Transparentný fixačný púder - najlepší výrobok roku 2007

18:58

Púder je neodmysliteľnou súčasťou môjho líčenia. Nebolo tomu tak vždy. Keď som bola mladšia, púder som považovala za zbytočný. Až rokmi som pochopila, aký šikovný pomocník púder je. Samozrejme, ak sa ho nepoužije veľa. Nie je nič horšie,ako keď sa líčenie mení na grotesknú masku, na ktorú sa nedá pozerať. Dnes bez kvalitného púdru z domu nevyjdem. A ku kvalitným púdrom rozhodne radím aj Invisible fixing powder od Dermacolu.








O púdri si môžete prečítať:

     "Ľahký transparentný púder s obsahom vzácnych pigmentov pre dosiahnutie zamatového vzhľadu pleti zafixuje make-up a zabraňuje vzniku mastného pocitu v priebehu dňa. Pleť po nanesení pôsobí pestovanejším dojmom a make-up je chránený proti dotyku. Súčasťou každého púdru je labutienka s praktickým štetcom pre jednoduchú a rýchlu aplikáciu."

Tento púder je jedno prekvapenie za druhým. Má 13,5 gramov, je teda dosť veľký. Kúpite ho v dvoch odtieňoch - light a natural. Teraz, keď som ako bleduľa, mi perfektne sedí odtieň light, na leto si nechávam v zálohe jeho tmavšiu verziu. K púdru je pribalená labutienka a štetec. Labutienka je celkom fajn, ale tie veľmi nepoužívam, preto je odložená v poličke. Keby náhodou. Štetec je nad moje chápanie. Asi som ľavá, ale neviem s ním robiť. Ale! Perfektne sa mi s ním oprašuje klávesnica na notebooku, keď je plná omrviniek :) Sypký púder si ma získal prakticky okamžite. Nanášam ho kabuki štetcom, ak naň dostanem viac púdru ako by som chcela, trochu ho oklepem (čím menej, tým lepšie alebo menej je niekedy viac). Najskôr nanesiem make up, ktorý jemne zafixujem fixačným sprejom a následne použijem púder. V okamihu pekne zmatní pleť a zanecháva ju hodvábne jemnú. Líčenie dobre zafixuje a predlžuje jeho životnosť. Svetlý odtieň nemení farbu make upu, ale ten tmavší môže zmeniť farbu, čo je dôvod, pre ktorý si ho nechávam na leto, kedy používam tmavší make up a púder naň ozaj sadne. Celý deň líčenie nevydrží. Výdrž má okolo tých 6 hodín, potom potrebujem zmatňujúci obrúsok a opraviť si líčenie. Napriek tomu ho mám veľmi rada. Pôsobí totiž veľmi prirodzene, netvorí masku, nezvýrazňuje suché miesta a ani to, čo sa snažím zamaskovať. Líčenie zjednotí a celkovo  vyzerám dobre :) Na mastnú pleť je výborný, som s ním spokojná. 

Plusy:
  • väčšie balenie
  • pribalená labutienka aj štetec
  • bledší púder nemení farbu make upu a pekne sa prispôsobí, tmavší ju dokáže zmeniť, preto si ho odkladám na leto
  • sypký púder sa dobre nanáša, perfektne splynie s pleťou a vytvára prirodzený vzhľad
  • zmatňuje a fixuje líčenie, zjednocuje pleť 
  • vydrží okolo 6 hodín, potom potrebujem zmatňujúci obrúsok a menšie opravy
Mínusy:
  • nenašla som, som spokojná
Púder som kúpila v eshope http://www.parfemy-elnino.sk/, kde stojí 8,69.

Skúsili ste tento púder? :)

You Might Also Like

16 Vaše komentáre

  1. Měla jsem jej také a také spokojenost. Určitě si jej budu pořizovat znova :)

    Spotřebováno: Únor 2015 + Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som mu na chut neprisla, sice ma krasny obal a je rakt svetly ale ja sa po nom dost lesknem uz hodinu po naneseni

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tento problém nemala, leskla som sa až po pár hodinách :)

      Odstrániť
  3. Sypke pudry moc nepouzivam, ale musim priznat, ze tento me dost zaujal :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja považujem za negatívum len to balenie, mala som sypký púder od NYC a stále sa mi rozsypal niekde :) ale inak veľmi pekná recenzia

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To áno, toto balenie nie je veľmi na cesty, jedine, ak sa niečím vypchá :)

      Odstrániť
  5. Mne pomaly dochádza sypký púder alebo skôr minerálny makeup z Mary Kay a rozhodujem sa či kúpiť znova alebo niečo iné. No tento od Dermacolu mi už dlho chodí po rozume :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nebolo to nic pre mna, posunula som ho dalej, preferujem kompakty

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mám ho taky a jsem spokojená :-) ale jak říkáš, nevydrží celý den. Ale zmatní opravdu dobře, budu určitě pořizovat znovu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nevydrží, ale stále je jeden z tých lepších, čo znesú dosť :)

      Odstrániť
  8. tento púder mám aj práve preto, že odtieň light sedí práve mojej super bledej pokožke a nevyzerám ako keby som mala tvár niekoho iného aj keď si nanesiem málo :D veľmi ho obľubujem ZuZu

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe