Zobuďte svoju pleť

15:59

V zime sa o pleť treba postarať o niečo viac. Všimla som si, že toto ročné obdobie je sivé a pochmúrne a výrazne sa to podpsiuje aj na mojej pleti. Je mdlá, unavená, ničená zimou a vetrom, ktoré vyčínajú celé mesiace. Pleť potrebuje nakopnúť a osviežiť, aby bola žiarivá a zdravo vyzerajúca. Snažím sa dopriať jej výživné masky, dopĺňam vitamíny,  čistím, krémujem. A vďaka Clarins jej pomáham prebudiť sa do krásy :)








O Clarins Daily Energizer Wake Up Booster si môžete prečítať:

       "Vitamínová pleťová emulzia.

Emulzia plná vitamínov obnovuje energiu pleti a navracia jej zdravý vzhľad.
Je určená pre všetky ženy pod 30 rokov, ktoré hľadajú prípravok pre dokonalé prebudenie a rozjasnenie pleti.
Jemná gélová textúra je vhodná pre všetky typy pleti.

Použitie: Aplikujte každé ráno na suchý tvár a krk. Pokračujte bežnú dennú starostlivosťou."


Už dávnejšie som mala od Clarins šikovného pomocníka. Sú to roky, ale dodnes si pamätám, aký dobrý bol. Wake up booster som si vybrala z niekoľkých dôvodov. Clarins je značka ponúkajúca kvalitnú kozmetiku, emulzia sľubuje rozjasnenie pleti a tiež preto, lebo mi podobný produkt už dochádzal. Má 125 ml a je v priesvitnom plastovom obale. Je ľahší, menší a nezaberá veľa miesta, rada s ním aj cestujem. Veľmi pekne vonia. Neviem to celkom presne popísať, ale je to sladšia, svieža a energická vôňa. Nie je ani ovocná, ani kvetinová, ani umelá - ale taká akurát. Emulziu som si obľúbila aj pre tú vôňu, ktorá ráno naštartuje pozitívnu náladu ( tá sa síce časom v práci vytráca, lebo nie každý deň je nedeľa). Nie je úplne tekutá, ako klasická pleťová voda, je to trošku mazľavé, ako trochu stuhnuté želé. Napriek tomu emulzii často hovorím, že je pleťovou vodou, lebo ju tak používam. Ráno použijem čistiace pleťové mlieko a následne nanesiem na vatovom tampóne emulziu. Na pleti neštípe, je to ako pohladkanie. Vtriem ju do pleti, nanesiem pleťový krém a make up. Pleť ostáva po použití príjemne jemná na dotyk. Akoby bola celkom vyhladená. Emulzia obsahuje vitamíny, ktoré nadopujú pleť,  a vďaka tomu je nielen jemná, ale aj jasnejšia a svieža. Pri pravidelnej aplikácii nie je po mdlej pleti ani stopa a pôsobí oddýchnutejšie a zdravšie. Rozhodne to bola dobrá voľba a teším sa, ako si časom pozriem ponuku Clarins a možno mi zasa padne niečo do oka.

Plusy:

  • jednoduchý obal
  • príjemná vôňa
  • gélová štruktúra
  • na pleti neštípe
  • pleť zjemňuje, osviežuje, nie je mdlá
Mínusy:
  • nenašla som
125 ml balenie stojí 12,85  a nájdete ho na stránke http://www.parfemy-elnino.sk.

Ako prebúdzate svoju pleť v zime? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe