Moja prvá Freedom paletka

18:10

Keď som bola mladšia, preferovala som mono tiene. Kúpila som, minula som, kúpila som nový. Ach jaj, lacné časy to boli :) Čím som staršia, tým viac ma lákajú rôzne paletky očných tieňov. Najradšej mám tmavšie odtiene, zemité i čierne. Vďaka posledným paletkám, ktoré mi pribudli do zbierky sa ale učím používať aj modré, ružové či zlaté a bronzové farby, ktoré som nikdy predtým neobľubovala. Čuduj sa svete, zapáčilo sa mi to a čoraz radšej striedam nežnú ružovú so sýtymi tmavými farbičkami. Najmä Freedom Makeup paleta 12 očných tieňov  Pro 12 Audacious 3 ma naučila siahať po ružovej :)











O očných tieňoch si môžete prečítať:

      "Z nových Freedom Pro paletiek si vyberie každá. 12 krásne pigmentovaných očných tieňov zvýrazní tvoje oči. Na výber až 8 paletiek.
Zloženie: Mica, Talc, Magnesium Stearate, Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Palmitate,Silica, Polybutene, Dimethicone, Methylparaben, Propylparaben, (+/-): CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 16035, CI 77007, CI 42090, CI7 7742, CI 77510, CI 45410, CI 19140, CI 77288.
12 g"
Za málo peňazí veľa muziky! Inak to ani nemôžem povedať, lebo za 5,90 dostanete 12 prekrásnych odtieňov. Moju paletku zbožňujem, ale vedela by som si vybrať aj ďalšie, najmä tie tmavé paletky sú pre mňa neskutočne krásne. Hnedé tiene boli, sú a budú môj top, ale táto paletka mi otvorila nový farebný svet. Tiene sú úžasne pigmentované. 9 trblietavých a 3 matné farby sú sýte a vynikajúco farbia. Dávno som sa nestretla s tým, aby na jednej palete boli všetky tiene veľmi dobre pigmentované, dokonca aj tie matné. Tie sú obyčajne slabšie, ale teraz som milo prekvapená tým, ako kvalitne farbia. Prášia sa minimálne, na čo som si veľmi rýchlo zvykla. Neopadávajú ani zo štetca. K paletke je priložený obojstranný penový aplikátor na nanášanie, ale ten tam mám len pre prípad núdze. Radšej siaham po štetcoch, s ktorými sa mi robí lepšie. Aplikátor však nie je na zahodenie, môže sa stať, že štetec zabudnem doma. Tie najlepšie vlastnosti prichádzajú práve teraz. Ako som už spomenula, aplikácia je výborná, lebo sa neprášia a neopadávajú ( to trochu závisí od štetca, ale našla som taký učesaný, že z neho netrčia chlpy a nekazí mi moje snahy). Nanášam ich na podkladovú bázu (momentálne Artdeco) a vydržia celý deň. Nezlievajú sa, trošku sa môžu otlačiť, ale je to nenápadné a stáva sa mi to zväčša len pri najtmavšom tieni. A ten zbožňujem najviac ♥ Tá krásna tmavá farba s trblietkami a zvláštnymi odleskami je neuveriteľná. Spolu s ňou žeriem aj tie ružové tiene (na staré kolená som sa dala na ružovú), lebo sú sýte, výrazné a nie také barbie-ovské. Trblietavé tiene sú trochu mastnejšie a linka v pere sa nanáša trochu dlhšie (dlhšie chytá a schne), ale stojí to za to, lebo výsledný efekt nemá chyby.  Aj keď zloženie nie je najkrajšie, siaham po nich denne, lebo sa neviem nabažiť tých nádherných farieb. Už dlhšie ma nejaká paletka neuchvátila tak veľmi ako táto.
Plusy:
  • pevný obal
  • k baleniu pribalený obojstranný aplikátor
  • sýte farby sú výborne pigmentované
  • ľahko sa nanášajú, neprášia sa
  • vydržia celý deň bez zlievania, s minimálnym otláčaním, neopadávajú, nestrácajú na intenzite
  • cena
Mínusy:
  • zloženie
Paletku Freedom kúpite na https://www.pinkpanda.sk/ za 5,9 € a  v ponuke je 8 druhov.
Máte doma niečo od značky Freedom? :)

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. Paletka vyzerá fakt krásne, tie tmavé farby sú parádne, taktiež obľubujem zemité, hnedé farby.

    Klaudy's shopping enjoyment

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já stíny vůbec nenosím ale tyhle jsou moc hezké:) Barvy jsou moc pěkné:)
    http://clarathing.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ich začala asi v 16-tich používať a odvtedy sa ich neviem vzdať :)

      Odstrániť
  3. Krásna pigmentácia za tú cenu :) Vôbec túto značku nepoznám.
    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ju spoznala až teraz a je veľmi zaujímavá. Má pekné kúsky :)

      Odstrániť
  4. Krásné odstíny, mé nejvyužívanější. A ta pigmentace je slušná asi se po ní kouknu

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tá paletka vyzerá skvele! A má naozaj odtiene, ktoré by som aj využila.

    pinkshaaark

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe