Enja v novom šate

18:11

Vyformovať si postavu snov chcú mnohé z nás. Mne sa to celkom začalo dariť, keď som si upravila jedálniček kvôli chorobe, s ktorou bojujem roky. Musela som sa vzdať mnohých obľúbených jedál, zmeniť stravovanie od A po Z. I keď niekedy to jednoduché nebolo, prinieslo to aj pár kíl dolu, lebo bez cukru, lepku a mnohých sladkostí a slaností to išlo dolu ľahšie. Pridala som k tomu trochu pohybu a ostala som spokojnejšia. Nie úplne, ale aj to sa časom poddá. Kozmetika môže k dobrým výsledkom dopomôcť, ale zopakujem to, čo hovorím vždy - kozmetika nikdy nič nevyrieši sama a ak sa chcete spoliehať len na ňu, kašlite na kúpu. Ušetríte.








O spevňujúcom sprchovom géle si môžete prečítať:

       "Sprchovací gél dopĺňa program starostlivosti ENJA na formovanie postavy! Unikátna kombinácia stimulujúceho ženšenu a chladivého mentolu dodáva pokožke okamžitý pocit sviežosti a energie. Prenikavá vôňa zázvoru má povzbudzujúce účinky. Stimulujúci ženšen a chladivý mentol podporujú metabolizmus pokožky.
Objem / hmotnosť: 250 ml"



O spevňujúcom géle proti celulitíde si môžete prečítať:

      "Zlepšuje vzhľad chronickej celulitídy a pôsobí proti ukladaniu tuku počas noci. Účinná látka NocturshapeTM, extrakty z morských rias a kofeín posilňujú rozklad tukov v pokožke, zabraňujú úbytku kolagénu a elastínu a napomáhajú formovať postavu."
 Tento sprchový gél som si zamilovala už dávno, dnes je trochu vynovený, ale vo svojej podstate stále rovnako úžasný. Má 250 ml, oblečený je v zlatých farbách a vrchnáčik dobre drží. Mäkký plastový obal zaručí, že gél sa ľahko dostane von aj keď je ho málo. Vyznačuje sa príjemnou, sviežou a chladivou vôňou, v ktorej prevláda zázvor. Ten síce rada, nemám ale gél je vyváženej nie je veľmi výraznej vône, preto ju považujem za peknú. Je jemne zafarbený, dobre pení, pokožku nedráždi a nevysušuje. Sprchovanie s ním mám rada  už len pre to, ako dokáže dobiť energiu a osviežiť telo i myseľ. Sprchovanie s ním pomáha spevňovať pokožku, lebo sa podporuje jej metabolizmus. Je to dobrý štart pred krémom/gélom a skvelé pokračovanie po cvičení či dlhej prechádzke. Keď sa vzdáte aj sladkých nápojov, pridáte ovocie a zeleninku miesto sladkostí, prídu zmeny celkom viditeľné. A to nehovorím o tom, ako dobre sa budete cítiť. Gél je skvelý v lete, kedy oceňujem chladivé účinky akéhokoľvek produktu. Sprchový gél stojí 3,79.

Po sprchovaní je rad na anticelulitídny gél. Opäť je zaodetý rovnako, je v zlatých farbách a myslím si, že pôsobia elegantne a sviežo. Oproti pôvodnej fialkovej farbe Enja je to zmena, ale myslím si, že rozhodne nie k horšiemu. Gél je voňavý ako ten sprchový, je fialkový a má skvelú gélovú konzistenciu, ktorá sa dobre rozotiera. K jej veľkým výhodám patrí to, že nielen rýchlo vsiakne, ale keď vsiakne, pokožka ostáva suchá, nie je ani lepkavá, ani mastná. Je pevnejšia a jemnejšia. Ak chcete dosiahnuť viditeľné výsledky, treba staviť na pravidelné používanie gélu. Musí byť istá pravidelnosť, ideálne sú aj masáže, kávový peeling a hore spomenutý sprchový gél. Nečakajte, že len natieraním sa prídu výsledky, po akých túžite, samé. To nie, ale je to skvelý pomocník. Neurobí všetko sám, ale uľahčí vám to.
Gél má 200 ml a stojí 10,39.

Body love program je relatívne nový, zaujal vás? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Já vím, zní to asi divně a taky to divné je, ale někdy to některým lidem závisím, že mají nějakou chorobu, která je donutí změnit jídelníček, jinak je zle.. Já totiž nemám vůli a normálně mi to jen tak nevydrží. Tohle je jediné pozitivum na celé věci, jinak jim tu nemoc vůbec nepřeju :(. A musím souhlasit, tyto výrobky rozhodně nikdy sami o sobě fungovat nebudou, chce to další jiné věci, by to vše fungovalo dohromady :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ti rozumiem :) Človek potrebuje impulz, aby niečo zmenil a žiaľ, najčastejšie to je kvôli chorobe alebo keď vidí, čo sa stane ľuďom v jeho okolí. Mnohí ani nemáme takú pevnú vôľu, ako by sme chceli, ale niekedy to jednoducho musí byť. Asi by som sa nevedela vzdať všetkých dobrôt,keby som nebola donútená. Niekedy sa aj trochu ľutujem, ale v konečnom dôsledku sa naozaj snažím. Teší ma, že máš podobný názor na kozmetiku, sama neurobí veľa,ale keď sa jej pomôže, dokáže moc pomôcť :)

      Odstrániť
  2. Zrovna včera jsem zahlédla ležící vzorek tohoto v koupelně a říkala jsem si, jestli to fakt funguje... asi tomu dám šanci. Ale velkou pravdou je, že mnoho lidí se spoléhá jen na tu kosmetickou část, ale to je jen jeden malý zlomek. Gratuluju ke spokojenosti, i když trochu "násilným" způsobem v podobě nemoci... ale zase na druhou stranu, někdy je lepší mít něco, co nás k tomu fakt donutí.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Treba sa spoliehať na seba, kozmetika môže dopomôcť :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe