Prechádzka voňavým rajom

16:25

Keď Dermacol predstavil svoje prvé parfumy, bola som mierne skeptická. Ono keď značka roky predstavuje kozmetiku, dekoratívnu, telovú či pleťovú, a zrazu príde s parfumami, je to trochu risk a výzva. Ked nám poslali parfum na testovanie, bola som naozaj zvedavá. Stále skeptická, ale zvedavá. Keď som parfum prvý raz ovoňala, na okamih som sa ocitla v raji. Skepsa sa rozplynula a ja som našla vôňu, ktorá konkuruje aj Light Blue.








O parfume Peach Blossom a Lilac si môžete prečítať:
      "Vôňa môže pripomínať jarnú záhradu plnú rozkvitnutých stromov a farebných kvetov. Broskyňové kvietky so zeleným orgovánom, červenou pivóniou, vôňokvetkou a vistériou vo vás prebudia škandálnu túžbu. Cédrové drevo a sviežosť zeleného čaju a citrónových listov povzbudí a naladí vaše zmysly. Táto vôňa je sladká a delikátne romantická."
Trochu som sa bála, aká kombinácia mi príde, lebo neholdujem korenistým vôňam, ale ponuka je naozaj bohatá, v ponuke je
  1. Parfumová voda - s vôňou čokolády a vanilky
  2. Parfumová voda - s vôňou broskyňových kvetov a zeleného orgovánu
  3. Parfumová voda - s vôňou magnólie a ovocia
  4. Parfumová voda - s vôňou korenia, sviežich citrusov a cédrového dreva
  5. Parfumová voda - s vôňou levandule a ruže v elegantnom kašmírovom dreve
  6. Parfumová voda - s jemnou kvetinovou vôňou frézie, ľalie a pivónie
  7. Parfumová voda - s vôňou korenia, cédrového dreva a citrusov
  8. Parfumová voda - s vôňou tureckej ruže, pivónie, magnólie, jazmínu a fialky
  9. Parfumová voda - s vôňou guatemalského korenia a bazalky
  10. Parfumová voda - s vôňou sladkého jazmínu, ruže a kosatca
  11. Parfumová voda - s vôňou zázvoru, cédru, koriandru, kardamómu a jazmínu
  12. Parfumová voda - s vôňou cédru a vetiveru
  13. Parfumová voda - s vôňou šťavnatého jablka a ruže
Ako vidno, ponuka je pestrá a vyberú si nielen dámy, ale aj páni. Pánske vône majú okolo hrdla flakónu tmavý pásik, kým dámske sú ladené do červenej či ružovej. Flakón je kockatý, ťažší, ale nie veľmi, nebráni mi to v tom, aby som mapa parfum so sebou v kabelke všade, kde sa pohnem. Je pekný a pôsobí celkom elegantne.  Nečakala som takú nádheru. Bez okolkov priznávam, že tak nádhernú vôňu som necítila dávno. Poličku mi zdobí Lanvin, Hugo Boss, Calvin Klein i Dolce&Gabana, ktoré zbožňujem, ale toto... toto bola láska na prvé ovoňanie. Okamžite mi pripomenula ľahkosť a eleganciu Light Blue, no bolo v nej niečo nesmierne nežné, čo ma okamžite opantalo. Riškovi sa tiež veľmi páči, je úúúplne stvorená na romantický večer vo dvojici. Po nanesení sa vôňa rozprestrela okolo mňa ako závoj kvetov, nesmierne uveriteľne a prirodzene. Počas dňa ju je tiež cítiť, vo vlasoch či pri pohybe - opäť sa okolo mňa omotá a spríjemní mi okamih vôňou. Tá na mňa pôsobí doslova ako antidepresívum, lebo aj keď som smutná či unavená, dokáže ma povzbudiť a nakopnúť do ďalšej existencie. Sprvu som mala pocit, že 38 eur je relatívne dosť na to, že za tú cenu môžem mať značkovejšie parfumy. No, na toto už vôbec nemyslím. Tá vôňa ma tak dostala, že plánujem kúpiť ďalšiu. Zaujala ma voda s jemnou kvetinovou vôňou frézie, ľalie a pivónie, lebo frézie milujem. Za chvíľku mám narodeniny, takže asi si ňou urobím radosť ešte vo februári. Klobúk dolu, dávno ma nejaká novinka od Dermacolu nenadchla tak ako tento parfum ♥ Štetce i paleta očných tieňov ma trochu sklamali, ale parfum... ten je úžasný :)

Plusy:
  • dosť veľký výber
  • pre dámy aj pánov
  • pekný flakón
  • krásna vôňa
  • cítiť ju aj cez deň
Mínusy:

  • nenašla som
Parfum stojí 38 eur, má 50 ml a zoženiete ho v eshope Dermacolu.

Ktorú vôňu by ste si vybrali? :)

You Might Also Like

7 Vaše komentáre

  1. O těchto parfémech jsem ani nevěděla. Kombinace mají opravdu skvělé a myslím, že by si mohl každý vybrat. Láká mě více vůní. Zajímavá může být vůně šťavnatého jablka a růže. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe