Ako si u mňa Ryor napravil reputáciu

18:16

Možno si spomínate na recenziu na Aknestop Roll on od Ryoru, ktorý som si kúpila v dobrej viere, že mi pomôže s akné. Hm, nepomohol. Vlastne, okrem toho, že mal pekný obal a príjemne voňal, som na ňom nenašla nič, čo by stálo za zmienku. Najhoršie na ňom bolo to, že mi nepomáhal a tak skončil v koši. Po ňom som začala používať výživnú masku s koenzýmom Q10. Bola som zvedavá, či bude lepšia alebo začnem značku Ryor obchádzať.








O maske si môžete prečítať:

     "Vysokoúčinná maska s obsahom klíčkového oleja a koenzýmu Q10, ktorý aktívne podporuje využitie energie v bunkách a zlepšuje regeneráciu pleti.  Podporuje pružnosť a regeneráciu pleti. Spomaľuje proces ochabovania pleti. Pre normálny, zmiešaný, suchý aj citlivý typ pleti. Dermatologicky testovaná.
Prípravok nanášajte 1x týždenne na vyčistenú pleť a nechajte pôsobiť 20 minút. Nevstrebané zvyšky masky odstráňte kozmetickým obrúskom." 

Pleťové masky používam 2-3 razy do týždňa, podľa toho, čo práve pleť potrebuje. I keď v poslednej dobe trochu poľavujem a som rada, ak sa k maske dostanem aspoň raz do týždňa, stále sú to jedny z mojich najmilších kozmetických produktov. Výživná maska od Ryoru má 50 ml a je v jednoduchom, ale peknom plastovom obale, na ktorom nenájdete dokopy žiadne informácie o produkte. Všetko podstatné je na krabičke. Po otvorení ako prvé odstraňujem alobalový vrchnák, aby som sa sa ňom nestihla porezať. A potom sa môžem začať kochať maskou. Je žltá a nie veľmi hustá, ľahko sa rozotiera aj bez štetca. Nerozteká sa a tak, ako ľahko sa nanáša, tak ľahko sa aj zmýva. Príjemne vonia. Je to ľahká a svieža vôňa, ktorá mi neustále pripomína nejakú pánsku kozmetiku. Nejaký balzam po holení alebo sprchový gél :) Použitie masky je jednoduché: Najskôr si dôkladne vyčistite pleť, ideálne peelingom a čistiacim gélom. Potom naneste v tenkej vrstve masku a nechajte pôsobiť 20 minút. Maska na pleti neštípe a nespôsobuje začervenanie. Potom masku stačí zotrieť kozmetickým obrúskom. Pár razy som tak urobila, ale stále som mala nepríjemný pocit, že som tú masku dobre neodstránila, preto som si pleť obehla ešte hubkou a vlažnou  vodou, veľmi jemne a rýchlo. Aký bol výsledok? V prvom rade, bola hodvábne jemná! Ako detská prdelka, pohladenie pleti je ozaj príjemné. A rovnako príjemne sa na tú pleť aj pozerá. Je podstatne sviežejšia, linky sú vyhladené, pleť vypnutá a odpočinutá. Jediným mínusom je pár látok v zložení.

Plusy:

  • jednoduchý, pekný obal
  • príjemná vôňa
  • redšia, ale nerozteká sa, dobre sa nanáša aj bez štetca
  • veľmi jednoducho sa zotiera - stačí len zotrieť jej zvyšky obrúskom
  • neštípe, nespôsobuje začervenanie
  • pleť je jemná, svieža, pevnejšia, linky vyhladené
Mínusy:
  • v zložení sa mi nepáčia napr. parafín ,parfum alebo BHT
Masku som kúpila na stránke http://maxcare.sk/, kde stojí 5,45.

Aké máte skúsenosti s kozmetikou Ryor?

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Od Ryoru mě hodně láká odličovač na oči a i tato maska mi přijde fajn :)

    Make-up speciál 1.část

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som teraz videla ich make up a veľmi sa mi páči :) Asi si ho kúpim.

      Odstrániť
  2. Od Ryoru nic nemám, ale maska vypadá velmi dobře. :-)
    giveaway

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe