Telový a pleťový umývací gél pre citlivú pleť

18:52

Niekedy okolo Valentína usporiadala Ziaja súťaž o novú radu výrobkov - Sensitive skin, ktorá je určená pre citlivú a suchšiu pleť. Ocino má suchú pokožku, neznesie hocijaký kozmetický produkt, preto si musí starostlivo vyberať, čo použije. Stavia na osvedčenú klasiku, produkty, ktoré už má vyskúšané a nové nepoužíva. Preto som sa veľmi potešila, keď som vyhrala, vedela som, že mu tie produkty nenápadne podsuniem a hádam si niečo vyberie :) V rade Sensitive skin nájdete 5 produktov:
  1. krémový pleťový a telový umývací gél
  2. denný krém
  3. spevňujúci nočný krém
  4. enzymatický peeling
  5. micelárnu vodu
Bola som rada, že ocino si vzal umývací gél a občas si spomenie aj na pleťový krém, aby upokojil pokožku.






O rade Sensitive skin si môžete prečítať:

     "Prípravky z línie Sensitive Skin sa vyznačujú jemnosťou, sú hypoalergénne, neobsahujú parabény. Pleť liečia, upokojujú a výrazne hydratujú citlivú pokožku. Sortiment Ziaja Sensitive Skin zahŕňa upokojujúci denný krém, spevňujúci nočný krém, enzýmový peeling, micelárnu vodu a umývací gél na tvár a telo."

Celá rada sa nesie v jemných, bielo - modrých tónoch, denný krém mal biely krabičku, nočný modrú, micelárna voda je modrom obale, peeling a umývací gél v bielom obale (písmo je krásne modré, ktoré sa mení podľa toho, ako naň dopadá svetlo) s praktickou pumpičkou na dávkovanie. Má 400 ml, je to väčšie balenie. Pumpička sa trochu ťažšie stláča, ale na druhej strane, neprekáža mi to, lebo aspoň nevyzerá tak, že sa každú chvíľu rozpadne alebo odpadne. Dá sa aj uzamknúť, takže po jednom pootočení sa uzavrie a ani sa nepohne a nebála by som sa preto cestovať s ním. Gél je mliečnej farby, je redší, ale nie celkom riedky, takže sa veľmi nerozteká (párkrát som ho skúsila aj ja a nemusela som sa báť, že ho budem naháňať po vani). Keď si k nemu privoniate, ovanie vás len jemná, neurčitá, ale príjemná sladká vôňa - ideálne pre všetkých tých, ktorým voňavé výrobky prekážajú. Ocino sa s ním len sprchuje, ja som ho skúsila použiť aj na tvár. Gél nevytvára nejakú bohatú, výraznú penu, skôr len akýsi jemný biely povlak. Jemne a šetrne čistí pokožku, prinavracia jej jemnosť, hydratuje ju, nedráždi, ale upokojuje ju. Ocino je zvyknutý po kúpeli sa nakrémovať mastným krémom, no podľa jeho slov to nebolo ani potrebné a stačilo mu menej krému ako obyčajne. Môžem to len potvrdiť - tvár ani pokožka po použití tohto gélu nie sú napnuté, pleť je jemná, hladká, hydratovaná a veľmi príjemná na dotyk. 

Plusy:
  • pekné balenie s praktickou pumpičkou na dávkovanie
  • má veľmi jemnú, nevtieravú vôňu
  • konzistencia je redšia, gélová, ale nerozteká sa
  • pokožku jemne čistí, upokojuje, hydratuje a zjemňuje
  • možno ho použiť aj na tvár, pokožku nezanecháva napnutú
Mínusy:
  • gél používa viacmenej ocino, ktorý má citlivú pleť a on si veľmi pochvaľuje, gélu nie je čo vyčítať
Gél kúpite v drogérii a rozhodne ho odporúčam všetkým, ktorí majú suchšiu a citlivú pleť :)

Zaujala vás nová rada pre citlivú pleť? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe