Moja prvá pleťová kozmetika od Kallosu

16:56

Keď sa povie Kallos, ako prvé mi napadne kvalitná vlasová kozmetika za prijateľnú cenu. Už dávno som objavila jeho čaro a spolu s  maminou si občas rady kúpime niečo z bohatej ponuky masiek a šampónov. Vedela som, že má aj pleťovú a dekoratívnu kozmetiku, ale na Slovensku je ich ponuka značne obmedzená. V Česku by som si vedela povyberať viac, ale poštovné je o niečo vyššie, preto by ten nákup naozaj musel stáť za to. Keď som v slovenskom eshope našla Kallos pleťovú masku, dlho som neváhala. Už dávno som chcela skúsiť pleťovku od Kallosu. Tak som si vzala masku. Na skúšku.







O Kallos Sense Exfoliating maske si môžete prečítať:

     "Maska Kallos Sense Exfoliating Mask obsahuje jemné bambusové mikročástice, které dokonale odstraňují odumřelé kožní buňky. Složení je obohaceno o výtažky z bambusu, extrakt z mořských řas, bambucké máslo a oleje, které hloubkově vyživují a hydratují pleť. Po použití bude pleť svěží, sjednocená a mladistvá.
Složení:
· bambucké máslo
· výtažky z bambusu
· avokádový a kokosový olej
· antioxidanty
· extrakt z mořských řas
· komplex vitamínů
Použití: Aplikujte na suchou a čistou pokožku. Nechte působit 5 minut a poté důkladně opláchněte."
Bez pleťovej masky by sa mi týždeň nerátal. Jednoducho už musí byť. Preferujem prachové masky a íly, ale ak sa ponáhľam, radšej siahnem po maske v tube, ktorá sa rýchlo dostane von, ešte rýchlejšie sa nanesie a ľahšie ide dolu ( i keď s hubkou ide dolu všetko hladko). Maska od Kallosu má 50 ml a je v malej bielej tube. Už pár razy sa mi chúďa dostala do rohu v poličke, kde by som ju aj prehliadla, je menšia, nezavadzia a vmestí sa všade. Vrchnáčik na tube dobre drží, nemusím ho hľadať po kúpeľni, čo sa mi pri iných produktoch stáva často (občas naháňam celý produkt, nielen jeho vrchnák...a nie je to tak dávno, čo sa mi podarilo na kachličkách rozbiť môj najobľúbenejší make up). Biela maska nemá nijakú výraznejšiu vôňu, dokonca keby si k nej neprivoniam, vôňu by som si ani nevybavila. Nenesie teda v sebe žiaden dobre zapamätateľný prvok, pri ktorom by som si povedala wau, to vonia. Obsahuje drobné peelingové čiastočky, ktoré pri nanášaní na pleť pôsobia ako jemný peeling. Na pokožke nepáli, nespôsobuje začervenanie ani žiadne iné problémy. K jej výhodám patrí, že ju stačí mať na tvári 5 minút a môžete ju zmyť. Oceňujem to najmä vtedy, keď som veľmi unavená a chce sa mi spať. Vtedy kozmetické rituály skracujem na najmenšiu možnú mieru. Viem ale, že keď sa o pleť dôkladne nestarám, hneď to vidno, preto aj skracovanie rituálov má svoje medze. Maska má krémovú konzistenciu, ľahko sa nanáša a dobre sa umýva, nepotrebujem na to ani spomínanú hubku. Po použití je vidno, že pleť je jemná, svieža a linky sú viditeľne vyhladené. Je čistejšia a hoci čierne bodky na nose držia ako kliešť, zbytok pleti je pekný čistý. Pleť celkovo pôsobí oddýchnutejšie, čiže maska dokáže odstrániť aj stopy únavy. Opäť dobrý produkt na zimu, aby pleť nebola mdlá a bez života.
Plusy:
  • malé balenie sa všade vmestí
  • vrchnáčik drží pevne na obale
  • jemná vôňa
  • krémová konzistencia
  • obsahuje drobné peelingové čiastočky
  • dobre sa nanáša aj prstami, ľahko sa zotiera
  • pleť čistí, zjemňuje, vyhladzuje linky, hydratuje a rozjasňuje
Mínusy:
  • nenašla som, som spokojná
Za 50 ml masky zaplatíte 2,41 a kúpite ju na stránke http://www.parfemy-elnino.sk.
Akú masku používate v zime najčastejšie? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Tiež som zatiaľ od Kallosu vyskúšala len výrobky na vlasy, ale táto maska nevyzerá vôbec zle :). Za takú cenu možno niekedy vyskúšam :).

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vďaka tebe som sa dozvedela, že Kallos má aj dekoratívnu kozmetiku. Takže idem rýchlo niečo pozrieť. Aj táto maska vyzerá zaujímavo :) Super recenzia!

    Life-by-romi

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyzera zaujimavo. Dokonca i zlozenie vyzera vcelku fajn nato, ze nejde o prirodnu kozmetiku. V akom state sa vyraba?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne to sa mi páči, že nejde o prírodnú kozmetiku,a predsa má celkom dobré zloženie. Krabičku som vyhodila, ale ak sa nemýlim,tak v Maďarsku.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe