Začína sa nádielka modrej

15:59

Lumene som dlhšie prehliadala. Až do okamihu, kým som si nevyskúšala odlakovač na nechty, ktorý ma veľmi zaujal a hneď sa zaradil medzi najlepšie odlakovače, aké som mala. Asi aj preto som sa rozhodla vyskúšať ďalšie výrobky, teraz som siahla po pleťovej kozmetike. Ako prvý skončil v mojom hľadáčiku odličovač vhodný aj na citlivé oči. Keďže doma mi môj dochádzal, dlho som nad ním nepremýšľala. 









Balenie odličovača má 100 ml a jeho veľkosť je akurát či do poličky, či do cestovnej tašky. Navyše, pôsobí veľmi pekne a hoci je jednoduchý modrý, zaujal ma okamžite, ako som ho zbadala  v eshope. Skrátka, hneď mi padol do oka a veľmi som sa tešila na prvé vyskúšanie. Zaujala ma vôňa. Stále mi v nej vonia niečo alkoholové, hoci v zložení nie je. Krátko po použití ale cítiť niečo sladké a v konečnom dôsledku môžem povedať, že vonia príjemne. Konzistencia je vodová, veľmi dobrá na odličovanie. Čo čakám od dobrého odličovača? Aby neštípal, dôkladne a rýchlo odlíčil. Bez sĺz a nadávania. Povedzme, že tento modrý fešák spĺňa dve tretiny mojich požiadavok. Pri odličovaní oči nedráždi. Nielenže ma neštípu a neslzia, ale neostávajú červené ani opuchnuté. Preto by som sa k myšlienke, že je vhodný aj pre citlivé oči, priklonila. Druhou požiadavkou je dôkladné odlíčenie. To spĺňa tiež. Niekedy, keď nemám po ruke pleťové mlieko alebo micelárku, s odličovačom odstránim aj make up z pleti. Tiež bez štípania a podráždenia. Treťou požiadavkou je rýchle odstránenie špirály i čiernej ceruzky na oči. Tu trochu kríva. Odličovanie je totiž trochu zdĺhavé a najskôr vznikne okolo očí čierna machuľa, ktorú treba trpezlivo odstrániť. Je to na pár minút a občas, najmä keď som veľmi unavená, si pri tom poriadne pofrflem. Keby mám odličovač zhodnotiť, vôbec nie je zlý. Dokonca ho považujem za vydarený. Iba to s ním trochu dlhšie trvá. 

Plusy:
  • pekný obal, šikovná veľkosť
  • jemne vonia
  • redší, dobre sa s ním odličuje
  • odličuje bez štípania, podráždenia a sĺz
  • možno ho použiť aj na pleť
  • cena
Mínusy:
  • odličovanie s ním trochu dlhšie trvá
  • pár látok v zložení

Odličovač kúpite za 3 eurá v eshope  www.parfemy-elnino.sk



Aký odličovač preferujete? :) 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe