Ako som spoznala Bena a Annu

13:56

Značku Ben&Anna som zaregistrovala niekedy minulý rok, keď som zbadala jej dezodoranty. Vyzerali krásne a plánovala som nákup, ale musela som minúť zásoby, ktoré som mala doma naškrečkované. Potom mi nejak vyfučali z hlavy a spomenula som si na ne vtedy, keď som objavila aj čarovné zubné pasty tejto značky. Videla som tri a hoci som hneď chcela všetky, rozhodla som sa najskôr vyskúšať tú čiernu. Musím povedať, že sa stala jednou z mojich najobľúbenejších a už mám doma druhé balenie. A to som ešte neskúsila tie dve ďalšie.

Ben&Anna Zubná pasta black zloženie

Ben&Anna Zubná pasta black

zubná pasta Ben&Anna

Ben&Anna Zubná pasta black

Och joj, ako som sa z nej len tešila! Keď mi Ben&Anna Zubná pasta black prišla domov, mala som ešte trochu starej zubnej pasty a poponáhľala som sa, aby som ju minula. O tejto značke a jej produktoch som veľa nevedela. Stoja za ňou manželia  Ben a Anna, ktorí v Berlíne a hľadali pre seba dezodoranty, ktoré by boli bez hliníkových solí. Miesto nakupovania stvorili svoj vlastný a okrem dezodorantov ich značka ponúka aj prírodné a ekologické výrobky starostlivosti o telo, vlasy a zubnú hygienu.

Bielo čierna krabička je bez pochýb pekná, no obal ma dostal. Je to pekný sklený pohárik s kovovým vrchnáčikom, v ktorom by som si vedela predstaviť aj domáci lekvár alebo detskú výživu :) Je ozdobou poličky a neviem sa dočkať tých ďalších, lebo chcem skúsiť všetky. Má 100 ml, takže je dosť veľká a pribalená je k nej aj malá špachtlička, aby ste pastu ľahko dostali von. 

Zachutila mi. Neskutočne moc. Bola to svieža mentolová chuť, no nie ostrá, aby som mala pocit, že sa mi zarezáva do jazyka. Občas si kúpim nejakú ochutenú pastu, no túto by som pokojne mohla mať dookola a neomrzela by ma. Je hustá, ale špachtličkou sa dobre naberá (aby ste tam nemuseli strčiť zubnú kefku) a páči sa mi, že dobre pení. Pasta je vhodná aj pre vegánov a asi vás to neprekvapí, ale nie je testovaná na zvieratách.

Pasta s aktívnym čiernym uhlím je čierno čierna a umývanie s ňou ma neprestáva baviť. Zuby sú perfektne očistené a zubný povlak sa počas dňa takmer netvorí. Osviežuje dych, ktorý vonia mätovo a je takýýý svieži! Môžete ju používať aj v prípade, ak máte citlivé zuby alebo ďasná, je k nim šetrná a zlepšuje ich stav. Zosvetľuje zuby (najmä kávičkári, čajíčkari to ocenia) a sú krajšie. Už si brúsim zuby na ďalšie balenie a snáď sa dostanem aj k tým iným pastám :)

Plusy:
  • krásny sklený obal
  • obal sa dá opakovanie používať 
  • dosť veľká pasta
  • pekne vonia
  • dobre chutí
  • zuby čistí, osviežuje dych, pomáha citlivým zubom a ďasnám, zuby sú krajšie
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ju v eshope Natureal, kde stojí 6,90 eur. 


Poznáte túto značku? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe