Aby som sa na seba mohla pozrieť s otvorenými očami

15:42

Kľúčom k osobnému šťastiu je byť spokojná sama so sebou. Často sa trápime tým, ako vyzeráme a zaujíma nás i to, ako to vníma naše okolie. Roky ma trápilo kadečo. Akné, atopický ekzém, strie či celulitída. Práve tie roky ma naučili, že mi môže byť ukradnuté, čo si myslia ostatní. Či sa im zdám škaredá, nie najštíhlejšia alebo že som ešte v puberte. Podstatné je, ako sa vo svojom tele cítim ja. Nikdy nebudem dokonalá. Ale môžem sa cítiť dobre a šťastne. Odkedy mám priateľa, starám sa o seba viac. Ani neviem, kedy som si to všimla. Ale starostlivosť je dôkladnejšia, viac cvičím, viac sa hýbem, viac sa zaujímam o to, čo jem. Dobrá kozmetika je stále samozrejmosťou.









O sére Nuxe proti celulitíde si môžete prečítať:

     "Tvarující sérum proti celulitidě Nuxe Body Contouring Serum.
Tělové sérum Nuxe Body Contouring Serum zpevňuje pokožku a odstraňuje celulitidu. Den po dni bude pokožka vyhlazená, zjemněná a pevná. Tvarující sérum navrací pokožce zdravý vzhled. Zbavte se celulitidy s přípravkem Nuxe Body Contouring Serum a odhalte krásnou a pevnou pokožku.
Účinky:
· zpevňuje pokožku
· odstraňuje celulitidu
· viditelně zlepšuje vzhled pokožky
Použití: Přípravek vmasírujte ráno a/nebo večer do suché a čisté pokožky."

Na anticelulitídnu kozmetiku som si zvykla už veľmi dávno. Netvrdím, že kozmetika sama o sebe dokáže divy. Ale je skvelým doplnkom zdravého životného štýlu. Tvarujúce sérum od Nuxe bolo prekvapením hneď od začiatku. V prvom rade treba spomenúť krásnu krabičku, ktorá padne do oka hneď. Je na ňom krásne vyzerajúce ženské telo. Pri pohľade naň nám môže napadnúť, že možno by sme mohli vyzerať lepšie. Je tam malá iskierka nádeje, že pri troche driny by aj to naše telo mohlo mať také krásne kontúry. To by bolo ozaj fajn :) Na obale nájdete dlhokánske zloženie, ktoré vyzerá dobre. V krabičke nájdete tubu, ktorá má 150 ml a ukrýva voňavé telové sérum. Ťažko povedať, čo mi pripomína. Je jemná, ale svieža. Niekde v pozadí cítim čosi citrusové, ale nesmierne ľahké a pozitívne. Každý večer som sa tešila na to, ako sa ním ponatieram, lebo vzduch i pokožka boli príjemne prevoňané. Aj konzistencia mi veľmi vyhovovala, pretože sérum je redšie, ale nerozteká sa. Rýchlo sa vsiakne do pokožky a nezanecháva ju mastnú ani lepkavú. Netreba ho použiť veľa, preto balenie vydrží dosť dlho. Hneď po použití vidno, ako sa pokožka rozjasnila. Hneď vyzerá krajšie a je veľmi jemná na dotyk. Po pár dňoch vidno, že je pevnejšia a jamky na pokožke menej nápadné. Ešte sa mi nepodarilo vyhladiť ju úplne, ale verím, že aj toto sa mi podarí docieliť. Chystám sa opätovne na pravidelné masáže, možno to zaberie. Toto sérum je podľa mňa veľmi kvalitné a rozhodne by som skúsila aj ďalšie produkty tejto značke.

Plusy:
  • pekný obal
  • veľmi príjemná vôňa
  • dobrá konzistencia, redšie, ale nerozteká sa
  • rýchlo sa vsiakne do pokožky, neostáva lepkavá ani mastná
  • po použití je pokožka jasná, pekná a hydratovaná
  • pri pravidelnom používaní je pevnejšia a prejavy menej nápadné
Mínusy:
  • nenašla som
Sérum kúpite na stránke http://www.parfemy-elnino.sk/, kde je široká ponuka výrobkov proti celulitíde. 

Máte skúsenosti so značkou Nuxe? Čo by ste mi odporučili?

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Tento výrobek nepoznám, ale vypadá na fajn pomocníka.
    giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi sa mi zapáčil. Premýšľam nad kúpou druhého balenia.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe