Protivrásková maska

19:21

Milujem pleťové masky. Patria ku každému týždňu, niekedy raz, niekedy dva či tri. Ak treba tariku, tak aj denne, ale  to musia byť už katastrofálne stavy. Prehupla som sa cez hranicu, ktorá je už bližšie k tridsiatke ako dvadsiatke (hoci duchom som stále to násťročné dievča, ktoré premýšľa nad tým, kde zoženie pero a poznámkový blok s Mimoňmi), moje masky nie sú už len čistiace, ale aj hydratačné. Hoci často počúvam, že bez make upu stále na tých 20 vyzerám, starám sa o pleť, aby dostala všetko pre krásu a zdravie. Yves Rocher má medzi najnovšími kúskami aj masku proti starnutiu. Pôvodne som ju chcela dať mamine, ale nakoniec vyhrala moja zvedavosť.













O maske si môžete prečítať:

       "Revitalizačná maska proti vráskam: Nová generácia masky proti vráskam. Odborníci Yves Rocher sa inšpirovali tajomstvom krásy kórejských žien a prinášajú ženám novú generáciu masiek proti vráskam, ktoré sú ešte účinnejšie.
Vďaka svojmu zloženiu s viac než 97% zložiek prírodného pôvodu pôsobí Revitalizačná maska proti vráskam Anti-Age global v dokonalom súznení s pleťou. Výsledkom je okamžitý a viditeľný omladzujúci účinok.
Použitie : Oddeľte dve časti masky. Nanášajte masku tak, že ju dobre votriete do pokožky tváre: najprv dolnú, potom hornú časť masky. Nechajte pôsobiť 15 minút. Odstráňte masku a potom premasírujte pleť, aby do nej účinné látky lepšie prenikli. Aplikujte 1 až 2x týždenne. Pre ešte sviežejší efekt dajte masku pred použitím do chladničky.
Pre všetky typy pleti."


Prilepovacie masky na tvár až tak veľmi nemusím. Ani nie preto, že by boli zlé, ale preto, že som na ne lenivá (a to som si ich v akcii za euro kúpila asi 10). Pritom ich použitie je jednoduchšie ako pri klasickej maske, ktorú treba zmyť. Nevadí. Ja sa prinútim používať ich. Yves Rocher mal doteraz predovšetkým masky v tubách, ktoré som mala (aj na mastnú, aj na citlivú, aj na dehydrovanú pleť) a boli dosť dobré. Obľúbila som si aj ich trojminútové masky, ktoré som používala najmä počas školy, keď som nemala večer veľa času (obyčajne som prišla, padla do postele a zobudila som sa ráno). Táto shield maska bola výzvou, lebo okrem toho, že je novšia, sa skladá aj z dvoch častí. Je uložená v papierovom obale a ešte v plastovom. Je veľmi dobre vlhčená, aj pri otváraní sa mi časť blahodárnej tekutiny vyliala, lebo som ešte nevedela, čo mám čakať. Vybaliť ju bolo trochu ťažšie, lebo bola dobre zabalená a bála som sa, aby som ju neroztrhla. To som ešte nevedela, aká je je pevná a ako ťažko ju bolo natiahnuť, nie ešte roztrhnúť. Po vybalení som naozaj videla dve časti, ktoré ale dobre zapasovali na tvár, nemala som problém s uložením  masky. Perfektne na nej drží, ani keď som sa hýbala, neskĺzla, bolo to akoby sa pricucla a ostala ako druhá tvár. Na pleti ma neštípala a nepodráždila ju, raz som si ju pichla aj do oka (keď som sa ju snažila natiahnuť) a nemala som problém ani s okom. Po 15 minútach som ju zložila dolu, ako bolo uvedené v popise. Výsledky bolo vidno hneď. Zvyšnú tekutinu len jemne vtrite do pokožky ako sérum, bola by škoda len tak ju zotrieť. Jemné linky aj pavučinky okolo očí boli vyhladené, pleť bola svieža a vypnutá. Moja najhlbšia linka na čele (je vysoké a mračím sa, preto býva relatívne výrazná) sa zjemnila a po nanesení nočného hydratačného krému som bola naozaj spokojná s výsledkom. 

Plusy:
  • dobre balená
  • jemne vonia, nijak zaujímavo
  • veľmi dobre vlhčená
  • maska sa skladá z dvoch častí, ktoré sa dobre priložia, rozložia a držia
  • neskĺzne z tváre
  • hydratuje, spevňuje pleť

Mínusy:
  • nenašla som
Maska stojí necelých 11 eur a kúpite ju v eshope alebo kamennej predajni Yves Rocher.

Používate takéto masky na pleť? :)



You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe