Medové odličovanie :)

19:10

Nie raz som spomínala, ako mám rada odličovacie obrúsky :) Patria k mojim obľúbeným pomocníkom, ktorí pleť odlíčia, upokoja, osviežia. Zároveň môžu poslúžiť aj na čistenie rúk počas cestovania či v horúčave. Každé obrúsky sú iné, niektoré sú voňavejšie, niektoré sú suchú vždy, keď si ich kúpim, iné strašne štípu na pleti, ďalšie sa trhajú. V mojej misii nájsť svoje obľúbené obrúsky som pokročila a spoznala som čistiace a upokojujúce obrúsky od Plevy. Pri mojej prvej objednávke som si kúpila, ak sa nemýlim, 6 výrobkov tejto značky, lebo som ju nepoznala a chcela som to napraviť. Propolisová masť tejto značky sa stala mojím verným spoločníkom, je výborná na akné, podráždenú pokožku a tiež upokojuje aj boľavú poškriabanú kožu (nezahráš sa s mačkou, keď môžeš?). Akurát včera som minula posledný obrúsok, ktorý padol za obeť odličovaniu.




O obrúskoch si môžete prečítať:

     "Čistiace a upokojujúce utierky - Pleva - 25ks

Osviežia a vyčistia vašu pleť vďaka dokonalej kombinácií účinných látok propolisu, rumančeku, aloe a lieskového oriešku.

Vhodné aj na odlíčenie, pri problémoch s akné alebo s hemeroidmi."

Obrúskov je v balení 25, čo je štandardné množstvo, občas sa stretnem s 20, zriedkakedy viac ako 25. Väčšinou mám balenie na mesiac, ale nie je u mňa nezvyčajné aj menej. Tieto obrúsky sú o niečo menšie, ako som zvyknutá. Nie je to nejaká prekážka, ale väčšinou som potrebovala pri jednom odličovaní minimálne dva obrúsky. Sú pevné a netrhajú sa, na tvári nezanechávajú jemné vlákna, ktoré na obrúskoch občas trčia na okraji (ale len veľmi jemné, nič veľké, ani veľmi trčiace, s tým som veľmi spokojná). Obrúsky majú veľmi príjemnú vôňu. Priznám sa, že necítim nič z toho, čo sa uvádza v popise, vôňa je ľahká, svieža a nevtieravá. Trochu ma potrápilo uzatváranie. Keďže sa vždy snažím, aby mi výrobok vydržal naozaj čo možno najdlhšie bez jedinej zmeny, snažím sa poriadne tlačiť, aby som obal uzavrela poriadne a obrúsky nevyschli. Tu prestala vrchná časť lepiť veľmi skoro, nemala som asi ani tretinu balenie minutú a nepomáhala tlačenie, držanie, nič. Preto som na obrúsky pokladala plný téglik krému, ale asi to moc nezabralo, lebo posledné už boli dosť suché a potrebovala som zakaždým použiť aj micelárnu vodu. Neviem to porovnať s inými baleniami tohto výrobku, lebo som mala len jeden, ale veľmi ma to teda nenadchlo. Vrchné obrúsky boli vlhčené pomerne dobre, make up odstránili bez problémov, v očiach neštípali a ak som ešte potrebovala,pridala som pár kvapiek micelárky. Obrúsky pleť nedráždili, jemne ju odíčili a pripravili na ďalšie čistenie. Druhý spôsob využitia je mať ich pri sebe, keby si potrebujem umyť ruky a nemám kde. Vďaka veľkosti balenia to nie je problém, nezaberú veľa miesta, do kabelky sa vojdu poľahky. Ruky príjemne osvieža a prevoňajú. Ďalej sa dajú použiť aj pri hemeroidoch, čo odskúšané nemám, lebo nimi netrpím. Čítala som však, že tieto utierky sú pre ľudí trpiacimi týmto nepríjemným problémom veľmi dobrými pomocníkmi, pretože nielen čistia, ale aj upokojujú citlivé miesta. Snažila som sa odfotiť zloženie, no bolo nečitateľné a na stránke som ho nenašla. Jedinou výčitkou sú parabény v zložení. Dokážem sa cez ne ako tak preniesť, ak sa jedná o výrobok, ktorý nie je na denné použitie, ale ak ich mám používať denne, som voči nim dosť kritická.

Plusy:
  • malé, praktické balenie, vhodné aj do kabelky
  • obrúsky sú pevné, netrhajú sa
  • príjemne, jemne, nevtieravo voňajú
  • pleť jemne, pekne odlíčia, v očiach neštípu, pleť ani ruky po ich použití neostávajú lepkavé
Mínusy:
  • azda len parabény v zložení a nelepivý vrch, ktorý som zaťažila krémom, aby mi obrúsky nevyschli :)
Obrúsky som kúpila na stránke http://www.maxcare.sk/, kde stáli 3,69.

Čo Vás na odličovacích obrúskoch dokáže odradiť najviac? :)

You Might Also Like

1 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe