No needle fix sérum

15:17

Plné balenie má 50 ml

Hydratovaná a zdravá pleť je cieľ, ku ktorému sa 
snažíme dostať používaním rôznych pleťových toník, krémov, gélov, sér. Nedostatočný príjem tekutín tiež prispieva k suchej pleti, pretože nie je dostatočne hydratovaná.  Začala som preferovať séra, lebo sú oveľa ľahšie a možno aj na ne aplikovať krém, čo len zosilí účinok. Náhodou som na internete natrafila na značku NIP + FAB, o ktorej som si prečítala samé pozitívne recenzie, a preto som si povedala, že skúsim sérum No needle fix, ktoré som chcela vyskúšať. Najskôr som mala doma plné balenie, ktoré som už úspešne minula, ale pred Vianocami som na fan stránke Nip+Fab našla ponuku kaziet, kde bolo menšie, 30 ml balenie tohto séra. Neváhala som, po dobrých skúsenostiach som si ho opäť objednala. 



Menšie vianočné balenie malo 30 ml


O výrobku si môžete prečítať: 

"Toto revolučné sérum zaobľuje + napína pleť s aktívnou zložkou Osilift® a zároveň vyhladzuje + redukuje výskyt nedokonalostí.
Výsledkom je dlhodobo mladšia, elastickejšia + tónovaná pleť.


pleť je okamžite hydratovaná vďaka zložke Indinyl® s dlhotrvajúcim účinkom, čo má za následok mladšiu, pevnejšiu a prirodzene oblejšiu tvár.
No Needle Fix obsahuje:
• CellActive® zdokonaluje elasticitu + tónovanie pleti

• Osilift® redukuje jemné linky + vrásky

• Indinyl® zjemňuje + hydratuje


Objem: 50 ml"


Rozhodla som sa ho vyskúšať aj preto, že som nikde nenašla odporúčanie, v akom veku by sa sérum malo začať používať. Aj tak som mala v úmysle používať ho iba na moje vysoké čelo, kde ma rozčuľuje jedna vráska (vraj sa často mračím). Plastové balenie je veľmi šikovne riešené, pretože keď si dávkujete sérum, dno sa pomaly posúva hore a vidíte, koľko séra Vám ešte ostáva. Prvé balenie som mala viac ako rok, ale to len preto, lebo som ho používala málo a viacmenej len na čelo. Neskôr som ho začala používať na celú pleť, keď som mala pocit, že je mdlá a smädná a potrebuje hydratáciu. Vôňu má celkom príjemnú, stále mi pripomína citrusy. Sérum je pomerne husté, ale dobre sa rozotiera, rýchlo sa vsiakne do pokožky a nezanecháva mastný film. To veľmi oceňujem, lebo pleť sa neleskne. Sérum spĺňa to, čo sľubuje, pokožka je hydratovaná a výskyt liniek je redukovaný. Na amerických stránkach som našla spokojné recenzie zákazníčok, ktoré ho používajú aj pod make up. Napriek tomu, že na ich stránkach nájdete, že sa má používať ako prostriedok proti starnutiu pleti, recenzie pridávali aj študentky a ženy od asi 25 rokov, pretože je to revolučný prostriedok v boji proti starnutiu pleti a skvele hydratuje.
Balenie  50 ml  stálo 26,99 eur. 

Plusy:
  • praktické balenie s pumpičkou
  • príjemná vôňa
  • ľahká, nemastná konzistencia
  • hydratuje pokožku, redukuje linky
Mínusy:
  • nenašla som, keďže mám už druhé balenie, som spokojná

Vyskúšali ste už kozmetiku NIP + FAB? :)


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe