3xM = Milá Modrá Micelárka

18:09

Keď sa povie Bioderma, ako prvé mi napadne micelárna voda. Tá je už neodmysliteľne spojená s touto značkou. Sensibio bola moja prvá micelárka a odvtedy sa píše náš spoločný príbeh. Neskôr som skúsila aj Sébium vodu, ktorá nie je zlá ani na odličovanie, ani na čistenie. Keď som mala tieto dve, povedala som si, že je na čase pozrieť sa na zúbok ďalšej - tento raz to bude o micelárnej vode z rady Hydrabio.






O micelárnej vode si môžete prečítať:

    "Patentovaný biologický komplex Aquagenium® stimuluje schopnosť kožných buniek v hlbších vrstvách vytvárať a na svojom povrchu udržať vlhkosť, ktorá je nevyhnutná pre rovnovážny stav pokožky. Micely, ktoré sú súčasťou komplexu, jednoduchým krokom dokonale očistia a odstránia mejkap z tváre a  očí. Pokožka okamžite nadobudne pocit sviežosti, je opäť pružná a žiarivá. Veľmi jemná pleťová voda Hydrabio H2O je vynikajúco tolerovaná pokožkou a nedráždi oči. Zloženie pleťovej vody Hydrabio H2O je hypoalergénne a nespôsobuje tvorbu komedónov.
Zloženie
WATER (AQUA), GLYCERIN, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, POLYSORBATE 20, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, RHAMNOSE, MANNITOL, XYLITOL, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, PROPYLENE GLYCOL, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, HEXYLDECANOL, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, NIACINAMIDE, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE, FRAGRANCE (PARFUM)."

Micelárna voda z rady Hydrabio sa nesie v modrých tónoch a zo všetkých mojich biodermáckych micelárok sa mi páči najviac. Pekná modrá to tak nejak oživila a v duchu hesla V jednoduchosti je krása valcuje ostatné micelárky na celej čiare. Má 250 ml a na rozdiel od svojich sestier sa vo väčšom balení (zatiaľ) nedá kúpiť. I keď je pomerne veľká, rada si ju so sebou brávam aj na cesty, lebo je šikovník pomocníkom pri odličovaní aj čistení pleti. Vonia. Ale neviem to celkom presne zadefinovať. Je to jemná, nenápadná, mierne chemická, ale inak príjemná vôňa, ktorú počas používania takmer necítim. Používam ju rada. Veľmi dobre odličuje make up - pleť po jej použití nie je podráždená, neštípe a nie je červená. Zároveň ju aj pekne osviežuje a hydratuje, takže vyzerá sviežo, odpočinuto a zdravo. Pleť čistí (samozrejme, nie tak dôkladne ako čistiaca pleťová voda, ale keď idem preč, neberiem so sebou celý arzenál, celkom mi postačuje práve táto micelárka) a zabraňuje vzniku nových nedokonalostí (opäť ale musím podotknúť, že nie dlhodobo). Na oči ju mám už menej rada. Doteraz sa mi pri Bioderma micelárkach nestalo, aby ma z nich štípali oči, ale stalo sa mi to. A nielen mne. Dala som ju aj mamine, aby ju skúsila, keď sa bude večer odličovať a mala ten istý problém, aj ju štípali oči. Nevadí. Na pleť je dobrá.

Plusy:
  • pekný modrý obal
  • nevonia, ale ani nesmrdí
  • pekne odličuje pleť bez štípania a začervenania
  • pleť aj čistí, hydratuje a osviežuje
Mínusy:
  • mňa i maminu z nej štípali oči
Micelárnu vodu Hydrabio kúpite v lekárňach i na internete a jej odporúčaná cena je 14,49.

Ktorú micelárnu vodu od Biodermy máte najradšej? :)

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. ja som mala tú ružovú ... :) a Bola dobrá ...

    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já jsem ještě micelárku od Biodermy neměla, ale určitě taky vyzkouším. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som začala tým maličkým 100 ml balením a skončila som pri pollitrovom :)

      Odstrániť
  3. Ja mám v obľube zelenú Sébium, ktorá krásne vonia, výborne odličuje dokonca aj očný make-up a žiadne štípanie očí nehrozí, ale to sa mne stáva málokedy.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S tou sa odličujem málo, najradšej ju mám ako posledný krok v čistení pleti :)

      Odstrániť
  4. Ja mám najradšej ružovú, lebo vie krásne odlíčiť aj oči a to bez toho, aby ma štípali :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe