Tužidlo pre výborný objem s neobyčajnou vôňou od Tigi

12:10

Na prstoch mnohých rúk by som nespočítala hairstylingové produkty, ktoré som už skúsila. Rokmi sa moje preferencie trochu menili a nakoniec som usúdila, že najviac mi vyhovujú spreje na objem a tvar. Raz za čas ale príde chuť na zmenu a potom siahnem po starom dobrom tužidle, ktoré som začala používať na strednej škole. Naposledy som tak zbadala penové tužidlo Tigi Catwalk Root Boost a očičká mi zažiarili ako malému dieťaťu. Jednak preto, lebo túto značku považujem za veľmi kvalitnú a jednak preto, lebo Tigi vie očariť svojimi obalmi. Keďže sprej mi dochádzal, voľba tentokrát padla na tužidlo. 


Penové tužidlo Tigi Catwalk Root Boost Spray zloženie

Penové tužidlo Tigi Catwalk Root Boost Spray ingrediencie

Penové tužidlo Tigi Catwalk Root Boost Spray

Penové tužidlo Tigi Catwalk Root Boost Spray

Faktom je, že sa proste nedá prehliadnuť. Penové tužidlo Tigi Catwalk Root Boost Spray je vo výraznom fialovom obale (fialovo čiernom), ktorý je luxusný, elegantný a krásne fialový. Mala som viacero kúskov Tigi, niektoré opakovane a vždy boli nekorunovanými kráľovnami a kráľmi poličky. Je to radosť pozerať sa a neprestáva ma to baviť. Raz darmo, ak mi niečo padne do oka, už na to nezabudnem.

Vo fialovom obale sa ukrýva 250 ml tužidla, teda taká tá štandardná veľkosť. Nie je ani veľké, ani malé a míňa sa pomaly. Balenie je ukončené tenučkým aplikátorom (môj ocko by povedal, že to je taký džundžík malý). Najprv som tak na to pozerala, že z toho pôjde tužidlo von asi ako v lete na saniach, ale nakoniec som ostala milo prekvapená. Trvá to ozaj len okamih.

Zbožňujem jeho vôňu. Spomínam si, ako som ako menšie decko neznášala laky na vlasy a tužidlá, lebo všetky smrdeli na jedno kopyto, bola som polepená až za ušami a aj tak mi tie lokne padli po krátkej chvíli. Dnes považujem za veľké plus, že penové tužidlá sa môžu stať priam návykové. Tigi Catwalk Root Boost Spray vonia sladko, lahodne a prevonia aj vlasy. Jeho konzistencia je ako našľahaná šľahačka a perfektne sa dá vtrieť do vlasov bez toho, aby sa polepili.

Tak, ako sú pre mňa dôležité jeho vlastnosti, tak samozrejme aj účinky. A hneď musím povedať, že tie sú tiež viac ako uspokojivé. Objem dodáva už od korienkov vlasov, preto aj tie moje rovné vyzerajú bohato a nadýchane. Vydrží zhruba dva dni, na ten tretí je už minimálny, avšak stále sa sama sebe páčim. Kučery držia tvar tiež okolo dvoch dní, takže s účesom si hlavu lámať nemusím. Nepremieňa ho na helmu, vlasy sú stále nadýchané, prirodzené a pekne lesklé. Používam ho po umytí do vlhkých vlasov. Nechám ich chvíľu prirodzene usušiť a následne použijem spony na drdol. Ráno sa budím so suchými a kučeravými vlasmi, po akých túžim.

Plusy:
  • tužidlo pekne vyzerá
  • krásne vonia
  • vytvára bohatú penu
  • nelepí vlasy
  • dodáva viditeľný objem, vlasy držia tvar, krásne sa lesknú, nie sú vysušené
Mínusy:
  • nenašla som
Tužidlo Tigi Catwalk Root Boost Spray nájdete v eshope Elnino, kde stojí okolo 10 eur. 


Aké kvalitné tužidlo na vlasy by ste mi odporučili? :)
 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe