Toto už nikdy viac! Part 12

17:23

Milujem krémy na ruky. Najmä, keď okrem účinkovania aj krásne voňajú. Nie je to podmienka, ale poteší to. Rada skúšam nové krémy, také, ktoré nenájdem bežne v drogérii, lebo predstavujú viac menej veľkú výzvu. Aj preto som sa rozhodla kúpiť si kamilkový krém na ruky Bulgarian Rose. Kupovala som ho na dnes už neexistujúcej stránke a ak sa nemýlim, na inej slovenskej som ho už nenašla (zasa, asi sa ani nedivím). Nebol veľmi drahý, stál niečo okolo 1,50, bol sympatický, mal byť kamilkový, tak som si ho vzala. No, nemusela som.










Na internete som sa dočítala, že sa jedná o krém na ruky s prírodnými výťažkami, bez konzervačných látok a mal by ruky hydratovať vďaka obsahu vzácnych látok. Všetko to znie, samozrejme, veľmi pekne a na mnohých stránkach sa zloženia nedopátrate, takže hoci sľuby sú krásne, neviete, čo kupujete. Pravdou je, že keď som krém kupovala, až tak mi na tom nezáležalo, vyhrala zvedavosť, ale dnes by som sa po ňom asi nepozrela. Krabička aj tuba s krémom sú veľmi pekné. Biele s kamilkami, je to pekné a nežné. Tuba je mäkká, krém sa z nej ľahko vytláča aj keď ho je už menej. Ľahký nemastný krém nie je riedky a rýchlo sa vsiakne do pokožky. Toto by som považovala za plusy. Zasa premýšľam len nad tým, že je tu viac mínusov. V prvok rade, krém smrdí. Kdesi v pozadí by aj bolo cítiť nejaké kamilky (vďaka obľube kamilkového čaju tú vôňu dôverne poznám), ale celkovo vôňa pôsobí umelo a tak nejak...ako to popísať... plastovo. Iné slovo mi nenapadne. Presne tak isto hrozne potom voňajú aj ruky. Krém nie je hustý ani mastný, čo je super, ale... ten pocit po použití krému je hrozný. Ruky sú akoby potiahnuté vrstvou šmykľavého materiálu - akoby boli navoskované. Mne to veľmi nevyhovuje, lebo ešte aj voda na tých rukách steká akoby boli umelé. Pritom nie sú mastné ani lepkavé. Možno by som toto všetko dokázala tolerovať, keby mal aspoň priemerné hydratačné účinky. Nemá. Nemám pocit, že by vôbec mal nejaké hydratačné účinky. Dlho som zatínala zuby. Veď nevyhodím ho, keď som si ho už kúpila. Vyhodila som ho. My dvaja sme spolu nedokázali existovať. Zlatá Indulona.

Plusy:
  • pekný obal
  • mäkká plastová tuba
  • dobrá konzistencia, rýchlo sa vsiakne

Mínusy:
  • umelo smrdí
  • vytvára akoby nepriepustnú voskovú vrstvu
  • nehydratuje
  • ruky sú stále rovnako suché a zničené
  • zloženie
Krém som kúpila za niečo málo vyše eura. Na zahraničných stránkach ho nájdete skôr ako na slovenských.
Aký krém na ruky ste si neobľúbili? :)

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. "zlatá indulona"..:-)) na ruky vždy bola aj bude najlepšia! :-) a šmitec!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ne vždy je heřmánek opravdový heřmánek :-(

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kdybych ho viděla v obchodě, tak by mě asi taky zaujal. No, aspoň vím, co nemám kupovat. Mě zase nevyhovují krémy na ruce od Ziaji.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som mala od Ziaji jeden veľmi dávno, ten som nemala rada, potom som mala druhý, celkom ušiel, ale nebolo to až také super, ako som čakala.

      Odstrániť
  4. Som verná krémom na ruky z Oriflame, najnovšie používam krém na ruky z valentínskej sady (krém na ruky+ mydlo) Lace Love

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne Oriflame krémy až tak nevyhovujú. Ale je pravda, že už dlhšie som ho nemala.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe