Essence to stále vie

16:31

Essence pozná mnoho z vás. Vznikla preto, aby zaplnila dieru na trhu a nepotrebovala výrazný marketing. Vďaka cene bola dostupná aj mladším dievčatám a zaujímavé je, ako často prináša novinky. Ako čas plynie, Essence sa stáva čoraz kvalitnejšou a pútavejšou. Nie je len pre dievčatá, ale aj mladé ženy, ktoré milujú kozmetiku a líčenie. Obľubujem ju už veľmi dlho a za tie dlhé roky som našla niekoľko produktov, ku ktorým sa pravidelne vraciam. Dnes mám pre vás dva moje must have, jeden nový a jednu stálicu. 

Essence


all about matt! fixačný kompaktný púder

all about matt! fixačný kompaktný púder zloženie

essence all about matt! fixačný kompaktný púder

Toto je môj úplne prvý must have kúsok od tejto značky! All about matt! fixačný kompaktný púder je stálica mojej poličky a rozhodne je jeden z najlepších, aké som mala. Je skvelý do kabelky, lebo sa nevysype a nezaberie veľa miesta. Pevný obal sa neotvorí a ani sa tak ľahko nerozbije. 

Nevonia, je biely a výborne sa na pleť nanáša veľkým štetcom. V čom spočíva jeho veľká výhoda? Je biely a prispôsobí sa tak tónu pleti. Nezmení farbu make upu, preto ho používam počas celého roka. Líčenie krásne zafixuje, zmatní a predĺži jeho životnosť o dlhé hodiny. Balením je veľmi jednoduchý nemá ani zrkadielko alebo štetec, ale vôbec mu to na atraktivite neuberá. Navyše stojí necelých 3,50 eur, čo je na takého pomocníka úžasná cena. 




Penový make-up soft touch som mala už dávnejšie. Bolo obdobie, kedy som si iný ani nekupovala, lebo ten penový mi poskytoval všetko, čo som potrebovala. Kúpiť si ho môžete v štyroch odtieňoch. Ja si vyberiem počas celého roka a nemali by mať problém ani bleduľky. 

Balený je krásne. V sklenej mištičke s plastovým vrchnáčikom je 16 gramov  krásne nadýchanej peny. Dobre sa nanáša štetcom alebo hubkou, prstami mi to v tomto prípade nejde. Je trochu hustejší a hutnejší, preto ho treba rozotierať dôkladne, aby po ňom neostali fľaky ani šmuhy. To by bola škoda, lebo celkový dojem by bol skazený.

Čo sa jeho schopností týka, tak majiteľky zmiešanej pleti so sklonom k akné si prídu na svoje:
  • veľmi dobre kryje. Prekryje fliačiky, škvrny, zjemní pehy aj červeň. 
  • napriek dobrému krytiu nevyzerá ako maska, ale pôsobí prirodzene. 
  • vydrží dlhé hodiny a statočne odoláva aj oteru alebo teplu
  • pleť je krásne matná bez neželaného lesku. 
Pred rokmi som s ním nemala žiaden problém. Žiaľ, teraz mi už trochu vysušuje pleť. Najmä okolo nosa a úst mi zvýrazňuje šupinky a niekedy aj póry. Inak mu nemám čo vytknúť. Za 4 eurá je to vydarený a krásny kúsok. Rozhodne jeden z tých najlepších penových, aké som mala.  


essence you better work! fixing spray

you better work! fixing spray

fixačný sprej

Toto je môj tohtoročný objav! Zatiaľ najlepší fixačný sprej na make up, ktorý som mala. A to som sa rozšupla a domov si kúpila niekoľko rôznych značiek. You better work! obsahuje produkty, ktoré boli špeciálne navrhnuté tak, aby odolávali športovým aktivitám, potu a záťaži. Tento sprej je božský, lebo:
  • je maličký a perfektný do kabelky. Má 50 ml a dokonalý rozprašovač, ktorý sprej rozpráši v jemnučkej vrstve. Vojde sa do kabelky a možno ho mať kdekoľvek idete
  • zanecháva svieži chladivý pocit na pleti. Je to ako záplava sviežosti a je to paráda
  • krásne zafixuje líčenie bez lepkavého pocitu. Pleť je jemná a matná, make up sa ani nepohne a odoláva horúcemu počasiu, poteniu, cvičeniu. Ako som povedala, lepší som zatiaľ nemala
Stojí 3,29 eur, čo je vzhľadom na jeho kvalitu výborná cena. 


essence you better work! tinted day cream

you better work! tinted day cream ingredients

you better work! tinted day cream essence

Posledným kúskom dnešnej recenzie je You better work! tónovací denný krém.  Tónovacie krémy sú určené na rozjasnenie a zjednotenie tónu pleti. Dá sa povedať, že sa jedná o kombináciu hydratačného krému a make upu. Nepovažujem ich za môjho favorita, ale vždy mám aspoň jeden doma. Najmä na časy, kedy make up nepotrebujem, lebo moja pleť má svoju svetlú chvíľku. 

V tube, ktorá ktorá je podobne sfarbená ako pri spreji, je 30 ml tónovacieho krému. Kúpiť si ho môžete v dvoch odtieňoch, svetlom a tmavom. Pravdou ale je, že aj ten svetlý je pomerne tmavý a  tak si nie som istá, či by veľmi svtlej pleti vyhovoval. V tube mi nijak zvlášť nevonia, ale keď ho začnem rozotierať, vonia sladko a pekne. Obsahuje SPF, takže pleť chráni aj pred slnečnými lúčmi a odporúča sa aj do posilovne či na beh, lebo je vodeodolný. 

To sú v mojom prípade asi jediné plusy, lebo ostatné sa na moju zmiešanú pleť s fliačikmi nehodí:
  • krytie je naozaj ľahké a pleť pôsobí veľmi prirodzene. Moje pehy, fliačiky ani žilky nezakryje 
  • o matnom efekte sa veľmi nedá hovoriť, pretože už po dvoch - troch hodinkách sa dosť lesknem a musím sa pudrovať, aby to nevyzeralo smiešne
  • skôr by som povedala, že sa hodí pre ženy s bezchybnejšou pleťou, mne nevyhovoval
Odporúčaná cena je 3,99 eur. 

Essence sa mi zdá z roka na rok o niečo kvalitnejšia. Samozrejme, nie všetko mi sadne ako uliate, posledný produkt je toho dôkazom. Už sa teším na ďalšie zaujímavé novinky. Vždy je na čo sa pozerať.

Máte obľúbený produkt od Essence? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe