Najväčšie sklamanie od TheBalm

17:08

Občas si poviem, ako dobre,že nakupujem najmä v akciách. Prečo? Ukážem vám to na tomto príklade. TheBalm mám veľmi rada. Ich podkladový bázu pod make up ospevujem, kade chodím, obľúbila som si aj ich špirály a púder. Keď sa objaví akcia 2+1 zadarno, už sedím nad ich stránkou a premýšľam, čo ešte nemám a potrebujem to (ok, väčšinou je to o tom, čo ešte nemám a chcem to). Presne tak som sa dostala aj k multifunčnému líčidlu, ktoré je vhodné na pery a líca. Ejha, pokojne by som mohla povedať, že pre mňa to bol dar pekelný. Keby som zaň dala toľké peniaze ( v spomenutej akcii mi vyšlo zadarmo),asi by som sa hádzala o zem.  






O tónovači si môžete prečítať:

     "Tónovač na pery a líca

Stainiac " jemný tónovač " je vhodný pre všetky odtiene pleti . Naneste len trochu na líca alebo pery pre jemný odtieň , alebo silnejšiu vrstvu pre intenzívnejšiu farbu . Nemusíte sa báť žiadnych škvŕn - Stainiac obsahuje formulu s Aloe Vera , ktorá je navrhnutá tak, aby ste mali dostatok času prípravok rozotrieť, než sa farba usadí .

Návod na aplikáciu :

Kvapnite trochu na líca a rozotrite prstami. Pre nanesenie na pery použite aplikátor. Pre intenzívnejšiu farbu naneste silnejšiu vrstvu "

Na moju obranu musím povedať, že som si ho kupovala v dobrej viere, že to bude jemne ružové a budem to používať ako lesk/rúž na pery. Nekupovala som si to s cieľom aplikovať to na líčka. Pekná hravá krabička ukrývala milý malý obal. Až ten ukrýval skutočnú pohromu. V prvom momente som sa zhrozila pri pohľade na farbu. Ťažko ju zadefinovať ako marhuľovú - je to pre mňa divoká oranžová, prakticky nepoužiteľná. Myšlienka dať si ju na líčka ma okamžite prešla, pretože by som pravdepodobne vyzerala skorej žlto a vyzerať žlto rozhodne nie je môj sen. Ešte chvíľku som zúfala nad farbou, ktorá sa mi nepáčila,  že to nie je tá nádherná ružová, ktorú som mala v pláne si kúpiť. Ach jo. Ale hneď na to mi svitla iskierka nádeje, veď možno keď to pretriem leskom, bude sa na to dať pozerať, no nie? Krátko po nanesení ma ale táto spásonosná myšlienka prešla. Hneď z niekoľkých dôvodov. Prvým bolo to, že nech som sa snažila na tú farbu pozerať akokoľvek stále bola príšerná. Perám dodala divný nádych a ani keď som veľmi chcela, nepáčila sa mi. Horšie ešte len nasledovalo. Keď tónovač uschol, začalo mi sťahovať pery, doslova brneli a zrazu akoby boli cudzie, hýbala som s nimi, ale necítila som ich. Keď som sa to snažila zmyť, šlo to len veľmi ťažko. To je dôvod, pre ktorý som tónovač ani raz neskúsila na líčka. Nielen pre tú hrôzofarbu, ale tiež preto, že z ruky som ho zmývala pár minút (mliekom, mydlom, micelárkou a stále som na nej mala oranžový fľak ako po zlom samoopaľovacom kréme). Ako dlho by som ho potom zmývala z tváre, neviem. Možno keby som si naozaj objednala ružový odtieň,oželela by som to, že moje pery na chvíľu neboli moje a ako lesk na pery by som ho minula. Možno by som ho skúsila aj ako lícenku a  dodala líčkam ružový nádych, ktorý by držal ako kliešť. Ale táto príšerná farba je pre mňa nevyužiteľná. Mám ho síce ešte v kúpeľni, ale čaká len na to, že buď ho ešte posuniem ďalej, alebo skončí úplne neekonomicky v koši.
Plusy:
  •  pekný obal
  • jemná vôňa
  • fakt drží!
Mínusy:
  •  neviem si pomôcť, ale je to hrozná farba
  • pery mi po použití brneli, sťahovalo mi ich, akoby som si ich necítila
  • veľmi ťažko ide dolu
Zlé hodnotenie plynie najmä z toho, že farba je pre mňa nevyužiteľná - pri inej by som prižmúrila oči a výrobok by som používala. Kúpite ho za 14,10 a ak by som náhodou padla na hlavu a rozhodla sa ho kúpiť ešte raz, siahnem po ružovej farbe, ktorú som si plánovala kúpiť aj prvý raz...keby som sa nesekla.
Ktorý výrobok od theBalm vás veľmi nepotešil?

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. Od Thebalm mám iba Mary-Lou a tá je skvelá.. Mňa tieto stainy veľmi nelákajú... Ale určite plánujem nákup Bahama mamy..:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mary Lou mám, ale veľmi ma nenadchla :) Skorej mám rada Sexy mama púder, podkladovú bázu a špirály :)

      Odstrániť
  2. Od The balm nic nemám. Barva vypadá opravdu otřesně. U mě by asi hned letěl do koše. :-)
    giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tá farba vyzerá fakt zle už len na prvé omrknutie, z tejto značky som ja zatiaľ nič neskúšala, pretože je drahšia, no ale toto asi ani neľutujem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och, má kopec super produktov :) Ale tento k nim nepatrí.

      Odstrániť
  4. Uff, tak to je naozaj pohroma. Po takej skúsenosti by som už asi nešla ani do tej ružovej. :D Naozaj jediné šťastie, že si ho vychytala v akcii :)

    Dodka y .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Koukám, že se mi včera komentář asi nepřidal... No, psala jsem, že mě docela pobavil popis výrobce, že nezanechává skvrny a tvůj popis, jaks ho nemohla dostat dolů :D A ta barva je teda šílená, vůbec nevím, co bych si s takovým produktem počala, alespoň, že to byl dárek k nákupu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ježky,ja som sa toho nevedela zbaviť :D ale nakoniec to šlo, fakt škoda tej farby.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe