SuperExtend linka na oči

19:25

Po mojej prvej skúsenosti s očnou linkou, ktorá bola fixou na oči (od Dermacolu), som sa rozhodla skúsiť aj inú značku. Líčenie s takouto linkou je rýchle, jednoduché a veľmi pekné, aj pre také nešiky, ako som ja. Stále zisťujem, že nie je všetko zlato, čo s blyští a nemala by som si kupovať linky, s ktorými si akurát tak vypichnem oči. Keď som si listovala v Avone s cieľom nič nekúpiť, padla mi do oka tekutá očná linka Superextend. Z Avonu objednávam pravidelne, každý mesiac, niekedy aj dva razy, preto som si povedala, že ju skúsim a aspoň budem vedieť poradiť aj mojim zákazníčkam. 





O linke si môžete prečítať:

     "Tekutá linka na oči SuperExtend zvýrazní oči presnými linkami, jednoducho sa používa, umožňuje vám nalíčiť si linky rôznej hrúbky. Efekt: Jasné linky intenzívnej farby."

V Avone sme s maminou zvyknuté kupovať najmä bižutériu a kabelky, pretože tie bývajú krásne a vyberie si naozaj každá. Potom sú to šampóny a sprchové gély, lebo toho sa u nás minie veľa a parfumy, tých mám z Avonu požehnane. S dekoratívnou kozmetikou som nemala veľa skúseností. Okrem špirály a ceruzky Supershock som nemala nič. Nejako podvedome som sa avoňáckej dekoratívke vyhýbala, neviem prečo. Moje zákazníčky si najvac berú špirály, ceruzky na oči a tiene, vždy si pochvaľovali, tak som sa s radosťou vrhla na používanie linky Superextend. Obal je jednoduchý, čierny, so strieborným nápisom. Celkovo pôsobí veľmi pekne. Raz som si k nej privoňala... a bolo to naposledy, pretože vôňa mi pripomína ochucovadlo polievok, Klasik :) Doteraz nepochopím, prečo som linku ovoniavala, ale už to určite nikdy neurobím :) Linka má veľmi dobrý hrot. Je  výborný na vytvorenie celkom tenučkej, nenápadnej linky, ale rovnako s ním vyčarujete výraznú, hrubšiu linku. Preto je vhodná aj pre začiatočníčky, ktoré sa s linkou učia robiť. Moja sestra sa s ňou učila maľovať a dnes je už macher a používa rôzne linky, podľa toho, čo mám aktuálne v kúpeľni. Farba je sýta čierna, stačí párkrát prejsť. Po dlhšom používaní pomaly bledne a prestáva byť čierno čierna, ale stále je pekná. Výdrž linky neviem presne odhadnúť, pretože som si ju striedala s inou, mala som ju otvorenú asi pol roka, pričom nevyschla. Krátko po nanesení uschne a neotláča sa. Nie je vodeodolná a pomerne ľahko sa zmyje, prípadne rozmaže, keď prší. Na očiach vydrží celý deň, odlíči sa rýchlo. 

Plusy:
  • balenie je jednoduché, pekné
  • hrot má dobrý tvar, dá sa s nám spraviť ľahko tenučká i hrubá linka
  • farba je sýta čierna
  • ľahko sa s ňou líči, neotláča sa na horné viečko, vydrží celý deň
Mínusy:
  • dosť ľahko sa rozmaže, ak prší (našťastie, to sa mi často nestáva)
Linku hodnotím veľmi pozitívne, svojim zákazníčkam by som ju určite odporučila. Bežná cena je 7,4, ale dá sa kúpiť aj výhodnejšie. 

Spomínate si na svoju prvú linku na oči? :)


You Might Also Like

5 Vaše komentáre

  1. dakedy by si mohla ukázať tie kabelky.celkom by ma to zaujímalo.si s nimi spokojná?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahojček, nie je problém, keď budem mať trošku času, pofotím a hodím to sem :) Ja som s tými kabelkami veľmi spokojná, mám ich viacero a za dva roky som nemala problém ani s jednou. Občas sa trochu ošúchajú tam, kde sa dotýkajú oblečenia, ale to sa stáva aj pri iných kabelkách. Sľubujem, že v najbližších dňoch bude aj taký článok :)

      Odstrániť
  2. hej hej ja si spomínam, bola to tuším značka Fanatika, bolo to fakt že dávno, ale viem že bola vysúvacia. inak moc ceruzky nepoužívam, skôr tmavší tieň. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som mala prvú z Catrice, s tou som sa učila pracovať a vďaka nej som si ich obľúbila :)

      Odstrániť
  3. Určite sa na ňu mrknem :) sice teraz mám zálusk na dermacol dip liner :D :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe