Zdravý rúž Crazy Rumors

19:16

O tom, že som vyhrala vo vianočnej rozdávačke na blogu Modrá Púpava, som písala. Mohli ste si prečítať o levanduľovom oleji aj Elicina kréme, oba výrobky boli super. Ďalším kúskom vo výhernom balíčku bol rúž Crazy Rumors, značka ponúkajúca balzamy na pery a rúže, ktoré sú vhodné aj pre vegánov. Značka vznikla v roku 2003 v New Yorku, založili ju Eddie a Brian Himmelovci. Ich cieľom bolo vytvoriť dokonalý vegánsky  balzam na pery. Obsahujú len čisto prírodné produkty, používajú sa esenciálne oleje a ochutené sú stéviou, preto majú jemnú, sladkú chuť. Môj rúž je už takmer minutý, lebo ho používam veľmi rada :)







Odtieň Sunset

O rúži si môžete prečítať:

     " Prírodný hydratačný rúž na pery s bambuckým maslom a jojobovým olejom v romantickom odtieni zapadajúceho slnka s chuťou a vôňou očarujúceho ibišteka.

Zloženie:
bio jojobový olej, bio extra panenský olivový olej, bio bambucké maslo, kandelilový vosk, sójový vosk, sľuda, oxid titaničitý, oxid železnatý, prírodné bio príchute a/alebo čisté esenciálne oleje, vitamín E, bio karnubský vosk, prírodná stévia."

Tento drobec si ma získal na prvý pohľad! Je maličký a tenučký, vmestí sa aj do mojej najmenšej kabelky, nezaberie veľa miesta ani v kozmetickej taštičke či na poličke v kúpeľni. Obal je jednoduchý, pritom pútavý, s kvietkom ibišteka. Vysúva sa ťažšie, a trochu sa aj bojím, aby sa mi nezasekol a nezlomil, keď je taký tenučký, preto vždy vysuniem len kúštičok, aby som si mohla narúžovať pery a nechať to tak. Vonia krásne. Keď ho otvoríte, ovanie vás veľmi pekná, sladká, jemná kvetinová. Nie že by to bolo pri rúži podstatné, ale jednoducho to tak príjemne spestrí deň :) Aj chuť je sladká, ale nie je to nepríjemná alebo umelá chuť. Vďaka stévii, ktorú obsahuje, je to len sladkosť a navyše aj zdravá, lebo hoci je stévia sladká, neobsahuje cukor. To je dôvod, prečo sme si kúpili stéviu, len akosi neprežila túto zimu. Tak končím len pri tom, čo si kúpim a nie, čo dopestujem. Tieto vlastnosti boli prvé, ktoré ho predurčili na to, aby som sa doň zamilovala. To však nebolo všetko! Rúž mal aj krásnu farbu. Dostala som odtieň Sunset, krásny zlatistý, ako zapadajúce slnko, ktorý pekne zvýrazní pery. Pery zafarbí, hydratuje a ošetruje, chráni pred vonkajšími vplyvmi počasia, nezachádza do vrások, nerozmazáva sa  a aj pri pití skôr ostane na perách ako na pohári. Nemám mu čo vyčítať, získal si ma a premýšľam nad tým, že si zaobstarám aj balzam na pery Crazy Rumors, lebo som o nich čítala veľa dobrého.

Plusy:
  • mini balenie sa vmestí ozaj všade
  • obal je nenápadný, ale pekný
  • krásne vonia, sladko chutí
  • pery zafarbí, hydratuje, chráni
  • nerozmazáva sa, vydrží na perách okolo 1-2 hodín, aj pri pití ostáva na pohári len jemný otlačok
Mínusy:
  • žiadne, som veľmi spokojná
Rúž kúpite na stránke http://modrapupava.sk/, kde si môžete vybrať zo šiestich odtieňov a stoja 3,99. 

Skúsili ste už tento rúž?

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Nějak mě neláká :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Všude na něho čtu samou chválu, takže doufám,že i já vyzkouším :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Balzámy od Crazy Rumors miluji a mám v plánu vyzkoušet i tento barvící. Moc se mi líbí.

    Radu - UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe