Telový peeling s čiernou rascou? Môže byť

16:20

 Telové peelingy sú moje must have už pár rokov. Nakupujem ich podľa nálady a potreby. Striedam ich a pokiaľ krásne voňajú a účinkujú, rada sa k nim vrátim zasa. Keďže sa mi míňali domáce zásoby, vybrala som sa hľadať nové a zaujímavé kúsky a značky. Jednou z tých cenovo výhodnejších a hravých značiek, ktorú som našla, je Organic Shop. Poškuľovala som po nej dlhšie, občas si z nej nejakú drobnosť kúpim, ale tento peeling je zatiaľ najlepší. 


Organic Shop - Čierny kmín - Výkonný telový peeling

Organic Shop - Čierny kmín - Výkonný telový peeling zloženie

Organic Shop - Čierny kmín - Výkonný telový peeling ingrediencie

Organic Shop Výkonný telový peeling

Organic Shop Výkonný telový peeling Čierna rasca

Nebudem klamať, ale keď som si prečítala, že telový peeling je rascový, napadol mi hneď detský čaj, ktorý sa varí pri problémoch s trávením. Organic Shop Výkonný telový peeling Čierna rasca mi však padol svojím obalom do oka a tak som si povedala, že skúsim. Bola to dobrá voľba a tak som získala mimoriadne šikovného pomocníka v starostlivosti o pokožku. 

Aromatický soľný peeling je balený v peknom sklenom obale (podobne sú balené niektoré produkty od Soaphorie a zbožňujem to) a som si viac ako istá, že keď ho miniem, obal sa ocitne v kuchyni :) Alebo v kúpeľni, keď budem vyrábať domácu kozmetiku. Má až 350 ml, takže je naozaj dosť veľký a ani vaša peňaženka pri nákupe nezaplače. Celkovo má táto značka širokú ponuku produktov za rozumné ceny.

Vonia ako detský rascový čaj :) Táto vôňa ma okamžite vrátila do detstva a je naozaj lahodná. Nie je to nejaká vôňa polievky, to ani zďaleka. Je pekná, skôr sladšia a svieža. Nepovedala by som, že rascový telový peeling by mohol tak pekne voňať. Je hustý a peelingové čiastočky sú výrazné, ale nie nepríjemné. Je presne taký, ako mám rada a pozor si treba dať len vtedy, ak máte poškodenú, podráždenú alebo poranenú pokožku - vtedy môže trochu štípať. Inak s ním problémy mať nebudete.

Večerná sprcha je vďaka nemu príjemným kozmetickým rituálom. Vonia pokožka i vzduch okolo mňa a hneď mám lepšiu náladu. Môžete ho aplikovať na pokožku celého tela, ale zvýšenú pozornosť venujte problematickým partiám ako boky, stehná, brucho. Peeling odstraňuje odumreté bunky a pokožka je tak hodvábne jemná a príjemná na dotyk. Peeling podporuje jej pružnosť a pevnosť, takže bojuje aj s prejavmi celulitídy. V kombinácii s telovými zábalmi a krémami je omnoho krajšia a lepšie vyzerá. Peeling odporúčam všetkými desiatimi, je veľmi dobrý :)

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • veľké balenie za fajn cenu
  • príjemná vôňa
  • dobrá konzistencia
  • pokožku zbavuje odumretých buniek, je jemná, pevnejšia, pružnejšia a krajšia
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Naureus, kde stojí necelých 12 eur. 


Aké sú vaše skúsenosti so značkou Organic Shop? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe