Lebo Figs & Rouge je super

14:25

Sú značky, ktorých sa nenabažím. Môžem mať pár produktov s rôznymi vôňami alebo príchuťami a jednoducho ich musím postupne vyskúšať. Univerzálne balzamy Figs&Rouge rozhodne patria k tomu najlepšiemu, čo som už skúsila. Vždy, keď mám nejakú korunku navyše, si svoju zbierku tejto značky rozšírim. Či už balzam alebo krém na ruky. Lebo sú skrátka super.




 O multifunkčnom balzame na pery s vanilkou a pomarančom si môžete prečítať:

     "Dodáva perám očarujúci jemný lesk. 100% prírodný - 100% čistý - bez obsahu ropných látok! Dlhodobo vyživuje, intenzívne hydratuje a chráni pokožku. Vhodný na pery, tvár, ruky a pokožku celého tela.  Naše balzamy sú multifunkčné.
100% PRÍRODNÉ ZLOŽENIE, s výhradne prírodnou vôňou éterických olejov : Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Cera Alba (Beeswax), Hydrogenated Castor Oil, Lauryl Laurate, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Olea Europea (Olive) Fruit Oil, Mica, Aroma, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Hydrogenated Soybean Oil, Citrus Dulcis (Sweet Orange) Peel Oil, Limonene, Glyceryl Stearate, Benzyl Alcohol, Stevia Rebaudiana (Sweet Leaf) Extract, Linalool, CI 77891, CI 77861"

Multifunkčné balzamy sú jedna veľká fantázia, lebo okrem toho, že ich možno použiť na takmer celé telo, sú v rôznych dokonalých vôňach, majú dobré zloženie a čo viac - úúúžasne vyzerajú. Kovové retro krabičky sú skrátka šik a odkladám si ich. Nikdy neviem, kedy sa mi zídu. Dnes si niečo povieme o pomarančovo vanilkovom kúsku, ktorý využije celá rodina. V kovovom obale, ktorý sa pomerne ľahko otvára (porovnávam to s Balea balzamom, nad ktorým som si niekedy aj poplakala, než som ho otvorila) a dobre balzam chráni. Vonia sladko a pekne a rovnako tak aj chutí. V ústach nezanecháva žiadnu pachuť, preto mi nerobí problém balzam aj ochutnávať. Ako som už spomenula, je multifunkčný a doma ho využije každý,lebo:
  • v prvom rade je fantastickým balzamom na pery, ktorý výborne hydratuje, zjemňuje a ochraňuje pery pred vetro, chladom a vysušovaním
  • je výborný aj vtedy, ak vás trápia suché lakte a kolená. Balzam ich výborne vyživí a zjemní tak, že už nepripomínajú brúsny papier
  • je skvelý aj na nechtovú kožtičku. Mám veľký sklon k záderom a ešte väčšou chybou je, že si ich odtrhnem miesto toho, aby som si ich odstrihla. Balzam im pomáha predchádzať a ak už náhodou sú, tak ich pomáha hojiť a pokožka vyzerá pekne oveľa lepšie
  • ak máte v zime suché miesta na tvári, stačí nanášať balzam, hydratuje pokožku a suché miesta sa budú tvoriť menej a menšie
  • ak máte po odpadnutí chrastičky suchú pokožku, stačí ju natierať balzamom, veľmi rýchlo bude opäť krásna a zdravá
Ich veľkou výhodou je, že sú prírodné, nie sú mastné a dobre sa rozotierajú. Pokožka nie je ani mastná ani lepkavá a ostáva jemná, hydratovaná a vláčna. Možno ho so sebou nosiť všade a potešíte ním celú rodinu :) Je to aj krásny darček, ktorý sa doma určite zužitkuje.
Plusy:
  • krásne retro obaly
  • príjemná vôňa
  • dobrá chuť
  • multifunkčný balzam
  • hydratuje, zjemňuje, hojí pokožku
Mínusy:
  • nenašla som
Za 6,49 máte úžasný balzam, ktorý sa dá využiť na veľa problémov. Kúpite ho na viacerých internetových stránkach.
Ste fanúšikom týchto balzamov? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Vůni vanilky mám ráda, ale v kosmetice ji využívám spíše jako samotnou vůni, a ne s něčím spojenou.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa začali páčiť aj kombinácie, ale musia byť správne vyvážené :)

      Odstrániť
  2. Vypadá to velmi zajímavě :)

    Sleduj mne také na :
    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Další skvělý balzámek. Od této značky jsem měla krém na ruce a byla jsem spokojená. Balzám v jiném balení jsem ale darovala. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe