Pomocníci z Mavaly

17:58


Som žena. Milujem výpredaje. A to sa asi nezmení. Ale niekedy vo výpredaji natrafím na tak super veci, že sa jednoducho nedá odolať. To je prípad aj výrobkov v dnešnej recenzii. Ako som si tak brázdila eshop Fann parfumérie asi dva roky dozadu, natrafila som na výrobky Mavala určené na predĺženie životnosti lakov na nechty. Už som mala skúsenosti s farebnými lakmi, ktoré sú naozaj vynikajúce, preto som si vzala aj podkladový lak a Colorfix. Aby boli nalakované nechty naozaj krajšie. Tie dva výrobky si kupujem dodnes. A tiež v takej super kazete.




O sade si môžete prečítať:

      "Set pre dlhotrvajúcu manikúru obsahuje: Mavala 002, podkladový lak 10 ml a Colorfix, lesk na nechty 5 ml."

Set ma zaujal najmä preto, lebo podkladové laky na nechty považujem za dôležitú súčasť lakovania nechtov. Colorfix bol len milým bonusom, ktorý som si veľmi obľúbila. Toto balenie je v ponuke opäť, preto vrelo odporúčam sledovať výpredaje, už nie raz som naozaj výborne nakúpila a rozšírila si aj moju zbierku parfumov. Mavala podkladový lak má 10 ml. Je menší, priesvitný a má šikovný štetec na nanášanie. Nemá veľmi výraznú vôňu. Obľúbila som si ho pre niekoľko dôvodov:
  • zabraňuje zafarbeniu nechtov od výraznejších farebných lakov, najmä červených a čiernych
  • vyhladzuje povrch nechtu, vďaka čomu lak lepšie priľne
  • predlžuje výdrž aj menej kvalitných lakov
  • menej sa tvoria bublinky (ak ich ten lak hádže)
Colorfix je, ako som neskôr pochopila, obdoba nadlaku. Je ešte menší, má 5 ml, ale na moje milé prekvapenie celkom dlho vydržal. Míňal sa pomaly. Podobne je priesvitný a malým štetčekom sa ľahko nanáša. Rýchlo schne. Na nechte vytvára priesvitnú ochrannú vrstvu, ktorá chráni lak pred poškodením. Spolu s podkladovou bázou sú naozaj zohratou dvojkou, ktorá šikovne predĺži životnosť laku a nemusím si tak často odlakovať nechty - nie je to pre ne najzdravšie a raz týždenne im to úplne stačí.

Plusy:
  • malé a šikovné balenia
  • so štetčekmi sa dobre robí
  • nesmrdia
  • rýchlo schnú
  • podkladová báza a Colorfix predlžujú životnosť laku a uľahčujú nanášanie
Mínusy:
  • nenašla som

Túto sadu som si vo výpredaji kúpila za 10 eur a premýšľam nad kúpou ďalších kúskov, veľmi ma láka riasenka a sérum. Na stránke Fann parfumérie alebo v predajni nájdete ďalšie pekné sady.

Ako predlžujete životnosť svojich lakov? :)



You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe