Tonikum s medovkou

19:10

Na kvetové vody, hydroláty a prírodné pleťové vody som si zvykla veľmi rýchlo. Kedysi som si kupovala pleťové vody s obsahom alkoholu. Bolo to najmä na strednej škole, kedy som ešte veľký prehľad o kozmetike nemala. Ich výhodou bolo asi len to, že vysušovali akné a naozaj sa mi o niečo lepšie hojilo. To, akú kozmetickú samovraždu pácham, som si uvedomila až neskôr, kedy som videla, ako veľmi ten alkohol vysušuje pokožku a  ľahko ju dokáže podráždiť. Keďže akné ma trápi stále a pleť nemladne, hľadám veľmi šetrnú, ale účinnú kozmetiku, ktorá nevysušuje. Zbožňujem ružovú a levanduľovú vodičku, no rada skúšam nové. Napríklad takú medovkovú.

tonikum medovka PHB proti starnutiu pleti

tonikum medovka PHB

tonikum medovka PHB proti starnutiu pleti zloženie

tonikum medovka

tonikum medovka PHB

Rozhodla som sa pre medovkovú od PHB, ktorá je určená aj proti starnutiu pleti. Za niekoľko mesiacov som si kúpila dosť veľa produktov tejto značky a tak som sa na každý ďalší veľmi tešila. Zainvestovala som, ale vôbec to nebola zlá investícia. Pleťová voda má 100 ml a je krásne balená. Tieto kovové obaly sa mi sprvu vôbec nepozdávali, ale teraz sa mi ozaj páčia. Asi tým, že sa len ťažko dajú zničiť a na to ja mám ozaj talent. Rozbiť, prasknúť? Žiaden problém!

Vôňa medovky je pre mňa čarovná. Je ľahšia, nie veľmi intenzívna, taká povzbudzujúca sviežo-citrónová. Na pleti neštípe, nedráždi, naopak, má silné upokojujúce účinky. Môžete si vybrať, či si ju nastriekate priamo alebo nanesiete na tampón a pleť dočistíte týmto spôsobom. Pokožku rozmazná, postará sa o jej  jej hydratáciu, obnovu a regeneráciu,  upokojenie a v neposlednom rade o jej dočistenie.

osviežujúce, tonizačné a antibakteriálne vlastnosti, revitalizuje pleť a pomáha zabraňovať starnutiu. Veľmi rada ju pridávam do ílovej masky alebo si ju v priebehu dňa len tak rozprášim na pleť. Príjemne tak schladí v horúčave. Použiť sa môže aj na pokožku celého tela -  medovková voda  upokojuje začervenanú, podráždenú pokožku po holení alebo depilácii a skôr sa zahoja drobné červené bodky, ktoré po nej môžu vznikať. Je to vydarený voňavý kúsok a rozhodne by som do nej šla zasa. Už len pre jej vôňu :)

Plusy:
  • šikovný kovový obal s rozprašovačom
  • jemne vonia
  • bez alkoholu
  • viacero možností využitia
  • čistí, hydratuje, zmatňuje, upokojuje a vyhladzuje pleť
Mínusy:
  • nenašla
Kúpite za necelých 15 libier v ofociálnom eshope PHB Ethical Beauty.

Aká voňavá pleťová voda je vaším favoritom? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe