Levanduľovo pokračuje - kvetová levanduľová voda

18:34

Každá z nás si vyberá pleťovú vodu podľa svojho typu pleti. Kvetová pleťová voda je naozaj neodmysliteľnou súčasťou mojej kozmetickej výbavy. Upokojuje, čistí, hydratuje, prináša osvieženie a nádhernú vôňu. Najnovšie mi robí radosť levanduľová kvetová voda. Milujem jej vôňu. Teraz tak vonia naša záhrada. Levanduľové koberce mi denne vyčaria úsmev na tvári a s láskou si k nim privoniam. Je to jedno z najkrajších období v roku. Tým ďalším je obdobie orgovánu. A zakvitnutých sakúr.







O kvetovej vode si môžete prečítať:

      "Vôňa levandule má antistresové účinky, je liekom na nepokojnú dušu po náročnom dni. Levanduľa sa používa pre svoje protizápalové a diuretické účinky, pôsobí blahodarne proti vyrážkam, ekzémom, lupienke a dermatitídam. Nielenže nádherne vonia, ale zbaví vás aj stresu, podráždenosti a omladí vašu pokožku. Kvety levandule pomáhajú proti vyčerpaniu, nespavosti, nervozite, stresu, pocitu napätia, bolestiam hlavy, poruchám trávenia a pod."

Kvetová voda je v sklenom obale a má 50 ml. Špecifické zatváranie zabezpečí, že obal sa neotvorí ani v kozmetickej taštičke či v kufri a dodáva baleniu šmrnc a štýl. Myslím si, že to bol veľmi dobrý ťah - pleťové vody aj oleje majú tieto krásne balenia, dobre to vyzerá, dobre to drží, neskôr sa to dá využiť aj v kuchyni ( ale aj v kúpeľni).  Kvetové vody sú vhodné pre všetky typy pleti. Keďže neobsahujú alkohol, odporúčam ich aj známym, ktorí majú citlivú pleť so sklonom k začervenaniu. Kvetová voda nádherne vonia. Úplne prirodzene, levanduľovo  a príjemne. Je upokojujúca, neruší a prevonia pleť či vlasy. Na odličovanie veľmi dobrá nie je, ale na čistenie, osvieženie a upokojenie je ako stvorená.  Ako som už spomenula, na odličovanie nie je vhodná. Síce v očiach neštípe, ale rozmazáva riasenku alebo ceruzku a len to dlho trvá. Radšej ju používam na dočistenie pleti. Je čistá, hydratovaná a svieža. Pomáha upokojiť zapálenú pokožku pri akné a priaznivo vplýva aj na atopický ekzém - pokožka menej svrbí. Pekne prevonia vlasy, ľahšie sa rozčešú a voňajú pri pohybe. Výborná je do prachových masiek, momentálne ju používam s bielym a zeleným ílom. Masky voňajú a sú účinnejšie. Ak máte fľaštičku s rozprašovačom, prelejte si do nej kvetovú vodu a majte ju vždy po ruke - počas dňa osvieži, schladí a pokožke pomôže pri prehriatí či spálení od slnka. Dá sa použiť na mnoho problémov - čistí, zmatňuje, osviežuje,upokojuje, hydratuje pleť. Hodí sa do prachových pleťových masiek, počas dňa je veľmi dobrá na osvieženie. Možno ju použiť i na vlasy - prevonia ich a dobre sa mi češú. 

Plusy:
  • Zaujímavý a pútavý obal
  • Príjemná levanduľová vôňa
  • Neobsahuje alkohol, neštípe
  • Pleť čistí, upokojuje, hydratuje,osviežuje
  • Pomáha pokožke s atopickým ekzémom - menej svrbí
  • Pekne prevonia vlasy
  • Počas dňa je príjemným osviežením
  • Dobrá je do prachových pleťových masiek

Mínusy:
  • Žiadne
Pleťovú vodu kúpite v eshope Soaphorie  alebo v partnerských predajniach, jej cena je 4,90.

Ktorú kvetovú vôňu v kozmetike máte rady? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Já jsem měla levandulovou pleťovou vodu od Saloos a byla skvělá. Určitě si ji pořídím znovu.

    Monča /KOSMETICKÉ RECENZE/

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe