedy si pleť trošku naparím nad bylinkami a potom si ju čistím. Najskôr použijem peeling, potom čistiaci gél, pleťovú vodu a krém alebo sérum. Ak som veľmi unavená a lenivá, použijem len peeling a krém. Pleť je po jeho použití čistá, matná, jemná na dotyk, pomáha predchádzať vzniku nových nedokonalostí a pomáha zbaviť sa tých vzniknutých. Pleť je viditeľne jasnejšia a čistejšia.

Plusy:
  • praktické, menšie balenie
  • príjemná vôňa
  • odporúča sa používať 1 alebo 2 razy týždenne, preto jedno balenie dlho vydrží
  • redší peeling obsahuje jemné peelingové čiastočky
  • pleť čistí, po jeho použití je matná, jemná, pomáha predchádzať vzniku nedokonalostí a hojiť tie vzniknuté
Mínusy:
  • s výrobkom som spokojná, hoci občas ho naháňam po umývadle, lebo je trochu redší :)
Peeling kúpite v lekárni alebo na internete, odporúčaná cena je okolo 13 eur.

Používate tento peeling? Ste s ním spokojní? 

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Peeling by mohl být fajn :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. akú vernostnú kartičku?i ja chcem :-D nejak prichádzam na chuť bioderme

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skús sa na ňu opýtať v lekárni :) Za rok musíš nazbierať blok/ faktúru, že si si kúpila 6 produktov, hodnota je tuším nad 9 eur, pošleš to a môžeš si vybrať jeden výrobok zadarmo :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe