Silicium balzam na pery

18:39

Myslím, že som vám už spomínala, ako si ja delím balzamy na pery :) Na deň mám rada vysúvacie, ktoré môžem použiť kdekoľvek a kedykoľvek, sú malé, šikovné a môžem ich nosiť všade so sebou. Na večer a na noc, keď si natriem pery potom, ako si umyjem zuby, mám rada balzamy v tégliku, prípadne v tube, ktoré si v hrubšej vrstve nanesiem na pery a idem spať. Niekto by si mohol myslieť, že je to plytvanie, ale v skutočnosti sa v noci balzam pomaly vsaje do pier a ráno sa zobudím s peknými, hydratovanými perami. Ak by som si ich nenatrela, katastrofa by bola na svete - boli by suché, boľavé. Niekedy si ich natriem aj v noci, keď sa zobudím a cítim, že balzam už nie je na perách ( okej, niekedy je tak trochu aj na vankúši). Moje delenie je teda jednoduché: denné a nočné balzamy :) K tým nočným radím aj silicium balzam na pery od Fitne.






O balzame si môžete prečítať:

     Revitalizujúci balzam na pery s prírodným krémíkom, kyselinou hyalurónovou a vitamínom E. Chráni citlivé a suché pery.
Kyselina hyalurónová je účinná hydratačná zložka, vitamín E chráni pery pred nepriaznivými vplyvmi vonkajšieho prostredia. Vysokokvalitné oleje a vosky ošetrujú pery.
Prírodný silikón je rozpustný vo vode a veľmi rýchlo sa vstrebáva, je balzamom pre pokožku. Zvláčňuje ju a zlepšuje jej elesticitu a zároveň podnecuje vytváranie vlastného kolagénu.
Soľ kyseliny hyalurónovej je jednou z prirodzených zložiek pokožky. Kremík vyhladzuje pokožku a kyselina hyalurónová zabezpečí dostatočnú vláčnosť. Jojobový a mandľový olej, bambucké maslo podporujú prirodzenú regeneráciu pleti.
S jemnou vanilkovou arómou.
Obsah balenia: 7,5 ml
Zloženie(INCI): Purified water, soya oil*, sunflower triglyceride*, jojoba oil*, almond oil, polyglycerol esters, beeswax*, plant-based glycerine, a combination of essential oils, Vitamin E acetate, plant silicium, hyaluronic acid sodium salt, shea butter*, Vitamin E, sunflower oil*, magnesium stearate, sodium levulinate, sodium anisate, sodium hydroxide, essential oil components *suroviny z kontrolovaného biologického pestovania"

Výrobky Fitne majú veľmi podobne ladené obaly, pôsobia pekne, tak sviežo, zeleno. Balzam je v tube, z ktorej sa vytláča. Má šikmý aplikátor, vďaka čomu sa nanáša a rozotiera dobre. Obsah balenie je 7,5 ml, je štíhle a nezaberie na poličke takmer žiadne miesto. Má zaujímavú,  príjemnú vôňu. V popise sa uvádza, že je vanilková, ale mne ju veľmi nepripomína. Je jemná, rovnako ako aj chuť. Nemôžem povedať, že by bola super, ale nevyvoláva v ústach nepríjemnú pachuť, nesťažujem sa na ňu. Aj tak večer padnem polomŕtvo do postele a zaspím ako poleno :) Na obale je napísané lip cream a s tým naozaj súhlasím - je to krém na pery. Krémová konzistencia je super. Balzam je biely a také necháva aj pery, akoby ste si ich nakrémovali bielym krémom. Pomaly to ustupuje, ale zo začiatku sú trošku biele. Čím tenšia vrstva, tým menej je to nápadné. Keď si ho nanesiem na pery, sprvu v nich cítim akési jemné brnenie. Nie je bolestivé, len je to citeľné. Najskôr som si myslela, že to je len preto, že je to nový výrobok, ale opakuje sa to pravidelne. Rýchlo to však prejde, preto tento balzam používam stále a veľmi rada. Dokáže krásne vyhladiť popraskané pery, hydratuje ich, zjemňuje, ak je červená pokožka okolo pier (z vetra, chladu, ak máte zlozvyk vonku si obliznúť pery), upokojí ju a prestane bolieť. Pery sú vďaka nemu jemné a vyživené.

Plusy:
  • menšie, praktickejšie balenie
  • príjemná vôňa, jemná chuť
  • má krémovú konzistenciu a je biely, no v tenkej vrstve nezanechávajú biely povlak
  • pery hydratujú, ošetrujú, zjemňujú
Mínusy:
  • neviem prečo, ale vždy po nanesení mi trochu akoby brnia pery. Za krátko ten nepríjemný pocit ustúpi
Balzam na pery Fitne kúpite na stránke http://www.bior.sk/, kde stojí 5,2.

Mali ste už podobný balzam na pery, ktorý je biely a hustý ako krém a biele zanechá aj pery? :)

You Might Also Like

7 Vaše komentáre

  1. po umyti zubov si tak isto nanašam balzam z tegliku ale aj ked som boma ked niekam idem tak si zoberiem v tyčinke lebo tie bakterie na rukach si nechcem ani predtaviť:))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Balzam, ktorý zanechá pery biele, som už mala. Žlté Labello s UV filtrom, väčší hnus nepoznám! :D Keď budem mať chuť byť jedovatá, švacnem o tom článok na blog! ;D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No veď toto... ten tvoj s kľudom môžeš použiť na noc a vyzerať ako utopenec, ale čo ja s tým Labellom s UV filtrom v noci v posteli? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bude ťa chrániť, ak pôjdeš za polárny kruh, kde je pol roka deň ;)

      Odstrániť
  4. :D To zas ale nepredpokladám, že budem spávať pod holým nebom! /veď by som s takým balzamom na perách ani medzi medvede nemohla! :D/

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe