Atoderm olej

16:54

Nie je to tak dávno, čo sa v našej kúpeľni mihol len klasický sprchový gél. Bolo ich veľa značiek, veľa vôní, istý stereotyp, ale inak pohoda. Dnes? Dnes u nás nájdem sprchový gél, sprchovacie peny, mydlá, telové peelingy a oleje. Práve o poslednom spomenutom kúsku dnes bude reč. Oleje mám veľmi rada a práve preto som sa na sprchový olej Atoderm tešila.






O sprchovom oleji si môžete prečítať:

     "Jeho exkluzívne zložky obnovujú kožnú bariéru.  Intenzívne vyživuje a zvláčňuje pokožku, zmierňuje pocity pnutia a chráni pred vonkajšími vplyvmi.  Patent Skin Barrier Therapy® chráni suchú pokožku pred baktériou Staphylococcus aureus spôsobujúcou zápal a podráždenie.  Atoderm Sprchový olej vytvára ultra ľahkú a jemne parfumovanú penu, ktorá je špeciálne navrhnutá tak, aby rešpektovala i tú najcitlivejšiu pokožku.

Vhodný do sprchy alebo kúpeľa. Aplikujte na vlhkú pokožku a potom opláchnite. Pre ešte lepšie výsledky používajte produkty na starostlivosť o pokožku z radu Atoderm. Dospelí, deti a dojčatá. Na tvár a telo. Pokiaľ suchosť pretrváva, poraďte sa s lekárom.
Zloženie: AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, SODIUM COCOAMPHOACETATE, LAURYL GLUCOSIDE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, FRAGRANCE (PARFUM), MANNITOL, POLYSORBATE 20, XYLITOL, LAURETH-2, RHAMNOSE, NIACINAMIDE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE. [BI 725]"
Rada Atoderm je určená pre suchú až atopickú pokožku. Mám ho rada, mala som už niekoľko prípravkov a bola som viacmenej spokojná, najmä s atopickým ekzémom mi dosť pomáha. Atoderm olej je zaujímavou alternatívou ku klasickému sprchovému gélu. Rovno môžem povedať, že pre mňa je to nielen nesmierne milé prekvapenie, ale aj jeden z najlepších Bioderma produktov vôbec. Jej sprchové gély mám rada, ale tento olej ich pretromfol na celej čiare. Môžete si ho vybrať v 200 ml balení alebo v litrovom. Mám to menšie, ale pokojne by som teraz siahla už po tom väčšom. Majú šikovnú pumpičku na dávkovanie. V priesvitnom obale je vidno, že olej má krásnu zlatistú farbu a koľko oleja zostáva. Vonia jemne, ale pekne, celkom výrazne a intenzívne, čo je pri Bioderme veľmi milým prekvapení. Prevonia aj vzduch v kúpeľni, takže ho je naozaj cítiť. Olej nie je veľmi mastný a ani veľmi nepení. Pokožku pekne umýva a hydratuje, to na ňom milujem. Teraz v zime, aj keď sa mi nechce večer krémovať, sa vďaka oleju nemusím báť vysušenej pokožky a bielych šupiniek - pokožka je jemná, hydratovaná a krajšia. Našla som ešte jedno využitie - je  veľmi dobrý miesto peny na holenie. Pokožka je dobre oholená, úplne jemná a vôbec nebola podráždená ani citlivá na dotyk. Suverénne najmilšie prevapenie posledných mesiacov! Olej sme si s maminou veľmi obľúbili a myslím si, že časom presedláme aj na litrové balenie. Vrelo odporúčam vyskúšať, možno vymeníte aj svoj obľúbený sprchový gél za toto tekuté zlatíčko :)

Plusy:
  • v ponuke dve veľkosti balenia
  • balenie s pumpičkou
  • krásna vôňa
  • olej je zlatý a nie veľmi mastný
  • nepení
  • hydratuje, umýva, upokojuje a zjemňuje pokožku
  • nahradil mi penu na holenie
Mínusy:
  • nenašla som
Olej kúpite na internete alebo v lekárni, jeho cena sa pohybuje do asi 10 eur.
Zaregistrovali ste túto novinku? Ako sa vám pozdáva? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Mala som stastie a vyhrala som tento super olejcek na skusanie od Biodermy. Olej je naozaj skvely. Mavam problem s ramenami kde mam velmi vysusenu pokozku a nemozem na tych miestach pouzivat ziadne gely mydla a pod. Tak som urobila test olej dala aj na ramena a pokozka zostala krasna bez cervenych skvrn a podrazdenia. Cize pre mna je to velmi podareny vyrobok :).

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe