Ružové odličovanie

16:31

Ak mám niečo na odličovanie naozaj rada, tak sú to odličovacie obrúsky. Jeden obrúsok mi nahradí niekoľko vatových tampónov, je väčšinou z príjemného mäkkého materiálu a jedným ťahom odlíči aj make up. Pre mňa sú to praktickí pomocníci, ktorý uľahčia odličovanie aj v prípade, že treba pridať trošku micelárky alebo odličovača. Mám ich rada aj na túlačky a nie je nad to, keď pekne vyzerajú a zdobia poličku v kúpeľni. 









O vlhčených obrúskoch na odstraňovanie make upu si môžete prečítať:

       "Špeciálne hypoalergénne vlhčené obrúsky obsahujú ružovú vodu, sú napustené kvalitným čistiacimmliekom s koenzýmom Q10, ktorý je významným antioxidantom, ktorý neutralizuje pôsobenie voľných radikálov a spomaľuje procesy starnutia pleti. Vďaka nim si môžete kdekoľvek šetrne a účinne odstrániť z pleti mejkap, ale rovnako aj prach, pot, či iné nečistoty z vonkajšieho prostredia, ktorým sa vystavujete každodenne.  Obrúsky sú ideálna pomôcka pri cestovaní, na výlety, ktorá nezaberie veľa miesta v žiadnej dámskej kabelke, no pomôže vám udržať vašu pleť vždy čistú. Zloženie: BEZ PARABÉNOV, neobsahujú alkohol."

Vďaka môjmu drahému som začala viac chodiť po svete. Niekedy za ním, niekedy s ním. Lebo vo dvojici je svet krajší a jednoduchší. Keďže sa líčim minimálne 6 dní v týždni, miniem nielen veľa líčidiel, ale aj veľa odličovadiel. Micelárne vody mi už veľmi prirástli k srdcu a vždy mám doma minimálne dve, jednu otvorenú, jednu v zásobe. Asi nie som veľmi minimalista, lebo obyčajne majú pol litra (teraz mám dokonca na pračke otvorené litrové balenie), čo na cesty nie je vhodné. Preto mám po ruke odličovacie obrúsky a mini balenie micelárky alebo dvojfázového odličovača. Obrúsky sú malé, šikovné do cestovnej kozmetickej tašky, kde  nezaberú veľa miesta. Voňajú. Ako som si už pri výrobkoch tejto značky zvykla, príjemne ružovo, nie umelo, nevtieravo a pekne. V týchto sivých zimných dňoch je opojná vôňa ruží pekným pripomenutím toho krásneho, čo príde po zime. Obrúsky sú menšie, ale dostatočne veľké, mäkké a netrčia z nich žiadne vlákienka, ktoré by mohli podráždiť oči. Určené sú na odstraňovanie make upu z pleti, ale bežne ich používam aj na odličovanie očí,  pretože v nich neštípu. Sú suchšie, preto aj na na odlíčenie pleti musím pridať pár kvapiek odličovača. Inak som ale spokojná, pretože pokožku nedráždia a neštípu ma z nich ani oči, čiže miesto niekoľkých odličovacích tampónom miniem maximálne dva obrúsky. Bonusom je pekná vôňa ruží, ktorá sa šíri okolo mňa, keď sa odličujem.
Plusy:
  • šikovné balenie ideálne na cesty
  • lepivá časť dobre lepí
  • pekná vôňa ruží
  • obrúsky sú menšie, netrhajú sa
  • nedráždia pleť ani oči

Mínusy:
  • obrúsky sú suchšie
Za 1,20 ich kúpite na stránke www.bioruza.sk.

Máte doma obrúsky, s ktorými ste naozaj spokojné? :)





You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe