Buď anjel ;) Alebo anjelsky krásna?

13:40

Buď anjel - to ma vždy napadne, keď surfujem po stránkach BeAngel. Stránku som objavila niekedy na jar minulého roka, úplnou náhodou. Najskôr som sa kochala bižutériou, potom okuliarmi... a potom to prišlo! Plavky. Nádherné, nevšedné, veľmi zaujímavé. Bola som zvyknutá kupovať si plavky v čínskych obchodoch. Boli tam najlacnejšie, celkom pekné, stačilo mi. Lenže potom začali prichádzať všetko len také tie vypchaté plavky, čo mne trochu vadilo, nepáčilo sa mi to. A navyše boli všetky na jedno kopyto. Keď som si všimla, že také plavky sú ba jednu sezónu a ceny stále rastú, povedala som si, že je na čase kúpiť si ich inde. Neznášam nákupy spodnej bielizne a plaviek v obchode, preto som sa rozhodla skúsiť internet. A urobila som dobre. 

Ružové Twisted plavky


Zapínanie

Ramienko okolo krku sa dá ľahko odstrániť

Nohavičky majú zlatý krúžok

Plavky bez šnúrky


Na stránke http://www.beangel.sk/ si o nich môžete prečítať:

     "Nádherné Twisted bikiny

- Veľkosť vybrať v procese objednávky
- podšité s vypchávkami

Čo sa týka veľkostí, napr XS/S sú plavky so štítkom S, ale veľkosť je niečo medzi XS a S, resp je vhodná pre XS a S.
S/M sú plavky so štítkom M, ale veľkosť medzi S a M. M/L je veľkosť medzi M a L."

Keď som si vyberala plavky ja, nebolo v ponuke veľa odtieňov a vtedy nebola ani čierna, lebo po tej by som siahla určite :) Boli žlté, modré, oranžové, tmavoružové a moje, bledoružové. Dnes nájdete v ponuke viac farieb. Plavky ma nadchli pre mňa nevšedným tvarom a keďže som mala dosť klasiky, kúpila som si tieto. Bála som sa, či trafím veľkosť, ale nakoniec boli obavy zbytočné. Vrchný diel plaviek je podšitý vypchávkami. Pekne sadne, prsia nedeformuje a nič nepresvitá. Zapínanie na chrbte je výborné a veľmi dobre drží, pretože háčik treba prevliecť cez tú dierku ( ako keď sa dávajú ramienka na podprsenku), takže strach, že by sa nedopatrením rozopli, je neopodstatnený. Okolo krku môžete mať šnúrku, ale netreba ju, plavky dobre držia aj bez nej, odopínanie je jednoduché a rýchle. Nohavičky sú celé podšité ešte bielou látkou, čo je výborný nápad. Nohavičky majú zlaté krúžky ako ozdobu. Plavky vyzerajú veľmi pekne. Dokonca sa ma pýtali, či to mám Victoria Secret plavky :) Prané boli niekoľkokrát a vyzerajú stále rovnako, čo svedčí o kvalitnom materiály. Plavky stoja 19,90, čo je cena na plavky super (mimochodom, v čínskom obchode stoja teraz okolo 14 eur) a naviac, naozaj nemenia farbu ani tvar, preto by som do nich investovala opäť.



CS plavky momentálne v ponuke nie sú

Klasické bikiny, bez podšívky

Nohavičky sa dajú zúžiť i rozšíriť

Tieto plavky mi padli do oka hneď. Boli krásne, žiarivo žlté s tmavomodrou krajkou. Minulý rok som ich dosť nosila a asi slniečko pomaly vytiahlo farbu. Hoci je farba trochu vyblednutá, stále sú krásne a aj tento rok ich určite prevetrám. Mám ich rada najmä preto, lebo nie sú podšité vypchávkami. Na niektorých plavkách je to pekné, ale keď je to všade, mám toho dosť. Plavky pekne sadnú aj bez zbytočných podšívok, uväzujú sa okolo krku a na chrbte. Aj spodný diel je super, lebo sa dá rozšíriť, zúžiť, takže sa telu pekne prispôsobí. Stáli 12,9 a pokojne by som si ich kúpila aj v inej farbe - sú krásne, dobre sa nosia, pekne sa prispôsobia a nikde nič neodstáva :)

Plavky na stránke http://www.beangel.sk/ sú pekné, originálne a nemusíte sa báť, že na kúpalisku ich bude mať okrem vás ďalší tucet dievčat.

Kde najradšej nakupujete plavky? :)


You Might Also Like

7 Vaše komentáre

  1. Ty první se mi líbí víc :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. velmi pekné,ale na mne by bez ramienky spadli :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som si to myslela, že mi spadnú :) Ale sú tak, ako to napísať, tesné? Že držia :)

      Odstrániť
  3. Ty první jsem měla z ebay, ale přišly bez šnůrky a velikost absolutně nesedla. S a kalhotky jak pro panenku, naopak podprsenka obrovská kolem obvodu. :-
    Beauty of pink

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne podprsenka sadla dobre, našťastie :) Aj nohavičky boli dobré, časom trochu povolili, ale stále pekne sedia :)

      Odstrániť
  4. To je vynikajúce internetové stránky. Ďakujem za tento príspevok.. Nalepovacia podprsenka. Bye Bra je jednoduché riešenie, ako rýchlo a efektívne zvýrazniť ženské poprsie bez potreby chirurgie, či dokonca bez klasickej podprsenkyBye Bra ponúkašpeciálnutechnológiu 3M hmoty, ktorásapoužívaaj v zdravotníctve a je pretoabsolútnebezpečná pre použitie. To istésazďalekanedápovedať o kvalitečinskychpodvodnýchkópií.

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe