Syoss 3 razy inak

15:42

Syoss išiel dlho mimo mňa. Registrovala som ho ako značku, poznala som ho z reklamy, dokonca mi o ňom rozprávala aj sesternica, že inú farbu na vlasy si už ani nekupuje. No a samozrejme, musel prísť zlom, aby som si ho kúpila - 50% zľava na nákup šampónu v DM drogérii. A bola som zlomená. Jeden som si kúpila. O pár mesiacov neskôr bola akcia 1+1 za super cenu, v balení bol šampón aj kondicionér. Tak som zasa nakúpila. A dnes vám o tom porozprávam.













O šampóne si môžete prečítať:

      "Nová řada šamponů Syoss Anti-Dandruff Control Platin 100 úspěšně bojuje  proti  lupů m  díky revoluční receptuře se systémem Platinum pyrithion zinku vyvinuté odborníky od Schwarzkopf. Pyrithion zinku je vysoce účinná látka s antibakteriálními a fungicidními účinky, která je považována za spolehlivý prostředek v boji proti lupům. Šampony Syoss Anti-Dandruff Control Platin 100 díky své účinné receptuře okamžitě účinkují a odstraňují až 100% viditelných lupů. Zároveň pomáhají předcházet opakovanému vzniku lupů až na 10 týdnů, posilují pokožku hlavy a poskytují dlouhotrvající svěžest. Důkladně čistí vlasy i vlasovou pokožku a odstraňují přebytečný maz. Nová řada Syoss Anti-Dandruff Control Platin 100 je určena ženám i mužům. Obsahuje dva různé šampony, které si poradí i s těmi nejodolnějšími lu­py."

Syoss Anti-Dandruff Platin Control 100 Extreme pre vlasy s lupinami ma zaujal okamžite, pretože šampóny proti lupinám mi dosť pomáhajú na môj atopický ekzém. Keď už nič iné, aspoň upokojujú pokožku, aby menej svrbela. Šampónik má 500 ml a je dosť veľký, celkom dlho vydrží. Vhodný je pre celú rodinu, pretože nemá nejakú sladkú vôňu, ktorá by sa nehodila k mužom. Je príjemná a svieža, fakt pre každého. Dobre pení a umýva. I keď mi s atopickým ekzémom, skoro nepomohol, obľúbila som si ho:
  • pekne prevoňal vlasy
  • boli ľahké, nadýchané
  • pekne sa leskli
  • pokožka ma svrbela menej, ale suché miesta sa tvorili stále rovnako. Plusom je ale to, že naozaj pokožke uľavil od pocitov nepríjemného svrbenia
Šampónu ako takému nevyčítam nič. Je pravda, že som čakala trochu viac ako len zastavenie svrbenia na dva dni, ale i tak je skvelý.
Bežne stojí do 5 eur.
O keratínovom šampóne si môžete prečítať:
      "Šampón Keratin účinne obnovuje vlasy, dodáva im pružnosť a prirodzený lesk. Bohaté zloženie šampónu sa o vlasy jemne stará, perfektne ich umýva a posilňuje ich obranyschopnosť. Špeciálna receptúra je skvelým pomocníkom pre mužov aj ženy, ktorým vlasy slabnú a strácajú lesk. Šampón vlasy regeneruje a zanecháva ich jemné, čisté a do hĺbky hydratované. Doprajte svojim vlasom šampón s obsahom keratínu, ktorý ich posilní!
Vysoko efektívne zloženie šampónu s keratínom pôsobí na vlasy a pokožku hlavy ihneď, prináša okamžité výsledky v podobe čistých, posilnených a zdravých vlasov. Pri pravidelnom používaní budú vaše vlasy hodvábne jemné a dokonale vyživené. Pokožka hlavy bude hydratovaná a chránená pred vonkajšími škodlivými vplyvmi. Doprajte si krásne a zdravé vlasy!
Aktívne látky: Keratín - účinne vlasy posilňuje a dodáva im pevnosť, pružnosť a prirodzenú jemnosť."
O kondicionéri s keratínom si môžete prečítať:
      "Nový kondicionér na vlasy Syoss balzam Keratin 100% regeneruje vlasové vlákna. Po jeho použití vlasy zostávajú zdravé, neobyčajne pružné, hebké a žiarivo lesklé. Štruktúra vlasov je obnovená hĺbkovo od korienkov, na prvý pohľad je viditeľná vitalita vlasových vlákien. Balzam na vlasy Syoss Keratin poskytne vašim vlasom profesionálnu starostlivosť so zaručeným výsledkom.
Balzam Syoss Supreme zabraňuje štiepeniu vlasových končekov, vlasy jemne uhladí a umožní ich dokonalé rozčesanie a úpravu. Perfektne regeneruje aj vážne poškodené vlasy, ktoré vďaka nemu vyzerajú zdravo a pestovane. Nemusíte vždy chodiť do kaderníckeho salónu, doprajte si luxusný pocit perfektne zregenerovaných vlasov teraz aj u vás doma!
Vlastnosti
Poskytuje vlasom intenzívnu regeneráciu
Zanecháva žiarivý lesk
Po použití balzamu sa vlasy ľahko rozčesávajú
Vlasy zostávajú dokonale poddajné a výnimočne pružné bez zaťaženia
Zabraňuje štiepeniu vlasových končekov
Chráni vlasy pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi
Aktívne zložky - Keratín - pre vlasy krásne, zdravé, hladké, jemné, lesklé, ľahko tvarovateľné a plné objemu"

Problém s mastením vlasov takmer nepoznám. Keby si vlasy  týždeň neumyjem, nie je to ani veľmi badať, len by už neboli pekné. Moja vlasová pokožka je nesmierne suchá a predpokladám, že aj to má značný vplyv na vlasy. Preto preferujem aj šampóny na suché a poškodené vlasy, ktoré im dodajú lesk a zdravie. Balenie šampónu a kondicionéru s keratínom bolo vítanou posilou, pretože Syoss som si stihla veľmi obľúbiť. Šampón aj kondicionér majú po 500 ml, sú v obaloch s pekným tvarom a vrchnáčik na nich dobre drží. Majú jemnú, sladšiu, ale nie výraznú vôňu, preto ich používal aj náš tatino (teda, len šampónik, pri jeho zostrihu mu iné netreba). Šampón je redší, ale nerozteká sa, dobre pení. Kondicionér je hustý, biely, dobre sa kĺže :) Musím povedať,že bol dobrý. Nedráždil mi pokožku, nesvrbela viac ako inokedy, vlasy sa po ňom lesknú, nevyzerajú ako slama a sú jemné aj bez použitia kondicionéru. Kondicionér je tiež vydareným kúskom. Môžem ho nanášať aj od korienkov po končeky,vlasy nezaťažuje, lesknú sa, dobre sa rozčesávajú, sú ľahké a ľahko sa upravujú. Objem ako taký tam určite je dodaný, ale nie je to až tak viditeľné  ako pri kvalitnom šampóne sľubujúcom objem. Celkovo hodnotím šampón aj kondicionér ako vydarené produkty, ktoré splnili, čo sľúbili a neurobili mi nič, za čo by som sa na ne mohla hnevať. Syoss som si stihla obľúbiť a som si istá, že časom si o ňom prečítate zasa.
V DM drogérii som ich kúpila v sete za necelých 6 eur.
Máte rady Syoss? :)



You Might Also Like

9 Vaše komentáre

  1. ja mám doma zelený a je skvelý :)
    www.aduliksun.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teraz chcem domov zobrať nejaký mamine, tak som zvedavá, ktorý sa mi zapáči :)

      Odstrániť
  2. Keď prišla táto značka na SK trh a boli ňou preplnené média, saozrejme som si hneď nakúpil niekoľko produktov. Šampóny Syoss som používal snáď niekoľko rokov (vzhľadom na to, že jedno 500ml balenie mi vydržalo aj pol roka, zas až tak veľa ich nebolo :D) a rovnako lak na vlasy. Asi dva roky dozadu mi z ničoho nič prestali vyhovovať, vlasy sa z nich začali mastiť a celé boli také "bez života", takže som zmenil značku a všetko bolo znova v norme.

    Teraz premýšľam nad nejakým šampónom s čisto prírodnými zložkami, tak uvidíme, po čom siahnem :)

    Patrik
    http://www.meshommes.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ti verím, že ti dlho vydržal :) Ja mám síce dlhšie vlasy, ale to balenie vydržalo dlho. Ale snažím sa striedať značky, lebo aj ja som mala podobný problém, ž ak som niečo používala dlho, začalo mi to prekážať. Teraz je už väčší výber prírodných šampónov, tiež si chcem nejaký kúpiť, ideálny by bol, keby je vhodný aj na ekzémy :)

      Odstrániť
  3. Skúšala som možno a všetky no po chvíli mi začali robiť lupiny čo bolo dosť na škodu :( momentálne ma doma cannaderm capillus proti lupinám a som zvedavá, či mi konečne niečo na ne pomôže, pretože nie a nie sa ich zbaviť :((

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Však práve, ale ten čo momentálne mám doma je niečo čo mi konečne pomáha, nesvrbí ma hlava a lupiny sa stracajú, len tá cena je trošku drahšia za 150ml, ale čo neurobíme pre krásu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe