Ako som začala používať novú farbičku

15:11

Golden Rose si spájam najmä s prenádhernými trblietavými lakmi, ktorých mám, ak sa nemýlim, viac ako 10. Toto číslo ale nie je konečné :) Lebo sa chystám zasa si urobiť radosť, keďže môj červený trblietavý lak som minula (mimochodom, to bol už druhý) a je tak dokonalý, že ho chcem zasa. Golden Rose, to ale nie sú len laky. Je to pestrá ponuka dekoratívnej kozmetiky. Nieže by som bola veľký experimentátor, ale rozhodla som sa skúsiť jej zlatú tekutú očnú linku.








O očných linkách si môžete prečítať:

      "GR Metalická linka:
      Unikátna dlho trvajúca linka. Vďaka svojej rýchlo schnúcej a dlhotrvajúcej formule zabezpečuje dokonalé líčenie Vašich očí. Dodáva Vašim očiam výrazný a príťažlivý vzhľad. "


Úprimne otvorene, zlatá linka je niečo, o čo by som pár rokov dozadu ani nezakopla, pretože vtedy som fičala len a len na čiernej. Vždy a všade. Od cca 15-tich, kedy som si začala maľovať oči. No, ale s pribúdajúcim vekom mám radšej pestrosť a farebnosť, čo sa prejavilo aj pri maľovaní. A tak som sa rozhodla skúsiť celkom novú farbičku. Metalické očné linky sú v jednoduchých pekných obaloch  a zaujmú farby ako modrá, hnedá, zelená, strieborná či zlatá. Je ich pomerne dosť a rozhodne potešia tie, ktoré milujú práve modré a zelené odtiene. Tenký štetec na nanášanie linky je super, dobre sa s ním pracuje, peknú linku dokáže vyčarovať veľmi rýchlo aj v prípade, že nie ste také zručné ako profesionálky. Ja rozhodne nie som a z dobre urobenej linky sa vytešujem ako malé decko. Konzistencia farby je super, ani riedka, ani hustá, perfektne sa nanáša. Farba je sýta už v jednom ťahu, takže keby že je čierna, tak je čierno čierna a dokonalá. Páči sa mi na nej aj to, ako rýchlo uschne a ako dobre potom drží. Po takmer okamžitom uschnutí drží linka ako kliešť, nerozmazáva sa, neopadáva, nebledne - drží celý deň a aj večer je rovnako pekná ako ráno. Nie je to farba, ktorú by som nosila denne, ale občas si ju doprajem a som s ňou spokojná. Oči mi nedráždi a odličuje sa nie úplne ľahko, čo svedčí o jej skvelej výdrži. Nie je vodeodolná, ale to mne neprekáža. Presvedčila som sa, že Golden Rose nie sú len kvalitné laky a priznám sa, už poškuľujem po make upe  a leskoch na pery :)

Plusy:
  • jednoduchý obal
  • šikovný štetec
  • dobre pigmentovaná
  • linka nie je veľmi tekutá
  • rýchlo schne, dobre drží, nerozmazáva sa, neotláča sa, neopadáva, drží celý deň a odoláva daždivému počasiu (vodeodolná ale nie je)
  • v ponuke krásne farby

Mínusy:
  • pár látok v zložení

Metalickú linku nájdete za 4,40 na stránke http://probeauty.sk/, kde je bohatý výber produktov Golden Rose.

Máte rady metalické farby v líčení? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe