Mamina mala plesnivec v skalke. A ja v toniku :)

13:18

Moja mamina aj ocino zbožňujú záhradu, ktorá sa každý rok mení na malú džungľu. Je plná rôznych druhov kvetov, popínavých rastlín, stromčekov, kríčkov, bonzajov. Je to nádherné, ale s mojím šťastím vždy vbehnem do nejakej pavučiny, prípadne sa tam na mňa ten pavúk zavesí... a ja potom kričím. Raz boli na nejakej výstave, odkiaľ si doniesli plesnivec. Povedali im, ako sa oň starať, moja mama sa vytešovala a oco len krútil hlavou, kam to plánuje zasadiť. Darmo, plesnivec je nádherná rastlina. A v kozmetike je na nezaplatenie :) Obzvlášť som si obľúbila tonikum v spreji, ktoré obsahuje výťažky z plesnivca.






O pleťovom toniku si môžete prečítať:

     "Arise – pleťové tonikum vypína, spevňuje a upokojuje citlivú a podráždenú pokožku tváre. Používa sa na dočistenie a tonizáciu pleti po použití čistiaceho mlieka Arise ráno a večer. Po použití zanecháva príjemný pocit čistoty a sviežosti.
Hlavné účinné látky : SwissAlpine komplex, bio voda z pomarančovníkových kvetov, bio aloe vera, voda z Álp.
Balenie : Fľaštička 125 ml
Zloženie: AQUA (WATER), ALCOHOL DENAT.*, GLYCERIN, PROPANEDIOL, ALPHAGLUCAN OLIGOSACCHARIDE, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER*, PARFUM (FRAGRANCE), ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL*, ALCOHOL*, LEONTOPODIUM ALPINUM EXTRACT*, BUDDLEJA DAVIDII EXTRACT*, THYMUS VULGARIS (THYME) EXTRACT*, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) LEAF EXTRACT*. * bio"

V balíčku, ktorý mi poslali z Care&Beauty, bolo aj toto toniku. O kréme, maske i peelingu som už písala, sú to kozmetické skvosty, ktoré potešia aj tú najnáročnejšiu pleť. V balíčku som mala ešte pár vzoriek, venujem im neskôr článok. Pleťovú vodu som používala dlhšie, mám ju takmer minutú. Vždy, keď si moja pleť zmyslela, že vrátiť sa do pubertálnych čias je sranda, siahla som po nej. Pleťové tonikum je v plastovej fľaši, ktorá má  125 ml. Príde mi o niečo lepšia ako sklená, pretože tá býva o dosť ťažšia a mne sa často stáva, že mi niečo spadne a vždy tŕpnem, či to prežilo umývadlo :) Obal skončí buď v koši na plasty, alebo si ho odložím a v lete bude s vodou v chladničke, je to super osvieženie :) Veľmi praktická je pumpička. Tonikum veľmi pekne vonia. Pripomína mi vôňu krému, len o niečo výraznejšiu. Je ľahká, svieža a ja tam niekde v pozadí cítim bylinky. Obsahuje alkohol, ale nikdy som nepotrehla, že by ma po jej použití pleť štípala alebo by som cítila, že je napnutá. Používam ju ako posledný krok v čistení pleti. Väčšinou vodičku nastriekam na vatový tampón, ak chcem pleť dočistiť, ak ju chcem osviežiť, aplikujem tonikum priamo na tvár. Pleť upokojuje a hydratuje, nedráždi a neštípe. Po jej použití je jemnejšia a matná. 

Plusy:
  • praktické balenie s pumpičkou, nie je ťažké, lebo fľaša je plastová
  • veľmi príjemná, svieža vôňa
  • na pleti neštípe
  • tonikum je výborné na dočistenie pleti a na jej osvieženie
  • pleť čistí, hydratuje, zmatní, nezanechá ju lepkavú, upokojuje ju
Mínusy:
  • tak ako predchádzajúce výrobky Arise, aj tento hodnotím na výbornú, niekomu sa ako mínus môže javiť vyššia cena ( v jenom článku o Arise som písala, že je vyššia preto, lebo sa jedná o prírodné výťažky, musí sa dopestovať určité množstvo plesnivca, zbiera sa ručne - cenu ovplyvňuje viacero faktorov)
Tonikum kúpite na stránke  http://www.careandbeauty.eu/ , kde stojí 19 eur. Na fanúšikovskej stránke na Facebooku informujú o prebiehajúcich zľavách, napríklad pred Vianocami boli 30% zľavy. 

Používate pleťové vody/toniká pravidelne? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe