Fresh look s Dermacolom

17:03

Spomínam si na to akoby to bolo dnes. Boli sme u mojej krstnej, ja som začínala chodiť na strednú školu a nezaujímalo ma líčenie. Krstná mi vtedy dala môj úplne prvý make up - Dermacol Acnecover, ktorý dostala k nejakému inému výrobku. Bolo mi jedno, že ani nie je totožný s mojim odtieňom pleti :) Keď bolo treba, jednoducho som po ňom siahla, hrdá na to, že mám make up :) Boli to pekné časy, tam sa vlastne začala písať moja história s Dermacolom. Odvtedy uplynulo desaťročie (znie to hrozne, ale je to už naozaj toľko rokov) Odvtedy som mala niekoľko make upov a jednom bude práve teraz reč.










A make upe Wake&Makeup si môžete prečítať:

     "Benefity: Bez parabénov, OF15, stredná ochrana pred UVA a UVB
Typ pokožky: Pre všetky typy pleti
Krycia schopnosť: Vyšší
Wake&Make-up odstraňuje známky únavy, prebudí pleť a dodá jej sviežosť a hebkosť. Pleť zjednotí a prejasní. Make-up je vodoodolný, zároveň však pleť zvláčni a hydratuje počas 24 hodín.
Objem / hmotnosť: 30 ml"
Make up je v peknom sklenom hranatom obale s pumpičkou, čiže taká klasika. Je pekný a do ružova, taký dievčenský. Pri make upoch je mojím najväčším problémom trafiť odtieň. Buď mám doma vyslovene zbierku pre bledule, ktorú využijem neviem kedy, alebo zbierku pre južanky, krásne snedé po celý rok. A trafiť to niečo medzi nimi je pre mňa ťažké. Keď mi prišiel tento make up v odtieni dva, vyzeral dosť tmavo a myslela som si, že ho využijem až v lete. O to milšie bolo prekvapenie, keď mi sadol dokonalo. Vlastne, v prípade Dermacolu ma to neprekvapilo, jeho odtiene mi väčšinou sadli bez problému. Make up je fakt hustý. Chvíľku som si myslela, že ani nevyjde von, že sa zasekne v pumpičke :) Nemám veľmi rada takto husté make upy, preferujem redšie, ale ak by ste si ho chceli zriediť, možno použiť BB krém alebo klasický pleťový krém. Má perfektné krycie schopnosti. Zakryje fliačiky, akné, červeň i pehy. I keď kryje dobre, nezanecháva efekt masky a pleť pôsobí pekne a príjemne. Treba ho poriadne zapracovať do pleti, ale výsledný efekt stojí za to. Určený je pre všetky typy pleti a tomu ja neverím. Každý typ má svoje potreby a žiaden jeden produkt ich nedokáže naplniť všetky. Make up by mal 24 hodín vydržať a hydratovať pleť. Bola by som tomu aj celkom naklonená... ale je tu ale. Ja mám mastnejšiu T zónu a normálne/suchšie líčka. Na nose ma trápia póry, s ktorými som si už relatívne poradila, ale musím mať aj dobrý make up, aby ich zakryl. Tento ich zakryje pekne. Po nanesení a pár hodín potom je pleť zjednotená, vyhladená a svieža. Ibaže po nejakých 5 - 6 hodínách si všímam, že môj nos je suchší a póry sú zvýraznené. Čelo a líčka sú celkom obstojné, ale s tým nosom musím vždy niečo urobiť. Make up nie je zlý. Len asi nie je najvhodnejší pre môj typ pleti. Používam ho rada, ale nie na celodenné nosenie, skôr len keď idem niekam na prechádzku alebo len na pár hodín, pretože mne tak pekne nedrží a časom mi zvýrazňuje to, čo chcem zakryť. Som zvedavá, ako s ním budú spokojné dievčence, ktoré majú iný typ pleti :)
Plusy:
  • pekný obal
  • dobre mi sadol odtieň
  • hustejší, ale dá sa zapracovať do pleti
  • perfektné krytie
  • pleť vyzerá prirodzene, nie ako maska
  • zjednotí, osvieži a hydratuje pleť

Mínusy:
  • na mojej mastnej pleti nevydrží celý deň, časom zvýrazňuje niektoré miesta 
  • zloženie
Make up stojí necelých 13 eur a nájdete ho na internete alebo v dsrogérii.

Aký bol váš prvý make up? :)


You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Můj první byl někdy na začátku střední, buď essence nebo miss sporty, ale hlavně nebyl vůbec dobrý :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Môj prvý od essence skončil v koši :) A Miss Sporty som doteraz nemala ani jeden :)

      Odstrániť
  2. Mne sa celkom páči tento make-up. Najprv som si myslela, že nebude mať dobré krytie ,ale na všetkých recenziách sa pýší veľmi dobrým krytím, takže možno potom ako miniem kaviárový make-up ,pôjdem do tohoto :)

    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten kaviárový bol fajn, tiež som ho mala :) Fakt má dobré krytie, v tomto má moje sympatie :)

      Odstrániť
  3. Makeupy od Dermacolu jsou fajn. Ani tenhle nevypadá k zahození..:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Prvý bol asi od Oriflame.

    Teraz by som chcela objednať z dermacol stránky make-up cover odtieň 207. Dúfam, že mi sadne. Mala som 213 z drogerky, no bol na mňa tmavý.. Ale to chcem len na výnimočné udalosti a prípadne ako korektor.

    Vieš, mi poradiť niečo od dermacolu na bežné nosenie? Nemusí moc kryť, stačí iba na zjednotenie tónu pleti.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dobré recenzie som čítala na IMPERIAL MAKE-UP
      a tiež mám celkom dobré skúsenosti s kaviárovým make upom :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe