Purol ako prvá pomoc v zime

17:19

Dobrý balzam sa nikdy nestratí. Či v lete, či v zime. Ideálne je, ak je výživný, hydratuje a ešte má aj SPF. Svoju balzamovú zbierku si pravidelne rozširujem - ak jeden balzam miniem, jeden si môžem kúpiť. Jednoduchá matematika. O tom, že ich mám asi 20, radšej pomlčím. Veď ich míňam, v každej miestnosti mám nejaký (v práci mám aj tri). Každý má predsa nejaké hobby. Ja som kozmetický nadšenec :) A dnes vám predstavím jeden z mojich obľúbených kúskov.








O balzame Purol Lip Balm SPF8  si môžete prečítať:

      "Výživný balzám na rty Purol Lip Balm SPF8.
Balzám Purol Lip Balm SPF8 dokonale chrání a vyživuje rty. Balzám obsahuje přírodní oleje a vitamíny A a E, které rty hloubkově hydratují a vyživují. Zároveň působí proti předčasnému stárnutí pokožky. Balzám dokonale chrání rty před sluncem, větrem i zimou.
Účinky:
· hloubkově hydratuje suché rty
· chrání rty
· zanechává rty jemné a hebké

Použití: Aplikujte na rty dle potřeby."


Moje delenie balzamov na denné a nočné už asi poznáte. Denné sú vysúvacie, môžem ich použiť kedykoľvek a kdekoľvek, lebo ich aplikácia je ľahká, rýchla a hygienická. Kelímkové balzamy sú nočné, používam ich najčastejšie, keď idem spať, vždy musím mať čisté ruky, aby ich aplikovanie bolo hygienické a balzam vydržal dlho v zdravom stave. K povinnej zimnej výbave patrí kelímkový balzam v izbe aj v kúpeľni, aby som mala pery zdravé a krásne. Stačí mi chvíľu nenatierať a pery sú hneď suché. A to nechcem, lebo je to nielen nepekné, ale to aj bolí. Purol ma veľmi zaujal. V ponuke boli nielen balzamy, ale aj krémiky v kovovom obale i tube. Rozhodla som sa skúsiť jeden produkt a potom ďalšie, ak by sa ten prvý osvedčil.  Je v úplne jednoduchom bielom plastovom obale, v obchode by ma asi nenapadlo sa pri ňom zastaviť, lebo by ma neupútal. Zatvára sa šraubovaní a je maličký, super aj na dovolenku na horách ( to nie je môj prípad, ja na dovolenku potrebujem 30 stupňov a plavky). Vonia sladko a pekne, je tam jemný svieži závan, celkovo to je naozaj dobrá kombinácia a vzniká pekná vôňa. Potešilo ma, že tak, ako pekne vonia, tak aj dobre chutí. Iste, nie je to priorita, ale hnusné balzamy obyčajne nevydržím používať. V ústach nezanecháva nepríjemnú pachuť, takže ho občas aj rada ochutnám. Pery hydratuje veľmi dobre a za noc je schopný výborne vyhojiť do krvi prasknutú pery. Zjemňuje ich a chráni nielen pred chladom a vetrom, ale aj pred slnečným žiarením,lebo má SPF 8. Hodí sa preto nielen na zimu, ale aj na leto. Som s ním veľmi spokojná. Jeho mäkká konzistencia zabezpečuje ľahké a výborné rozotieranie.

Plusy:

  • malý šikovný obal
  • príjemne vonia
  • dobre chutí
  • super konzistencia
  • má SPF 8
  • hydratuje, vyživuje, zjemňuje, hojí
Mínusy:
  • zloženie
Balzam kúpite za 4,14 na http://www.parfemy-elnino.sk/.

Aký balzam momentálne používate? :)



You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Uplne chapem tvoju zalubu v balzamoch ..momentalne ich mam otvorenych asi 10 :D Melonove labelo, karite z yves rocheru, marhulovy z manufactury, kakaovy z avonu, masielko z dmky, alverde s granatovym jablkom, atd :D a najlepsie na tom je ze vzdy si mozes vybrat prave ten na ktory mas naladu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne to je to super - vyberiem si ten, na ktorý mám chuť :)

      Odstrániť
  2. Velmi sa mi paci obal, je strasne nenapadny, ale roztomily :) ja momentalne pouzivam na zimu Neutrogenu balzam :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe