Môj prvý Bio lesk na pery

12:56

Rúže a lesky na pery sú mojou povinnou výbavou. Bez nich z domu nevyjdem a v kabelke mám  vždy minimálne jeden lesk a jeden rúž (+ďalšie podstatné veci a potom moja kabelka váži asi toľko, ako vrece zemiakov). Dlho som nevenovala pozornosť tomu, akú dekoratívnu kozmetiku kupujem. Podstatné bolo, aby bola prijateľná cena a pekný odtieň. Potom som si prečítala pár zaujímavých článkov o tom, koľko škodlivín obsahujú rúže. Veľa sa písalo o nebezpečnom olove. Pri leskoch na pery som zasa hľadala také, ktoré nevysušujú pery. Predsa, ak sú pery suché a boľavé, dekoratívna kozmetika tieto problémy nielenže ale nezakryje, ale zvýrazní. Preto som bola zvyknutá používať pod lesky balzamy na pery. Keď sa ku mne dostal lesk na pery Logona, na balzam na pery som pokojne mohla zabudnúť.

Odtieň Terracotta


Šikmý aplikátor uľahčuje aplikáciu 


O lesku si môžete prečítať:

     "Lesk s anti-aging účinkom zvýrazní, vyživí pery a dodá im dokonalý vzhľad a plnosť.

Obsah balenia: 10ml

Ingredients (INCI): Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Brassica Campestris/Aleurites Fordi Oil Copolymer, Hydrogenated Castor Oil, Isoamyl Laurate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Tocopheryl Acetate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Aroma (Flavour), Helianthus Annuus (slnečnicový olej) Seed Oil*, Canola Oil*, Mica, Alaria Esculenta Extract, Oxycoccus Palustris Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Pyrus Malus (jablko) Seed Extract, Silica, Talc, Quartz Powder, Amethyst Powder, Amber Powder, Tocopherol, Silver Oxide, Linalool, CI 77891 (Titianium Dioxide), May contain [+/- CI 75470 (Carmine), CI 77491 (Iron Oxides) CI 75120 (Annatto), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides)] *suroviny z kontrolovaného biologického pestovania"

Lesky v tube boli mojím snom, keď som bola mladšia. Veľmi sa mi páčili rôzne farebné tubičky plné ovocím voňajúcich leskov, ktoré sme museli mať všetky :) Predsa, sme nejaké parádnice, no nie? :) Hoci čím som staršia, tým viac preferujem rúže, niekedy veľmi rada siahnem po lesku na pery, ktorý dokáže krásne oživiť pery aj nevýrazné rúže. Tento lesk má 10 ml, má veľmi šikovnú veľkosť, nezaberá veľa miesta v kozmetickej taštičke a v kabelke ho nosím spolu so zrkadielkom v bočnom vrecku  a ani neviem, že v ňom niečo mám. Tuba má šikmý aplikátor, preto sa lesk aplikuje ľahko. Lesk má jemnú vôňu a doma sme sa nezhodli na tom, aká je. Mne pripomína nejaké bylinky, zvyšok rodiny ma presviedča, že je to vôňa ovocia. Nech je to čo chce, je to pekné. Chuť zanecháva zvláštnu, ale nie nepríjemnú. Niektoré produkty na pery zanechávajú v ústach takú zlú chuť, ale pri tomto lesku sa mi to nestalo. Dosť ma prekvapilo, aký je lesk hustý. Keď si dáte trochu z neho na pery, ani sa nepohne, nerozteká sa, nič. Proste sa nehýbe :) A veľmi sa mi to páči, že kým ho nerozotriem, ani sa nehne. Trochu som čakala, že keď je taký hustý, bude lepkavý, ale ani tieto obavy sa nenaplnili. Pery zafarbí krásne, je to sýta farba, veľmi pekná. Pery hydratuje a chráni, či fúka vietor alebo svieti slnko, sú vyživené a nevysušujú sa. Výdrž je individuálna, keď pijete, samozrejme, otlačok pier na pohári nájdete, ale nie výrazný a lesk ešte chvíľu vydrží. Keď som šla preč nejedla som, nepila som, vydržal do dvoch hodín. Celkovo ma lesk veľmi milo prekvapil, nečakala som, že bude taký dobrý.

Plusy:
  • menšie balenie, šikmý aplikátor
  • príjemná vôňa aj chuť
  • na výber z viacerých odtieňov
  • je hustý, nerozteká sa, nezachádza so vrások, veľmi dobre sa rozotiera
  • pery chráni, vyživuje, nevysušuje
Mínusy:
  • nenašla som, som veľmi spokojná
Lesk kúpite na stránke http://www.bior.sk/, kde stojí 9,8.

Máte doma svoj bio lesk? :)


You Might Also Like

5 Vaše komentáre

  1. Áno mám :) Tento je môj najobľúbenejší, konkrétne odtieň Raspberry red. http://www.biokrasa.sk/dekorativna-kozmetika/lesk-na-pery.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. taketo odtiene sa mi velmi pačia vždy ich vyhľadavam pomaly začinam isť skor po prirodnej kozmetike

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je super :) Tiež sa tak snažím hľadať biokozmetiku :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe