Najdokonalejšia melónová vôňa, part 2

17:21

O mojom dokonalom melónovom telovom peelingu ste si už mohli prečítať. Veľmi sme sa skamarátili a pomaly, ale isto mi dochádza. Mám len dve možnosti - buď si kúpim opäť melónový, ktorý vonia ako sladučký pelendrek, alebo vyskúšam ten hroznovo limetkový, ktorý ma tiež veľmi láka, pretože sprchový gél hrozno limetka je jeden z najvoňavejších na svete. No dobre, možno len v tom mojom kozmetickom svete. Spolu s peelingom som dostala aj telový krém. Tiež vonia ako melón. Takže ho tiež zbožňujem.








O telovom kréme si môžete prečítať:

   "Použitie: Vhodný pre všetky typy pokožky. Bohatý telový krém so sladkou vôňou vodného melónu zjemňuje a zvláčňuje pokožku, zanecháva ju sviežo prevoňanú a povzbudzuje myseľ. Extrakt z melónu pokožku hydratuje a podporuje jej regeneráciu."

Keďže toto nebol môj prvý Aroma Ritual krém, vedela som, že sa mám na čo tešiť :) Hravý a farebne optimistický (alebo optimisticky farebný?) obal ukrýva najskôr alobalový vrchnák, ktorý neznášam. Už nie raz som sa na ňom dosť nepekne porezala ( raz darmo, šikovným patrí svet), preto ho hneď zahadzujem preč. Pekný ružový krém ešte krajšie vonia. Melónovo. Ako leto. Lebo ako som už spomenula v článku o telovom peelingu, melón patrí k letu. Ako slnko, teplo, voda a ten bezstarostný úsmev, pretože všetko je o niečo krajšie. Peeling mi voňal trošku intenzívnejšie, krém je jemnejší, ale stále sladko melónový (alebo melónovo sladký?) a keď sa nakrémujem po použití peelingu, pokožka je pekne prevoňaná na dlhšiu dobu. Je ľahučký, nemastný, rýchlo sa vsiakne do pokožky a nezanecháva ju mastnú ani lepkavú. Pekne ju hydratuje, vyživuje, zanecháva ju hodvábne jemnú a voňavú. Jediným mínusom je zloženie.

Plusy:

  • pekný obal
  • príjemná melónová vôňa
  • dobrá konzistencia, je hustejšie , ale ľahké, nemastné, rýchlo sa vsiakne do pokožky a nezanecháva ju mastnú ani lepkavú
  • pokožku hydratuje, zjemňuje a krásne prevonia
Mínusy:
  • zloženie





Telové krém belgická čokoláda s pomarančom ma zaujal  - táto kombinácia znela sladko a lákavo! Kúpila som si ho už dávnejšie v eshope a aj ma to potom zamrzelo. Pretože mi vôbec nevonia. Nepripomína mi čokoládu, len nejakú divnú zmes vôní a úplne som sa tešila, keď som ho rýchlo minula. Myslím, že toto bola jediná kombinácia Aroma Ritual, ktorá mi nevoňala.

Telové krémy zoženiete v drogérii a určite si vyberiete svoju vôňu :)

Ktorá vôňa Aroma Ritual je vám blízka?

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Laka me take prave budto meloun nebo hrozny s limetkou :-) Pomeranc s belgickou cokoladou jsem mela jako sprchac, ze zacatku mi vonel ale pozdeji uz moc ne :-) Ted nedavno jsem koukala na FB strankach Dermacolu, ze uvedli nejake dve nove vune, tak jsem na ne zvedava :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie nové vône som zaregistrovala aj ja, musím sa po nich pozrieť :)

      Odstrániť
  2. Mala by som navrh, aby si vo svojich recenziach pisala aj co konkretne nie je v zlozeni dobre. Nie kazdy zlozeniu rozumie, takze by to urcite obohatilo Tvoje recenzie, kedze casto uvadzas zlozenie ako minus vyrobku.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten melounový musím vyzkoušet!:-)
    Zvu vás všechny na giveaway, ve které můžete vyhrát úžasné sérum na řasy určené pro zhuštění, prodloužení a větší objem řas :-).

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe