Taký voňavý, taký na deň i noc

17:50

Už je to nejaký ten piatok, čo nám Yves Rocher poslal na testovanie dva pleťové krémy - denný a nočný. Používame ho  s maminou obe. Hoci je určený pre vekovú skupinu 30+, získal si ma hneď. V Piešťanoch konečne otvorili predajňu Yves Rocher. Ešte som v nej nebola, ale chystám sa to napraviť. Obkuknem novinky, kúpim si svojich miláčikom a už dlhšie premýšľam nad tým, že by som skúsila nejaký make up. S nimi nemám žiadnu skúsenosť, ale vyzerajú krásne, možno by sa tam pre mňa nejaký fajn zmatňujúci našiel. A teraz sa pozrime na tie dva pekné krémy :)










O dennom i nočnom kréme si môžete prečítať:

     "Jemnejšia štruktúra pleti, rozjasnenie tónu pleti a jej vyhladenie, pleť akoby znovu ožila... Spojenie výťažku z ryže, ktorý prepúšťa proces okysličovania a obnovuje bunkové dýchanie* a kosmatca kryštálového bojujúceho proti vráskam, zabezpečuje komplexnú starostlivosť s rozjasňujúcim účinkom.   Okamžitý účinok: HLADŠIA PLEŤ u 75% žien.

Po 1 mesiaci: ROZJASNENIE a OŽIVENIE u 86% žien.
(Štúdia spokojnosti, ktorej sa zúčastnilo 200 žien.)
* Test in vitro."
Dlho mi trvalo, kým som sa naučila používať pleťové krémy pravidelne. Dený ešte občas vynechám, lebo nie vždy mám šťastie na taký, ktorý by sa mohol aplikovať aj pod make up, ale nočný sa snažím použiť každú noc. Na pleti je hneď vidno, či ho použijem alebo nie, pretože za noc dokáže troška krému divy. Tieto dva krémy divy dokážu tiež. Oba sú v krabičke, na ktorej nájdete dobre čitateľné zloženie. Oceňujem, že je zvonku a nie zvnútra krabičky (divila som sa, ale existujú značky, ktoré majú zloženie vo vnútri) a tak si pri nákupe v obchode poľahky prečítate, čo si kupujete. Hovorím im, že sú moje dve hrozná :) Sú identické a tak pred každým použitím musím hľadať, či je denný alebo nočný. Už som si pár razy chcela vyrobiť nejaké farebné rozlíšenie, ale vždy na to zabudnem, takže ešte stále si to dávam ako úlohu do budúcnosti. Vlastnosti krému sa mi veľmi páčia. Zbožňujem jeho vôňu, ktorá je ľahká, svieža a mne príde ovocná, lahodná a letná. Pri používaní ju je dobre cítiť. Krém je hutný a hustý, ale nie mastný. To je pre moju pleť úplne super, lebo je hydratovaná, ale nie mastnejšia. Obsahuje síce silikóny, ale našťastie mi neupchával póry, takže som si nevšimla nové nedokonalosti (ani vyrážky, ani čierne bodky). Rýchlo sa vsiakne do pokožky a nezanecháva mastný ani lepkavý film. Neštípe, nedráždi. Na začiatku používania si všimnete len časť z jeho účinkov - pleť je hydratovaná, jemná, svieža. Neostáva mastná, linky sú vyhladené. Pri pravidelnom používaní je pleť jasnejšia, žiarivejšia a pevnejšia, linky sa v priebehu dňa tvoria minimálne (len tie od smiechu, ale tie sú zdravé, smiech lieči :)). Myslím si, že je vhodný pre všetky typy pleti. Denný som skúsila aj pod make up, lebo je ľahký a nemastný. Nemala som s ním ako s podkladom problémy, pleť sa nemastila viac ako obyčajne. Celkovo mám z krémov veľmi dobrý pocit, pripomínajú mi krém Sebo Végétal pre zmiešanú pleť, lebo nielenže veľmi podobne voňajú, ale tiež sa mi po nich nemastí pleť, je hydratovaná a jemná.
Plusy:
  •  pekné obaly
  •  príjemná, svieža a ľahká vôňa, pripomína mi ovocie
  •  hustejší a hutnejší, ale nemastný
  • rýchlo sa vsiakne a nezanecháva mastný ani lepkavý film
  • denný bol dobrý aj pod make up
  • pleť hydratujú, zjemňujú, osviežujú, je pevnejšia, žiarivejšia
Mínusy:
  • nenašla som, nemala som s krémami najmenší problém´
Denný i nočný krém stoja rovnako, každý kúpite za 15,80 v kamennej predajni alebo o svojej poradkyni krásy.
Ktorý krém od Yves Rocher ste skúsili? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. tiež ich mám a som spokojná, páči sa mi že super hydratuju.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. z tejto rady mám očný a nočný - s očným som veľmi spokojná - vyhladená pleť v okolí očí, jemné linky sa stratili. čo sa týka nočného - uvítala by som menej hutnú textúru, mám problematickú pleť, zdá sa mi, že zhoršuje stav vyrážok. inak je fajn - pleť je jemnejšia.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa práveže ten nočný páči viac ako denný :) nemala som s ním problémy, pleť nebola horšia. Ale na leto by bodol menej hutný krém.

      Odstrániť
  3. Ještě žádný krém od nich nemám, ale pár výrobků co od nich mám, tak jsou fajn. Až teda na kuličkový antiperspirant. Ten na mě jaksi nefunguje.
    giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten guľôčkový antiperspirant ma veľmi neláka, nejako im neverím.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe