Očné sérum 3x kyselina hyalurónová od Dulcia Natural

16:50

Očné krémy od Dulcia Natural považujem za vynikajúce. Spomínam si, ako sa mi prvý raz dostal do rúk očný krém s kofeínom, ešte v starom balení a ja som z neho bola úplne namäkko. Potom som skúsila aj denný krém so sedmokráskou a vtedy som si povedala, že musím skúsiť aj ďalšie. Po tridsiatke som si očné krémy začala vyberať trochu starostlivejšie, pretože som si uvedomila, že mladšia už proste nebudem. Nebudem klamať, zachvátila ma panika, že prídu vrásky a tak... ale rýchlo ma to prešlo :) Hneď som si povedala, že zdravá životospráva a kozmetika ma zachránia... a vydala som sa na nákupy. 


Dulcia Natural Očné sérum 3x kyselina hyalurónová zloženie

Dulcia Natural Očné sérum 3x kyselina hyalurónová

Dulcia Natural Očné sérum

Dulcia Natural Očné sérum 3x kyselina hyalurónová

Vysoko intenzívne očné sérum proti vráskam od Dulcie ma zlákalo svojim zložením. Očné sérum 3x kyselina hyalurónová totiž obsahuje až tri druhy kyseliny hyalurónovej. Ako uvádza výrobca:
  • Kyselina hyalurónová vysokej molekulárnej hmotnosti pôsobí na povrchu, zlepšuje hydratáciu pokožky a obnovuje funkciu kožnej bariéry
  • Kyselina hyalurónová strednej molekulárnej hmotnosti pôsobí hlbšie, zlepšuje textúru pokožky, redukuje tvorbu mazu a reguluje zápalové procesy
  • Kyselina hyalurónová nízkej molekulárnej hmotnosti pôsobí v najhlbších vrstvách pleti, redukuje vrásky, zvyšuje elasticitu a vyživuje kožné bunky 
Okrem toho v ňom nájdete lipidy s kyselinou hyalurónovou,  olivový skvalán, šípkový olej a mliečny proteín, takže som čakala malé zázraky.

V pekne krabičke sa ukrýva plastový obal s objemom 15ml. Airless dávkovač mám rada, pretože každým stlačením sa postupne dvíha dno, vytláča všetko sérum nahor a máte istotu, že nič nevyjde navnivoč. Je tiež zárukou toho, že sa do séra nedostanú zvonku žiadne baktérie a neznehodnotia ho. Jedno stlačenie pumpičky dostane von dostatok očného séra na jedno použitie. Je však tak skvelé, že občas ho použijem na celú pleť, najmä na čelo a okolie úst.

Očné sérum 3x kyselina hyalurónová je redšie a aj vďaka tomu sa výborne a rýchlo vsiakne do pleti bez toho, aby po ňom ostal nejaký nepríjemný. Má nádhernú bylinkovú vôňu, ktorá však nie je príliš intenzívna ani rušivá. Aj vďaka nej je použitie príjemné a teším sa naň. Môžete ho aplikovať na očné viečka, oblasť pod očami a celé očné okolie, okolie úst a ako ho používam ja, aj na čelo.

Môžem povedať len toľko, že, toto sérum je jednoducho paráda. Vynikajúco hydratuje jemné očné okolie bez podráždenia. Je rozjasnené, svieže, ani stopy po únave. Vyhladzuje linky a vrásky, takže pleť je mladšia a žiarivejšia. Som si istá, že jedným balením to neskončí a verím, že bude aj vo väčšom balení :) Je to luxusná starostlivosť o pleť a aj vďaka nemu sa cítim krajšia. Ak premýšľate nad nákupom prírodnej kozmetiky, tak Dulcia Natural je tá správna voľba.

Plusy:
  • krásne vyzerá
  • šikovný airless dávkovač
  • príjemná bylinková vôňa
  • dobrá konzistencia
  • dobré zloženie
  • rýchlo sa vsiakne bez lepkavého filmu
  • očné okolie hydratuje, zjemňuje, vyhladzuje linky a vrásky, spevňuje ho
  • môžete ho používať aj na celú pleť či okolo úst
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Dulcia alebo v partnerských predajniach, kde stojí 16,90 eur. 


Máte obľúbený produkt od Dulcie? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe