SOS kúra na päty aneb ako mať tip top nožičky

17:00

Keď sme boli v septembri na dovolenke, mala som plnú kozmetickú taštičku kozmetiky. Nevmestil sa mi do nej krém na nohy, ale neriešila som to. Povedala som si, že tých 10 dní nejako prežijem. No, neprežila som, už na štvrtý deň som šúchala nohami a dúfala, že na moje nohy sa nikto neprizrie. Suché päty svietili do diaľky a ja som si sľúbila, že to bolo posledný raz a už sa na niečo také nechcem pozerať. Začala som používať pomocníkov, ktorých som si nakúpila v lete a výsledky na seba nenechali na seba dlho čakať.





O SOS kúre na päty si môžete prečítať:

      "Kúra na suché miesta na tele. Nie len na päty, ale napríklad aj na lakte či hánky. Jedinečná zmes rastlinných masiel a olejov zvláčni a dlhodobo hydratuje suchú pokožku.
Ak aj teba trápia suché päty, lakte či hánky, tento SOS krém sa ti bude páčiť.
Obsahuje rastlinné maslá a oleje a tiež nechtíkový olej, ktorý je krásne hojivý.
Praktické balenie, ktoré si so ebou môžeš zobrať aj na dovolenku :)
Použitie na suchú kožu na pätách - urob si kúpeľ s morskou soľou, odstráň s pemzou starú kožu, namasti päty touto kúrou a natiahni na noc bavlnené ponožky. Ráno budú tvoje nôžky krásne mäkké a vyživené.
Zloženie: 100% organické kakaové maslo, 100% organické bambucké maslo,včelí vosk, bio kokosový olej,nechtíkový olej, kukuričný škrob,vitamín E"
Rada sa stretávam s nevšednými kozmetickými vychytávkami. Takými, ktoré sa od toho ostatného niečo odlišujú. Obalom, vôňou, zložením, konzistenciou, čímkoľvek. Kúra na päty od Tvojej kozmetiky taká nepochybne je. I keď, asi by som jej zmenila názov :) Kúru totiž možno použiť aj na iné časti tela a všade urobí rovnakú službu. Už na prvý pohľad vidno, že je to trochu iný pomocník. Vyzerá ako dezodorant, rovnako sa vysúva. Rýchlo sa mi to ale zapáčilo, pretože nanášanie je veľmi rýchle, precízne a človek si ani ruky veľmi nezašpiní. Obal je skvelý aj preto, lebo je maličký, guľatý a ľahko ho zo sebou vezmete kamkoľvek pôjdete. Výhoda je to aj preto, že k kúpeľni sa ľahko schová a nezaberá veľa miesta. Vôňa bambuckého masla je jemná, nevtieravá a zľahka prevonia pokožku. Okrem neho sú tam mňamky ako kakaové maslo, kokosový a nechtíkový olej a včelí vosk, takže záruka skutočnej hydratácie je v zložení. Kúra je hustá, hutná, ale na pokožke sa mení a ľahko sa vtiera. Treba chvíľku počkať, než stupíte na zem, aby sa krém vsiakol, inak sa prilepíte o papuče či dlážku. Preto väčšinou večer aplikujem kúru na čistú pokožku a navlečiem si zvláčňujúce ponožky. Čistá pokožka musí byť samozrejmosť, aby sa vám smietky nenalepili na kúru. Na suchú kožu je ideálne zaútočiť v niekoškých krokoch - v kúpeli si nielen oddýchnete, ale aj zmäkčíte pokožku. Potom je dobré odstrániť ju - pemzou či elektrickým pilníkom. Potom už stačí naniesť kúru a ponožky. Nezaberie to veľa času a odmenou zaň sú krásne zdravo vyzerajúce päty. Sú mäkké, hydratované, hladké a nepopraskajú. Kúru môžete použiť aj na suché kolená a lakte, pretože výživné maslá im prinavrátia jemnosť a zabezpečia dlhotrvajúcu hydratáciu. Nebudem klamať. Tvoja kozmetika ma milo prekvapuje stále viac a viac a som veľmi rada, že dávam prednosť slovenskej prírodnej kozmetike.
Plusy:
  • šikovné balenie pripomína dezodorant
  • ľahká aplikácia
  • vonia ako bambucké maslo
  • husté, dobre sa rozotiera
  • ideálna na kolená i lakte
  • hĺbkovo hydratuje, zjemňuje zhrubnutú kožu
Mínusy:
  • nenašla som
Za 7 eur dostanete 30 gramov vynikajúcej kúry, ktorú som kúpila v eshope Biobeauty.
Aký krém na päty používate, aby boli krásne? :)

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Krém mě zaujal. Já péče o nohy a celkově o ruce momentálně nějak zanedbávám, a dávají mi to jasně najevo tím, že jsou popraskané. :/ :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne, aj ja niekedy na tie nohy zabudnem a potom sa jedujem, že sú suché a drsné. Tak sa snažím nezabudnúť a krém nechávam na očiach :D

      Odstrániť
  2. Tohle tedy vůbec neznám. Na nohy momentálně žádný krém nepoužívám. Přetírám je klasicky tělovým mlékem.

    BLOG: Kosmetická taštička

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kedysi mi mliečko stačilo, ale odkedy nosím len opätky do práce, musím siahať po výrobkoch určených len na nohy :)

      Odstrániť
  3. Složení je velmi sympatické, něco takového by se mi šiklo na ty moje suchý lokty :)

    MŮJ BIO SVĚT

    OdpovedaťOdstrániť
  4. A keby si mala porovnat, tuto kuru a Nohy bose, ktory z tych mal lepsie ucinky?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ťažko sa mi to porovnáva. Nohy bosé sú taký klasický krémik na nohy, SOS kúra môže byť univerzálny krém :) Oba výrobky sú skvelé, lebo pokožku krásne hydratujú a zjemnia. SOS kúra je lepšia na popraskané na päty, rýchlejšie ich dala do kopy, Nohy bosé krásne hydratujú. Ideálne je ich kombinovať :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe